Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-4-2017
<p>Κριός – Δύο των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο)

Η σχέση σου με έναν Καρκίνο ή με ένα άτομο που έχει Αφροδίτη στον καρκίνο διέρχεται από μεγάλη περιπέτεια. Γενικά στις σχέσεις σου υπάρχει πάθος, αλλά δεν είναι αναγκαστικά θετικό, καθώς μπορεί να φέρνει ένταση, νεύρα, παράπονα. Κράτα τρίτους έξω από τα ερωτικά σου θέματα.

Ταύρος  - Δέκα των Πεντάκτινων (Αντεστραμμένο)

Υπάρχει μια δυσκολία μέσα σε στενούς οικογενειακούς δεσμούς. Ένας κύκλος έχει κλείσει και πρέπει να προχωρήσεις συναισθηματικά παρακάτω, όμως υπάρχουν και οικονομικές παράμετροι που σε δένουν με ένα άτομο και πρέπει να λυθούν θέματα χωρίς να αδικηθείς. Δυσκολίες πολλές αν συνδέεσαι με ένα άτομο με Ερμή στην Παρθένο.

Δίδυμοι – Η Δικαιοσύνη

Εξαιρετικό χαρτί που σε συνδέει θετικά με έναν Ζυγό. Αλλά και με όποιο ζώδιο κι αν έχεις σχέση η Δικαιοσύνη έρχεται να σου δώσει πληρότητα, αίσθηση ότι είσαι με τον σωστό άνθρωπο. Αν φλερτάρεις ξέρεις να χρησιμοποιείς την γοητεία σου με σωστό τρόπο.

Καρκίνος – Ο Ήλιος (Αντεστραμμένο)  

Μεγαλειώδες χαρτί, που ακόμα και αντεστραμμένο σου χαρίζει ευτυχία. Ίσως να έχεις ακόμα κάποια εμπόδια για να αγγίξεις την τελειότητα στην αγάπη, αλλά μην το βάζεις κάτω. Παραδέξου τα συναισθήματά σου, προσευχήσου και το σύμπαν θα σου ανοίξει την αγκαλιά που ποθείς.

Λέων – Εννιά των Ράβδων (Αντεστραμμένο)    

Το πείσμα που δείχνετε με τον σύντροφό σου σας εγκλωβίζει σε παιχνίδια εγωισμού. Δεν έχεις κανέναν λόγο να δρας με αυτό το πείσμα, δεν σου πάει, δώσε λίγη ανάλαφρη διάθεση στον έρωτα. Αν εσύ ή το ταίρι σου έχετε Σελήνη στον Τοξότη θα είναι μια δύσκολη ερωτικά ημέρα.

Παρθένος – Η Ντάμα των Σπαθιών (Αντεστραμμένο)

Η σχέση σου με ένα άτομο που είναι Ζυγός ή έχει πολλούς πλανήτες στον Ζυγό θα περάσει από δυσκολίες. Κάποια άτομα που δεν έχουν λόγο να μπαίνουν στα προσωπικά σου ασχολούνται με το τι κάνεις ερωτικά και σου κάνουν ζημιά, ειδικά μεγαλύτερες γυναίκες.

Ζυγός – Ο Ακόλουθος των Σπαθιών

Θα λάβεις ένα σημαντικό ερωτικό μήνυμα μέσα από δρόμους που δεν τους φαντάζεσαι. Όμως γενικά στον έρωτα σήμερα θα έχεις αμυντική στάση, φοβάσαι να ξανοιχτείς για να μην έχεις πιθανότητες απόρριψης. Ίσως κάποιος παλιός σου σύντροφος να σε σκέφτεται ή ακόμα και να σε κατασκοπεύει.

Σκορπιός – Τέσσερα των Σπαθιών (Αντεστραμμένο)   

Η απομόνωση στην οποία έχεις βάλει τον εαυτό σου πρέπει να πάρει ένα τέλος. Στον ορίζοντά σου υπάρχει ένα άτομο με Δία στον Ζυγό ή Ζυγός που μπορεί να θέλει να έχετε μια ερωτική επικοινωνία, αλλά εσύ κλείνεις τις διόδους γιατί θέλεις χρόνο για τον εαυτό σου.

Τοξότης – Οκτώ των Σπαθιών

Πρόκειται για μια κάρτα που μιλάει για αυτοπεριορισμό. Για κάποιους λόγους δικούς σου διαλέγεις να μην μιλήσεις για τις ερωτικές σου επιθυμίες, νιώθεις ότι δεν είναι κατάλληλες οι συνθήκες για να ανοιχτείς σε ερωτικά θέματα, αλλά δεν έχεις ψυχική ηρεμία, νιώθεις ότι βράζεις από πόθους! Ένα άτομο με Δία στους Διδύμους σε απασχολεί έντονα.

Αιγόκερως – Ο Ρήγας των Σπαθιών (Αντεστραμμένο)

Υπάρχει δυσκολία στον ερωτικό τομέα, άνθρωποι που δεν έχουν κανέναν λόγο να επεμβαίνουν στις σχέσεις σου το κάνουν απροκάλυπτα. Ειδικά αν σε ενδιαφέρει ένας Υδροχόος είσαι απόλυτα κάτω από την σαγήνη του και δεν μπορείς να δεις καθαρά τα πράγματα.

Υδροχόος – Άσσος των Σπαθιών (Αντεστραμμένο)

Πολλά λόγια και πολύ μεγάλη ανασφάλεια στις σχέσεις σου. Ενώ είσαι σε ετοιμότητα για να ξεκινήσεις μια νέα ερωτική περιπέτεια, ειδικά με έναν άλλο Υδροχόο ή με έναν Ζυγό ή Δίδυμο, η καρδιά σου παραμένει κλειστή και το μυαλό έχει πάρει τα ηνία σε μια προσπάθεια να προστατευτείς. Χαλάρωσε, αξίζει τον κόπο να κάνεις μια δοκιμή.

Ιχθείς – Ο Ιεροφάντης

Ένα επιβλητικό χαρτί που σου δίνει πολλές δυνατότητες στον έρωτα. Έχεις την πιθανότητα να επισημοποιήσεις μια σχέση σου φτάνοντας ακόμα και σε γάμο. Εξαιρετική σταθερότητα έρχεται στις σχέσεις σου, ειδικά αν σε ενδιαφέρει ένας Ταύρος.

Σημείωση: Η Μικρή και η Μεγάλη Αρκάνα που εξετάζουμε κάθε μέρα μας δίνουν απαντήσεις πάντα σε σχέση με το προηγούμενο χαρτί, με το άνοιγμα της προηγούμενης ημέρας. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 2-9-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 2-9-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 2-9-2017

Κριός – Τρία των Σπαθιών Αντεστραμμένο Ξέρετε πως κάποιο εμπόδιο κατευθύνεται προς τη σχέση σας και έχετε προετοιμαστεί καλά γι αυτό...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 5-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 5-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 5-8-2017

Κριός – Τρία των Σπαθιών Αντεστραμμένο Ξέρετε πως κάποιο εμπόδιο κατευθύνεται προς τη σχέση σας και έχετε προετοιμαστεί καλά γι αυτό...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-7-2017

Κριός – Άσσος των Πεντάκτινων (Αντεστραμμένο) Ενώ θα ήθελες ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα, δεν το τολμάς. Κάτι σε κρατάει πίσω. Πολύ πιθανόν...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-4-2017

Κριός – Πέντε των Σπαθιών (Αντεστραμμένο) Μια καταθλιπτική διάθεση δεν σε αφήνει να χαρείς τις σχέσεις σου. αν έχεις δεσμό με Υδροχόο,...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-4-2017

Κριός – Ο Ήλιος (Αντεστραμμένο) Πάλι ένα αντεστραμμένο χαρτί, αλλά τόσο δυνατό που δεν βλάπτεται η υπόστασή του. Είσαι μπροστά σε πολύ...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-3-2017

Κριός – Τέσσερα των Ράβδων (Αντεστραμμένο) Πρόσεξε, κινείσαι ερωτικά σε κινούμενη άμμο. Ένα άτομο με Αφροδίτη στον Κριό, που μπορεί να...