Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-4-2017
<p>Κριός – Ιππότης των Ράβδων (Αντεστραμμένο)

Υπάρχει κάποια δυσκολία στον ερωτικό τομέα, ενώ περίμενες ένα μήνυμα που θα σου έδινε απόλυτη χαρά, τελικά υπάρχουν αναβολές. Αν σχετίζεσαι με έναν Τοξότη θα σου φανεί σήμερα ότι δεν έχετε καλή ενέργεια μεταξύ σας και θα υπάρξουν εντάσεις.

Ταύρος  - Οκτώ των Κυπέλλων

Πιθανόν να έχεις σκέψεις να αφήσεις μια κατάσταση που έχει τελματώσει, εδικά αν η σχέση σου είναι με ένα άτομο που έχει Κρόνο στους Ιχθείς υπάρχει κούραση. Βαθιά στην καρδιά σου ποθείς μια νέα εμπειρία στον έρωτα, άσχετο αν τελικά θα τολμήσεις να κάνεις το βήμα της ελευθερίας.

Δίδυμοι – Η Μεγάλη Ιέρεια (Αντεστραμμένο)

Η διαίσθησή σου σήμερα σε γελάει. Είναι πιθανόν να υπάρχουν άνθρωποι γύρω από την σχέση σου που εκδηλώνουν ζήλια και υποσκάπτουν την επικοινωνία με τον σύντροφό σου. Πρέπει να αποκόψεις από τα ερωτικά σου θέματα οποιονδήποτε δεν ξέρεις με βεβαιότητα ότι είναι θετικό άτομο.                                                                                                   

Καρκίνος – Έξι των Ράβδων  

Νιώθεις πολύ μεγάλη αισιοδοξία στον έρωτα και μπορείς να έχεις και μια καινούρια σχέση που σε συνεπαίρνει. Νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, αλλά θέλεις αναγνώριση και από αυτούς που αγαπάς. Είσαι πολύ κοντά με ένα άτομο που έχει Δία στον Λέοντα ή ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα.

Λέων – Ο Κόσμος (Αντεστραμμένο)    

Μια τόσο καλή κάρτα που δεν μπορεί να χαλάσει η ενέργειά της, ακόμα και αν έχει έρθει αντεστραμμένη. Ίσως να πρέπει να περιμένεις λίγο ακόμα για να δέσει η σχέση σου με ένα άτομο που ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερου ιδιαίτερα, ή έχει έντονη επίδραση από τον Κρόνο. Πάντως τα ερωτικά σου πάνε καλά, αρκεί να το αποδεχτείς.

Παρθένος – Τρία των Πεντάκτινων (Αντεστραμμένο)

Είναι πιθανό να σχετίζεσαι με ένα άτομο από τον επαγγελματικό σου χώρο και αυτή η κατάσταση πάντα έχει κάποιες δυσκολίες. Η διάθεσή σου για φλερτ έχει σοβαρότητα ενώ αν έχεις ήδη μια σχέση την αντιμετωπίζεις με συντροφική κατανόηση. Αν σε ενδιαφέρει ένα άτομο με Άρη στον Αιγόκερω θα έχετε κάποιες προστριβές.

Ζυγός – Έξι των Πεντάκτινων

Είσαι σε πολύ καλή σχέση με το ταίρι σου, τον ίδιο σου τον εαυτό και την ερωτική σου πλευρά. Δεν θέλεις να έχεις μια σχέση όμως αν δεν σου είναι χρήσιμη. Ένα άτομο με Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να έλκει το ενδιαφέρον σου και θέλεις να έχεις μια ισότιμη και ξεκάθαρη σχέση μαζί του.

Σκορπιός – Ο Μάγος   

Είναι μια μέρα με δυνατές συγκινήσεις που θα λειτουργείς σαν μαγνήτης για τους άλλους γύρω σου. Μπορείς να έχεις πολύ μεγάλη επίδραση σε ανθρώπους που τους φλερτάρεις ενώ και στις μόνιμες σχέσεις σου έχεις τον απόλυτα έλεγχο και συναισθηματικά και πνευματικά.

Τοξότης – Έξι Σπαθί  (Αντεστραμμένο)

Ίσως κάποιες δυσκολίες στην σχέση σου που ήλπιζες να τελειώσουν νωρίτερα να κρατήσουν λίγο ακόμα. Έχεις όμως πολύ καλή διάθεση για να βοηθήσεις στην επίλυση θεμάτων που αφορούν το ταίρι σου. ένα άτομο που είναι Υδροχόος ή έχει τον γενέθλιο Ερμή στον Υδροχόο έλκει την ψυχή σου.

Αιγόκερως – Η Εγκράτεια (Αντεστραμμένο)

Αν σχετίζεσαι με έναν Τοξότη μπορεί η σχέση σας να έχει σήμερα κάποια προβλήματα λόγω κακής συνεννόησης. Γενικά έχεις μια τάση να βγεις έξω από τα όρια και να δοκιμάσεις νέες εμπειρίες, κάτι που δεν είναι κακό, αλλά φυσικά αν βρίσκεσαι σε σχέση, θα πρέπει να δαμάσεις αυτήν την τάση.

Υδροχόος – Η Δικαιοσύνη

Μια πολύ όμορφη κάρτα. Αν σχετίζεσαι με έναν Ζυγό θα έχετε μια πολύ θερμή και όμορφη ημέρα με αμοιβαία κατανόηση. Γενικά οι σχέσεις σου διέρχονται από καλή περίοδο, μπορείς να έχεις δυνατές συγκινήσεις, ενώ ίσως σε ένα θέμα που σας είχε φέρει σε αντιπαράθεση με το ταίρι σου σήμερα δικαιώνεσαι.

Ιχθείς – Δέκα των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο)

Και προχθές είχε εμφανιστεί αυτό το χαρτί, κάτι που σημαίνει ότι έχεις προβλήματα μέσα στην οικογένεια, που σαφώς και επηρεάζουν και τον ερωτικό τομέα. Μια περίοδος έντασης που είναι μπροστά σου θα σε αποπροσανατολίσει αν δεν προσέξεις.

Σημείωση: Η Μικρή και η Μεγάλη Αρκάνα που εξετάζουμε κάθε μέρα μας δίνουν απαντήσεις πάντα σε σχέση με το προηγούμενο χαρτί, με το άνοιγμα της προηγούμενης ημέρας. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-11-2017

Κριός – Το Άρμα Αντίστροφα Είναι πιθανό σήμερα να δημιουργηθούν κάποιες αναταραχές στο πρόγραμμά σας, των οποίων η διόρθωση θα σας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-10-2017

Κριός – Πέντε των Πεντάκτινων Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες σε σχέση με την καθημερινή σας ζωή, οι οποίες σας αποτρέπουν από το να...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-4-2017

Κριός – Ο Άσσος των Πεντάκτινων Κάτι πολύ δυνατό έχει ξεκινήσει στον ερωτικό τομέα. Εκεί που δεν το περίμενες ένα άτομο τραβάει το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-3-2017

Κριός – Επτά των Ράβδων (Αντεστραμμένο) Είσαι σε κατάσταση άμυνας στον έρωτα. Ένα άτομο που μπορεί να έχει Άρη στον Λέοντα παίζει ένα...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-3-2017

Κριός – Η Κρίση Αισθάνεσαι ότι έχει κλείσει μια εποχή στα ερωτικά σου θέματα. Είσαι μπροστά σε αποφάσεις που θα αλλάξουν το ερωτικό...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...