Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 5-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 5-4-2017
<p>Κριός

Μια μεγάλη αλλαγή θα μπορούσε να φτάσει σήμερα, με ένα τρίγωνο μεταξύ του πολεμιστή πλανήτη Άρη και τον Πλούτωνα ο πλανήτης της αλλαγής. Αλλά κάποια διασκέδαση είναι στην πρόβλεψη για εσάς. Με τον Άρη και τον Πλούτωνα που εργάζονται στη μαγεία τους.

Ταύρος

Υπάρχει ένα τρίγωνο μεταξύ του Άρη και Πλούτωνα που είναι λίγο επιθετικό. Έχετε πλεονάζουσα ενέργεια και θέλετε να κάνετε ένα μεγάλο παιχνίδι εξουσίας. Πηγαίνετε για αυτό, απλά κρατήστε την ψυχραιμία σας στον κόλπο. Παιχνίδια εξουσίας είναι παντού σήμερα.

Δίδυμοι

Είστε οι καλύτεροι για να δαγκώσετε τη γλώσσα σας σήμερα, και σίγουρα θα μπείτε στον πειρασμό να πυροδοτήσετε θερμαινόμενες απαντήσεις. Με τον Άρη και τον Πλούτωνα τρίγωνο μετριάζεται η υψηλή ενέργειά σας. Γίνετε εμμονή για θέματα εργασίας και όχι εμμονή με το να είστε σωστός μαχητής.

Καρκίνος

Να είστε ζεστοί, αλλά δεν θερμαίνεστε σήμερα, όταν πρόκειται για οικονομικά θέματα και θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Ο Λέων Σελήνη στον δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων που θα μπορούσε να φέρει ένα θέμα χρημάτων, μην το πάρετε προσωπικά. Ανακοίνωση θα μπορούσε να προκαλέσει σύγχυση και σήμερα με τον Άρη και τον Πλούτωνα τρίγωνο συμβαίνουν στο εσωτερικό μέτωπο.

Λέων

Η Σελήνη είναι στο ζώδιό σας σήμερα, και αυτό αποτελεί καλό οιωνό για ορισμένες θετικές δονήσεις σήμερα. Είναι η αρχή ενός ολοκαίνουργιου κύκλου σήμερα, και αισθάνεστε πολύ αναζωογονημένοι πάνω από όλα. Υπάρχει κάποια μεγάλη ενέργεια στον αέρα, με ένα τρίγωνο μεταξύ του Άρη και Πλούτωνα στο οίκο της σταδιοδρομίας σας. Είναι μια καλή ημέρα για μια μεγάλη κίνηση στο μέτωπο της εργασίας.

Παρθένος

Είναι το τέλος ενός κύκλου για σας σήμερα, και θα αισθάνεστε πολύ προβληματισμό πάνω σε αυτό σήμερα. Ο Λέων Σελήνη στον δωδέκατο οίκο σας σηματοδοτεί μια μεγάλη αλλαγή για εσάς. Αισθάνεστε αντανακλαστικοί σήμερα. Δώστε στον εαυτό σας λίγο χρόνο.

Ζυγός

Αισθάνεστε πολύ ομιλητικοί και ζωντανοί σήμερα, ιδίως στον τομέα των ομάδων. Είναι μια μεγάλη μέρα για κοινωνικές συνδέσεις, και εμπειρίες της ομάδας, με τον Λέων Σελήνη στο σπίτι σας ομάδες και στις φιλίες. Υπάρχει κάποια υψηλή ενέργειας στον αέρα σήμερα, η ευγένεια του Άρη και Πλούτωνα στον οίκο των πληροφοριών και κοινών πόρων.

Σκορπιός

Αυτή είναι μια καλή ημέρα για την καριέρα σας, ειδικά εάν εργάζεστε στα μάτια του κοινού. Θα πρέπει επίσης να έχετε την καλύτερη συμπεριφορά σας όμως, με τον Λέων Σελήνη στον δέκατο οίκο σας από τη δημόσια εικόνα. Χρησιμοποιήστε τη δημιουργικότητά σας για να λάμψει σήμερα, και θα γίνει δεκτό με ενθουσιασμό από τον κόσμο γενικότερα.

Τοξότης

Έχετε ένα όραμα σήμερα, και θα λάβετε πολλά συνθήματα και στοιχεία από το Σύμπαν για το τι να κάνει με αυτό. Ο Λέων Σελήνη στον ένατο οίκο σας των εξωτερικών υποθέσεων σας έχει σκέψη του μεγάλου ευρύ κόσμου, και τη θέση σας σε αυτό. Μπορείτε επίσης να έχετε τον Άρη και τον Πλούτωνα τρίγωνο στο οίκο σας από την εργασία. Μια μεγάλη αλλαγή στο χώρο εργασίας θα μπορούσε να συμβεί σήμερα, αλλά με τον Άρη στο παιχνίδι, είστε αυτός που κυνηγάει σήμερα.

Αιγόκερως

Θα έχετε την ευκαιρία να έχουν κάποιες συνομιλίες με τους εταίρους σήμερα για τη δημιουργική επίλυση προβλημάτων, όταν πρόκειται για τα χρήματα ή τη σχέση. Τα πράγματα θα μπορούσε να πάρoυν αυθάδη τροπή. Ο Λέων Σελήνη στον όγδοο οίκο σας νιώθεις πάθος για τα πράγματα, σε ένα επίπεδο που είναι πιο έντονα απ'ότι συνήθως για σας.

Υδροχόος

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες είναι στο μυαλό σας σήμερα, και είναι μια μεγάλη ημέρα για να κάνετε μια μεγάλη κίνηση στην αγάπη. Ο Λέων Σελήνη στον έβδομο οίκο σας από συνεργασίες έχει φωτιά και πάθος σήμερα. Ακολουθήστε αυτές τις παροτρύνσεις και να δείτε που θα πάει.

Ιχθύς

Είναι μια κουραστική μέρα δουλειάς για σας, με τον Λέων Σελήνη στον έκτο οίκο σας της ρουτίνας και της δομής. Μπορεί να αισθάνεστε πάθος για αυτά τα πράγματα πάρα πολύ, και πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσετε τις εμπνεύσεις που σχετίζονται με την εργασία που θα βρείτε σήμερα. Βάλτε την καρδιά και την ψυχή σας σε αυτό! 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-6-2017

Κριός Σήμερα η Σελήνη των Δίδυμων στο τρίτο οίκο της επικοινωνίας σας θα σας βοηθήσει στον τομέα της επικοινωνίας και θα μπορούσε να...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 16-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 16-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 16-6-2017

Κριός Σήμερα είναι σημαντικό να κάνετε μια συναισθηματική σύνδεση με τους γύρω σας. Λάβετε υπόψη ότι πολλοί άνθρωποι αισθάνονται πλέον...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 9-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 9-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 9-6-2017

Κριός Τα συναισθήματά σας θα δοκιμάσουν μερικές παλίρροιες σήμερα, αλλά θα μπορούσε να αποδειχθεί μια πολύ παραγωγική ημέρα για σας....

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 5-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 5-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 5-5-2017

Κριός Είναι μια καλή μέρα για να δώσετε προσοχή στην καθαριότητα και την οργάνωση. Ίσως το γραφείο ή η ντουλάπα σας χρειάζονται κάποια...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-3-2017

Κριός Είναι η Αφροδίτη ανάδρομη σε ότι φορά τον Κριός! Και με την Αφροδίτη στους Ιχθείς, αυτό είναι ένα διπλό χτύπημα από το Σύμπαν, όταν...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 2-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 2-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 2-2-2017

Για όσους έχουν γεννηθεί στις 2 Φεβρουαρίου: Αυτό το έτος θα μπορούσε να φλέγεται για εσάς! Κάνετε τον εαυτό σας και να αντισταθεί στο...