Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-4-2017
<p>Κριός

Η αναδρομή του Κρόνου θα κάνει άνω – κάτω τις στενές σου σχέσεις και τις οικογενειακές, δίνοντάς σου τρελά νεύρα. Όμως ακριβώς αυτή η δυναμική μπορεί να σε βγάλει από το τέλμα και να αναζητήσεις μια νέα σελίδα στον έρωτα, μακριά από τετριμμένες και φθαρμένες καταστάσεις.

Ταύρος

Ο Ερμής, ο Κρόνος και η Αφροδίτη σήμερα σε ευνοούν, αρκεί να ξέρεις απόλυτα τι θέλεις στον ερωτικό τομέα. Είναι δυνατή η γοητεία που εκπέμπεις ενώ ταυτόχρονα το παρελθόν σου μοιάζει να σου φωτίζει τον δρόμο και να σε βγάζει από διλλήματα. Κάτι νέο και εντυπωσιακό στο φλερτ μπορεί να σε συναρπάσει.

Δίδυμοι

Ο Ερμής και η Σελήνη κάνουν συμμαχική απόβαση στον έρωτα και σε βοηθάνε πολύ. Είναι πολύ πιθανόν να σε έλκει πολύ ένα πρόσωπο με υψηλό κοινωνικό προφίλ όπως επίσης είναι πιθανόν να επιστρέψεις σε μια παλιά σου σχέση, καθώς ο ανάδρομος Κρόνος στον Τοξότη δονεί τον 7ο Οίκο των σχέσεων.

Καρκίνος

Δεύτερη ημέρα στην σειρά που η Σελήνη έχει πάρει κουτάλες και ανακατεύει την ψυχή σου, λες και σκοπεύει να ετοιμάσει σούπα συναισθημάτων… Δεν είναι καλή ημέρα για τα ερωτικά σου, σε έχουν πιάσει τα νεύρα σου και ταυτόχρονα όλο το παράπονο του κόσμου. Άσε την ημέρα να κυλήσει, θα έρθουν καλύτερες στιγμές.

Λέων

Μια χαρά είναι το ερωτικό πεδίο για σένα σήμερα, με τον Ήλιο να συμμαχεί με τον Κρόνο από τον Τοξότη, αλλά και με τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό. Η συναισθηματική σου ωριμότητα θα σου επιτρέψει να έχεις μεγάλη επιτυχία στον έρωτα, είτε είσαι σε σχέση είτε φλερτάρεις.

Παρθένος

Οι εξαιρετικές διαθέσεις της Αφροδίτης, του Ερμή και του Κρόνου θα σε βοηθήσουν σήμερα στο ερωτικό πεδίο. Όπως θα διαισθάνεσαι ήδη, μέσα από τον έρωτα αυτήν την εποχή κινούνται καρμικοί τροχοί που σε απελευθερώνουν από παλιές αγκυλώσεις και αυτό φυσικά είναι πολύ θετικό στην συνολική σου εξέλιξη.

Ζυγός

Κι ενώ αυτό που ήθελες ήταν να έρθει κοντά σου ένα πρόσωπο που το έχεις στην καρδιά σου, τώρα που ήρθε δεν ξέρεις τι να το κάνεις. Οι επιστροφές γενικά δεν σου πάνε, οπότε καλύτερα να κοιτάξεις μπροστά. Δεν μπορείς να ευχαριστηθείς ξαναζεσταμένο έρωτα, δεν είναι του στιλ σου.

Σκορπιός

Με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να έχει παράξενες διαθέσεις η ημέρα είναι παράξενη και αποκαλυπτική. Μπορεί να ανακαλύψεις ότι κάποιο φιλικό σου πρόσωπο έχει ερωτικά αισθήματα για σένα, αλλά μπορεί και να ανακαλύψεις ότι φιλικά σου άτομα βάζουν λόγια στις σχέσεις σου.

Τοξότης

Η θετική επίδραση του Κρόνου ανάδρομου στο ζώδιό σου, που εκτός των άλλων συμμαχεί και με τον κυβερνήτη σου τον Δία που είναι ανάδρομος στον Ζυγό, σου δίνει εύνοια στον έρωτα, ειδικά σε σχέσεις που δεν έχουν πρόσκαιρο χαρακτήρα αλλά είναι για σένα σχέσεις ζωής, με μεγάλη καρμική αξία.

Αιγόκερως

Ο Πλούτωνας από το ζώδιό σου βάζει φωτιά στις σχέσεις σου. Πρόσεξε γιατί θα αντιμετωπίσεις ή θα νιώσεις τόσο μεγάλη ζήλια, που θα είναι πολύ εύκολο να μην ξέρεις τι να κάνεις και πώς να το σώσεις το πράγμα. Η ημέρα κυριολεκτικά φλέγεται, απέφυγε τα πολλά λόγια με το ταίρι σου.

Υδροχόος

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό και με τον Κρόνο, αλλά και τον Άρη, να σε ευνοούν, την ίδια στιγμή που το ίδιο θετική στάση έχουν και η Αφροδίτη και ο Ερμής απέναντί σου η ημέρα είναι καλή για τον έρωτα και μπορεί να σου χαρίσει γλυκές στιγμές που τις έχεις απόλυτη ανάγκη.

Ιχθείς

Ο Ποσειδώνας και ο ανάδρομος Κρόνος σε ευνοούν.  Η ημέρα σου είναι γοητευτική, με πολύ συναίσθημα και καλή ροή ενέργειας στον ερωτικό τομέα. Θέλεις πολλή αγάπη, αλλά δεν υπάρχει τίποτα που να σου την στερεί.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

ΚΡΙΟΣ Η ερωτική επιθυμία που νιώθετε για ένα καινούριο πρόσωπο, έχει ξεσηκώσει τους αδέσμευτους. Αλλά και οι δεσμευμένοι, μάλλον νιώθετε...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-4-2017

Κριός Το τέλειο εξάγωνο του Άρη, που είναι κυβερνήτης σου από τον Ταύρο, με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Χείρωνα από τους Ιχθείς...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017

Κριός Είναι μια δύσκολη συναισθηματικά και ερωτικά ημέρα. Η αντίθεση του ανάδρομου Δία από τον πολικό σου Ζυγό με τον Ήλιο από το ζώδιό...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Κριός Η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο σου σε καλή σχέση με τον Πλούτωνα μπορεί να σου χαρίσει μια πανέμορφη και βαθιά ερωτική ημέρα....

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Κριός Και να που ήρθε η καλή ημέρα για τα ερωτικά σου. μπορεί να έχεις κάποια προβλήματα στον εργασιακό χώρο, αλλά η αγάπη σου χαμογελάει...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Κριός Μια πολύ σύνθετη συναισθηματικά ημέρα σε περιμένει, ένα τρενάκι του λούνα παρκ που θα σε ζαλίσει. Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό...