Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-4-2017
<p>Κριός

Είναι μια πολύ σύνθετη ημέρα, με πολλές ενέργειες από τον Ήλιο στο ζώδιό σου, που θα είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό, τετράγωνο όμως με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Ίσως να έχεις τόσο μεγάλη πίεση στα εργασιακά σου που να μην μπορείς να ασχοληθείς όσο θα ήθελες με τους ανθρώπους που αγαπάς, είναι μια περίοδος έντασης, προσπάθησε να έχεις ψυχραιμία και να εξασφαλίσεις χρόνο για τον εαυτό σου.  

Ταύρος

Καθώς η ανάδρομη Αφροδίτη στους Ιχθείς  κάνει τρίγωνο με την Σελήνη από τον Καρκίνο έχεις μια υπέροχη συναισθηματικά μέρα, με πολλές καλές στιγμές. Αν δεν έχεις μια σχέση αυτή τη στιγμή, σε έλκουν άνθρωποι με τους οποίους ήδη σε ενώνουν δεσμοί.

Δίδυμοι

Η πολύ έντονη ενέργεια του Ερμή που είναι σε όψη χιαστί με την Σελήνη από τον δεύτερο Οίκο των μόνιμων σχέσεων, σου δίνει σήμερα την αίσθηση ότι δεν επικοινωνείς καλά με τους ανθρώπους που αγαπάς. Υπάρχει μια μελαγχολία ή ίσως κι ένας θυμός που πρέπει να τα καταπολεμήσεις ως συναισθήματα.

Καρκίνος

Η πολύ γλυκιά σχέση της Σελήνης από το ζώδιό σου με την ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθείς αλλά και η έντονη αντίθεσή της με τον Πλούτωνα από τον 7ο Οίκο των σχέσεων, τον Αιγόκερω, σου δίνει την εντύπωση ότι πρέπει να κινηθείς άμεσα για να λύσεις προβλήματα ερωτικής φύσης. Έχεις μια νοσταλγία για ανθρώπους που σου λείπουν αφόρητα.

Λέων

Με τον Ήλιο να κάνει τετράγωνο με την Σελήνη  η ημέρα σου χρωματίζεται από έντονα συναισθήματα. Μπορεί να βρεθείς με κάποιον άνθρωπο που έχει διαδραματίσει σοβαρό ρόλο στην ερωτική σου ζωή και να ξυπνήσουν συναισθήματα που νόμιζες ότι τα έχεις εξαφανίσει.

Παρθένος

Το τετράγωνο του Ερμή από τον Κριό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δημιουργεί παρενέργειες στον ερωτικό τομέα. Άνθρωποι από τον φιλικό σου κύκλο έχουν λόγο και άποψη για τα ερωτικά σου θέματα και αυτό σε εκνευρίζει. Ίσως και οι σχέσεις σου με τα αδέλφια σου να παίξουν κάποιο ρόλο στην ερωτική σου ζωή με κάποιον τρόπο.

Ζυγός

Η Σελήνη σε τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη από τους καρμικούς σου Ιχθείς ανακινεί έντονα συναισθήματα στην ψυχή σου. για καιρό οι σχέσεις σου έχουν ένα χρώμα γκρι, κάτι που δεν σου ταιριάζει. Τώρα αποφασίζεις να κινητοποιηθείς για να τις αναθερμάνεις, αν μπορείς, αλλιώς κοιτάς για κάτι νέο που να σε συναρπάσει.

Σκορπιός

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον κυβερνήτη σου τον Πλούτωνα από τον τρίτο Οίκο σου, τον Αιγόκερω, αρχίζει να ανακινεί θέματα που έχουν να κάνουν με τον τρόπο που σε βλέπουν οι άλλοι γενικότερα. Νιώθεις ότι δεν έχεις τον τρόπο να αγγίξεις την ψυχή του ανθρώπου που είσαι μαζί ή ακόμα χειρότερα ότι δεν σε ενδιαφέρει να το κάνεις… Έρχονται μεγάλες αλλαγές στα ερωτικά σου.

Τοξότης

Υπάρχει και σήμερα μια πολύ έντονη επιρροή από τον ανάδρομο Δία, που ενώ έχει δύσκολη επίδραση επάνω σου, κάνει σύνοδο με τον Κλήρο Τύχης που είναι στον Ζυγό και σε δονεί να βρεις την ουσία του έρωτα, την καρμική αδελφή – ψυχή σου. δώσε σημασία στην διαίσθηση και στα προμηνύματα.

Αιγόκερως

Ο Κρόνος με αντιφατικές όψεις από τον Τοξότη και τον 12ο Οίκο σου θα σου δώσει την εντύπωση ότι οι σχέσεις σου είναι θολές. Δεν μπορείς να ξεκαθαρίσεις ούτε τα δικά σου συναισθήματα ούτε να καταλάβεις τα μηνύματα που παίρνεις από το ταίρι σου ή τον άνθρωπο που φλερτάρεις.

Υδροχόος

Ενώ ο Ουρανός σε δυσκολεύει συναισθηματικά, η ανάδρομη Αφροδίτη από τον 2ο γενικό σου Οίκο, τους Ιχθείς, τραγουδάει νοσταλγικά και σου χαρίζει μια όμορφη ημέρα καθώς είναι σε τρίγωνο με την Σελήνη από τον 6ο Οίκο σου, τον Καρκίνο. Θα νιώσεις την ανάγκη να χαρίσεις μεγάλη τρυφερότητα σε όσους αγαπάς.

Ιχθείς

Η πανέμορφη Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σου και σε τρίγωνο με την Σελήνη από τον 5ο Οίκο σου, τον Καρκίνο, θα σου δώσει μια μέρα με βαθιά διαίσθηση, έντονο συναίσθημα, πλούσιο ερωτισμό, έχεις πολλές πιθανότητες να βρεθείς πάλι με έναν άνθρωπο από το παρελθόν σου. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-4-2017

Κριός Ο κυβερνήτης σου ο Άρης περνάει στους Διδύμους και σου ανοίγει δρόμους για καινούριες γνωριμίες, την ίδια στιγμή που υποδέχεσαι...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-4-2017

Κριός Καθώς στον 7ο Οίκο σου ο ανάδρομος Δίας κάνει τετράγωνη σχέση με τον Πλούτωνα, την ίδια στιγμή που ο κυβερνήτης σου ο Άρης έχει πολύ...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Κριός Η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο σου σε καλή σχέση με τον Πλούτωνα μπορεί να σου χαρίσει μια πανέμορφη και βαθιά ερωτική ημέρα....

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Κριός Μια πολύ σύνθετη συναισθηματικά ημέρα σε περιμένει, ένα τρενάκι του λούνα παρκ που θα σε ζαλίσει. Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-3-2017

Κριός Καθώς ξεκινάει σήμερα το τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα πρέπει να προσέξεις...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 18-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 18-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 18-2-2017

Αν αγαπάς να το λες, αν το λες να το εννοείς, αν το εννοείς να το ζεις. Αυτά. Τι είναι αυτά; Τα τελεσίγραφα από την Σελήνη στον Σκορπιό που σε...