Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-4-2017
<p>Κριός

Είναι μια μέρα που όλα είναι πιθανά – το τρίγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και το εξάγωνό του με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς σου δίνει πολλές πιθανότητες για μια επανασύνδεση. Βάλε τους ερωτικούς σου στόχους και δεν θα υπάρχει τίποτα να σου αντισταθεί.

Ταύρος

Ο Άρης από το ζώδιό σου λέει να σε μια επανασύνδεση. Η ανάδρομη Αφροδίτη όμως μέσα από το τετράγωνό της με τον Κρόνο από τον Τοξότη σου λέει να σκεφτείς πολύ καλά πριν επιστρέψεις και πριν εκτεθείς πάλι σε μια σχέση που για κάποιον λόγο δεν πήγε καλά στο παρελθόν.  

Δίδυμοι

Ενώ είναι σε ισχύ το τετράγωνο του Ερμή με την Σελήνη και η όψη χιαστί πάλι του Ερμή με την Λίλιθ, καλό θα ήταν να μην κάνεις μια κίνηση επανένωσης. Ο εγωισμός και μια αίσθηση ότι είσαι θύμα μέσα στις σχέσεις δεν επιτρέπει την αισιοδοξία που χρειάζεται μια τέτοια περίσταση.

Καρκίνος

Είναι μια μέρα με μάλλον κακή ενέργεια για τα θέματα της επανασύνδεσης. Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα και σε τετράγωνο με τον Ερμή από τον Ταύρο δεν σου δίνει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για μια επανασύνδεση. Θα είναι προτιμότερο να δεις φίλους και να πάρεις αγάπη από σίγουρες πηγές.

Λέων

Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σου και θα είναι σε δύσκολη τετράγωνη σχέση με τον Ερμή, δεν είναι λοιπόν ευνοϊκό το κλίμα για να έχεις μια επανένωση. Ο εγωισμός και η ανασφάλεια, αλλά και η ζήλια, σου δημιουργούν ένα τοξικό κλίμα στις σχέσεις σου που πρέπει να το πολεμήσεις.

Παρθένος

Δεν είναι και η πιο κατάλληλη ημέρα για να δεις έναν σύντροφο από τα παλιά. Ο Ερμής σε τετράγωνο με την Σελήνη από τον 12ο Οίκο δημιουργεί φαινόμενα έντονου συναισθηματισμού μεν, αλλά όχι με τον τρόπο εκείνο που θα σε φέρει κοντά σε ένα πρώην ταίρι σου.

Ζυγός

Θα είναι μια παράξενη και μάλλον δύσκολη ημέρα για το θέμα της επανασύνδεσης. Η Αφροδίτη ανάδρομη σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη και σύνοδο με τον Χείρωνα, στους Ιχθείς που βρίσκεται σου θυμίζει ότι έχεις αφεθεί καιρό να μην παίρνεις αυτά που θέλεις στον έρωτα. Μπορείς να το αλλάξεις αυτό σε μια πρώην σχέση; Δύσκολο.

Σκορπιός

Η ημέρα έχει έντονα στοιχεία ερωτικού θρίλερ! Το τετράγωνο τη Σελήνης με τον Ερμή αλλά και αυτό του Ήλιου με τον Πλούτωνα σου φέρνουν την ανάγκη να κάνεις ξεκαθαρίσματα μεν στις σχέσεις σου, αλλά με έντονες αντιπαραθέσεις. Το πιο σοφό θα ήταν να τα αποφύγεις όλα αυτά.

Τοξότης

Θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να τα βρεις σήμερα και για κάποιον καιρό ακόμα με έναν πρώην σύντροφό σου. Η δύσκολη σχέση της ανάδρομης Αφροδίτης από τους Ιχθείς με τον Κρόνο από το ζώδιό σου ανακινεί δομικά θέματα σχέσεων, σε υποχρεώνει να δεις όλες σου τις σχέσεις και να εντοπίσεις τις δυσκολίες και τα λάθη, όχι αυτά που σε ένωσαν κάποτε με έναν άνθρωπο.

Αιγόκερως

Δεν θα έχεις την απαραίτητη συγκρότηση σήμερα για να καταφέρεις μια επιτυχημένη επανασύνδεση. Ο Πλούτωνας από το ζώδιό σου έχει μεν καλή σχέση με τον Άρη από τον Ταύρο αλλά οι άλλες του όψεις κλείνουν τους ορίζοντες επιστροφής. Θα πρέπει να απολαύσεις κάποιο διάστημα με τον εαυτό σου για να δεις τι πραγματικά θέλεις.

Υδροχόος

Δεν είναι και η πιο κατάλληλη ημέρα για να εκτεθείς σε ένα ραντεβού με πρώην σύντροφο. Η δύσκολη σχέση του Ουρανού με τον Πλούτωνα σου δίνει μεγάλη ψυχική ένταση γενικά και σε κάνει να αισθάνεσαι ότι έχεις παγιδευτεί σε σχέσεις που γενικά δεν σου άξιζαν. Οπότε προσπάθησε να δεις τι είναι αυτό που θα γεμίσει στην πραγματικότητα την ψυχή σου.

Ιχθείς

Μια επανασύνδεση είναι πιθανή, αλλά με καινούρια σκαμπανεβάσματα, τα αντέχεις; Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σου είναι σε σύνοδο με τον Χείρωνα αλλά και τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη. Ό,τι κι αν συμβεί με ένα πρώην ταίρι σου θα έχει πολλά επεισόδια, δεν θα είναι μια ιστορία ήρεμη και χωρίς αναταράξεις. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-4-2017

Επανασυνδέσεις  Ζωδίων 12-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-4-2017

Κριός Η σημερινή ημέρα, αν και στον 7ο Οίκο σου υπάρχει ο ανάδρομος Δίας που κάνει δύσκολη σχέση με τον Πλούτωνα, έχει κάποια εύνοια στο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-3-2017

Κριός Ακριβώς σήμερα είναι η καταλληλότερη και πιο δυνατή σου ημέρα για μια επανασύνδεση. Η ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ήλιο στο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Κριός Ειδικά σήμερα η ανάδρομη Αφροδίτη σε εξάγωνο με την Σελήνη και ο Άρης σε τρίγωνο με το Κρόνο επιτρέπουν, για να μην πούμε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-3-2017

Κριός Παρά το γεγονός ότι η ανάδρομη Αφροδίτη από σήμερα στο ζώδιό σου σαφώς και ευνοεί τις επανασυνδέσεις, δεν θα σε αφήσει έτσι εύκολα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2017

Κριός Η Αφροδίτη σε δύσκολη σχέση με τον Πλούτωνα, αλλά και ο δυναμικός Ουρανός πάλι σε δύσκολη διάθεση, δεν επιτρέπει αυτές τις ημέρες...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-2-2017

Την αλήθεια τώρα; Την κάθε αλήθεια; Αν μιλάμε για την πιο ευαίσθητη ερωτική υπόθεση που είναι μια επανασύνδεση, καλό είναι σήμερα να μην...