Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-4-2017
<p>Κριός

Η παρορμητική φύση σας έχει επισημανθεί σήμερα, επειδή τα συναισθήματα σας ξύπνησαν. Είναι μια καλή ιδέα να πάρετε κάποια άσκηση, έτσι ώστε να μπορείτε να φυσήξετε μακριά λίγο ατμό σε ένα διασκεδαστικό, υγιή τρόπο. Δείτε πώς μπορείτε να εκφραστείτε, αν μπείτε σε μια βαριά συζήτηση με κάποιον.

Ταύρος

Είστε ερωτευμένοι, με υπέροχη διάθεση. Τίποτα δεν είναι καλύτερο σήμερα από παρέα με καλούς φίλους και την οικογένειά σας, απολαμβάνοντας ο ένας τον άλλο. Αλλά προσέξτε την τάση σας να τρώτε περισσότερο.

Δίδυμοι

Αυτή θα μπορούσε να ήταν μια συναισθηματική ημέρα, και δεν αισθάνεστε κυκλοθυμικοί. Αλλά δεν χρειάζεται να περάσετε την ημέρα σε ένα funk. Καλέστε έναν φίλο ή να συναντηθείτε για καλό φαγητό και κουβέντα. Η επανασύνδεση με κάποιον που σας ενδιαφέρει θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε γειωμένοι.

Καρκίνος

Σήμερα θα μπορούσαν να σας βρουν νέα ευαίσθητα ξεκινήματα. Στη θετική πλευρά, αισθάνεστε επίκεντρο, αλλά για σας συχνά σημαίνει αίσθηση δυσπιστίας όσον αφορά την αλλαγή. Όπως πάντα, το καλύτερο στοίχημά σας είναι απλά να είστε ο εαυτός σας.

Λέων

Θα αισθάνεστε λίγο ευάλωτοι σήμερα, αλλά αυτό δεν πρέπει να γίνει πολύ έντονo και εντυπωσιακό. Οι δαπάνες του χρόνου με τους ανθρώπους που αγαπάτε θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε πιο επικεντρωμένοι και ασφαλείς. Θυμηθείτε, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που νοιάζονται για σένα, και πολλοί τους οποίους τους ενδιαφέρετε. Θέλουν να σας βοηθήσουν με οποιαδήποτε τραχιά μπαλώματα μπορεί να αντιμετωπίσετε.

Παρθένος

Είστε εμποτισμένοι με μια ηρεμία, με επίκεντρο το συναίσθημα. Θα εργαστείτε σκληρά για να γαλουχήσετε και να υποστηρίξετε τον εαυτό σας και τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν.

Ζυγός

Ακόμα κι αν αδύνατες προκλήσεις μπορούν να παρουσιαστούν στην καθημερινή εργασία σας ζωή, μπορείτε να βασίζεστε στην υποστήριξη και συντήρηση από αυτές που αναφέρονται παραπάνω.

Σκορπιός

Είναι καλό να έρθετε σε επαφή με ένα παιδί ή αγαπημένο πρόσωπο που φαίνεται να είναι πολύ μακριά. Η απόσταση δεν είναι αντικείμενο, όταν υπάρχει βαθύς συναισθηματικός δεσμός.

Τοξότης

Ένας συνάδελφος, φίλος ή μέλος της οικογένειας, που αγωνίζεται με θέματα από το παρελθόν που δεν θα πάει μακριά, μπορεί να εξακολουθεί να έχει τεράστια συναισθηματικούς πόρους.

Αιγόκερως

Μπορείτε να επωφεληθείτε από την συναισθηματική υποστήριξη κάποιου, εξακολουθεί να έχει το χρόνο και την αγάπη για να εξαπλωθεί γύρω σας.

Υδροχόος

Ένας συνάδελφος ενεργεί γενναιόδωρα, το οποίο μπορεί να είναι μια πηγή διαβεβαίωσης για σας, ειδικά αν είστε ανησυχείτε για ζητήματα από το παρελθόν.

Ιχθύς

Η αγάπη έρχεται στη ζωή σας με γλυκό τρόπο. Μερικές φορές οι άνθρωποι που έχουν τη δική τους θλίψη, μπορεί να φέρει την ενέργεια και την ελπίδα για τους άλλους.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 16-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 16-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 16-5-2017

Κριός Ομαδικές δραστηριότητες οποιουδήποτε είδους είναι διασκέδαση σήμερα. Αισθάνεστε φιλικοί και ομιλητικοί, και πολλοί άλλοι...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-4-2017

Κριός Στρέψτε την προσοχή σας προς άλλους ανθρώπους σήμερα. Έχετε μια ασυνήθιστα χαλαρή διάθεση τώρα. Θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 5-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 5-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 5-4-2017

Κριός Μια μεγάλη αλλαγή θα μπορούσε να φτάσει σήμερα, με ένα τρίγωνο μεταξύ του πολεμιστή πλανήτη Άρη και τον Πλούτωνα ο πλανήτης της...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-3-2017

Κριός Σήμερα αισθάνεστε κάτω προς τη γη. Μπορεί να μην είστε πάντα, αλλά προς το παρόν το προτιμάτε. Μετά από όλα, το υψηλό και ισχυρό...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 29-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 29-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 29-3-2017

Κριός Με τον Ταύρο στη Σελήνη στον δεύτερο σπίτι των χρημάτων σας σήμερα, μπορείτε να γειώσετε τον εαυτό σας με τις λίστες και τις...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-3-2017

Κριός Τυχόν τεταμένες καταστάσεις στη δουλειά ή στο σπίτι θα πρέπει να πλοηγηθούν με προσοχή. Συγκρατήστε τον εαυτό σας, παρά την πίεση...