Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-4-2017
<p>Κριός

Το τετράγωνο του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν δίνει το κατάλληλο υπόβαθρο για μια επανασύνδεση. Ακόμα και να βρεθείς με έναν άνθρωπο, αν το θέλετε και οι δύο πολύ, θα υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες, προβλήματα και διλήμματα. Φυσικά όλα αυτά μπορούν να λειτουργήσουν ως αιτίες να ενωθείτε ακόμα περισσότερο.

Ταύρος

Η ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθείς σήμερα ακριβώς κάνει τετράγωνο με τον επίσης ανάδρομο Κρόνο από τον καρμικό σου Τοξότη. μια από τις πιο δύσκολες ημέρες λοιπόν του Απριλίου και για να πούμε την αλήθεια, καθόλου κατάλληλη για επανασύνδεση. Θα πρέπει να αφήσεις κάποιες ημέρες να περάσουν για να καταλαγιάσει η δύσκολη πλανητική συγκυρία και βλέπεις αργότερα τι θα κάνεις.

Δίδυμοι

Είναι μια εξαιρετικά δύσκολη ημέρα για επανασύνδεση και γενικά δύσκολη από κάθε άποψη. Στον πολικό σου Τοξότη ο ανάδρομος Κρόνος σε τετράγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθείς δημιουργεί πολλά προβλήματα. Ίσως να χρειαστεί να παλέψεις με τον ίδιο σου τον εαυτό για να βρεις τελικά κάποια στιγμή την ισορροπία σου και την ηρεμία σου. Μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση.

Καρκίνος

Είναι ίσως η πιο ακατάλληλη ημέρα για να προσεγγίσεις κάποιον παλιό σου σύντροφο! Η δύσκολη σχέση του Πλούτωνα από τον πολικό σου Αιγόκερω και τον 7ο Οίκο των σχέσεων με τον Ήλιο από τον Κριό δεν αφήνει πολλά περιθώρια για συνεννόηση. Είσαι σε μια γενικότερη σύγχυση, έχεις ανασφάλεια και θυμό, κακό κοκτέιλ. άσε τον χρόνο να θεραπεύσει πληγές και βλέπεις αργότερα.  

Λέων

Α μια μέρα δεν κάνει για επανασύνδεση, είναι η σημερινή! Η ολοκλήρωση του τετραγώνου ανάμεσα στον Ήλιο από τον Κριό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δημιουργεί εκρηκτικές επενέργειες. Να φροντίσεις να μείνεις μακριά από λόγια, ίντριγκες, απότομες αποκαλύψεις, καυγάδες, γιατί όλα αυτά είναι στο πρόγραμμα!

Παρθένος

Πιθανόν να έχεις κάποια ευκαιρία για μια επανασύνδεση, αλλά να έχεις μικρές προσδοκίες. Και το γενικό πλανητικό σκηνικό και η Σελήνη που  μέσω της αντίθεσης της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, αποκαλύπτει αλήθειες, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για να αναπτυχθεί η αναγκαία μαγεία, που χρειάζεται για μια επανένωση.

Ζυγός

Έχεις κακή επιρροή και από τον Πλούτωνα, τον οποίο ο Ήλιος από τον Κριό τον τετραγωνίζει, αλλά και από την ανάδρομη Αφροδίτη από τους καρμικούς σου Ιχθείς που κάνει επίσης τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο. Είναι όλα εξαιρετικά δύσκολα και καλό είναι να μην βάλεις στόχο – ειδικά σήμερα – μια επανένωση, γιατί μάλλον θα σε απογοητεύσει.

Σκορπιός

Δεν είναι καθόλου κατάλληλη ημέρα για επανασύνδεση, αυτό είναι ξεκάθαρο. Η εκρηκτική σχέση τετραγώνου ανάμεσα στον κυβερνήτη σου Πλούτωνα από τον Αιγόκερω με τον Ήλιο από τον Κριό σου φέρνει πολλά προβλήματα και σου δημιουργεί και μια τάση να δρας χωρίς να σκέφτεσαι, προκαλώντας σύγχυση και στον εαυτό σου και στους άλλους.

Τοξότης

Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις την σημερινή ημέρα για ενδοσκόπηση. Το τετράγωνο του ανάδρομου Κρόνου από το ζώδιό σου με την ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθείς δημιουργεί ερωτικά και οικογενειακά προβλήματα, άρα δεν είναι μια ημέρα με κατάλληλη ροή ενέργειας για να τα βρεις πάλι με κάποιο πρώην ταίρι σου.

Αιγόκερως

Το τετράγωνο του Πλούτωνα από το ζώδιό σου με τον Ήλιο από τον Κριό δεν σου επιτρέπει να έχεις την κατάλληλη συγκρότηση για να δοκιμάσεις να τα βρεις πάλι με κάποιον πρώην σύντροφο. Να προσέξεις φίλους που μπορεί να θέλουν να σε ελέγξουν και να σε καθυποτάξουν.

Υδροχόος

Είναι μια πολύ δύσκολη ημέρα για όλα τα ζώδια. Εκτός από το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα έρχεται και το τετράγωνο του Ήλιου, με τον Πλούτωνα πάλι, να δονήσει τον 12ο Οίκο σου, άρα να σου φέρει περιορισμούς σε σχέση με το παρελθόν. Προτίμησε να μην έχεις κάποιο άμεσο ραντεβού με πρώην σύντροφο, δεν θα πάει καλά.

Ιχθείς

Καθώς ολοκληρώνεται το τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Κρόνο που είναι επίσης ανάδρομος από τον Τοξότη και τον 10ο Οίκο σου έχεις τόσο δύσκολη ψυχική διάθεση που μάλλον δεν είναι και η πιο κατάλληλη ημέρα για να τα βρεις πάλι με ένα άτομο που αγαπάς. Άσε καλύτερα λίγο τον χρόνο να περάσει και να βεβαιωθείς για τα αισθήματά σου. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-5-2017

Κριός Πιθανόν να έχετε ανάγκη μια επανασύνδεση, αλλά δεν την ευνοεί το πλανητικό σκηνικό και κυρίως η σχέση του Ερμή από το ζώδιό σας με...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-4-2017

Κριός Είναι μια δύσκολη ημέρα γενικά στον ερωτικό τομέα, και καλό είναι αν θες να βρεις ισορροπίες με ένα παλιό σου ταίρι να μην κάνεις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-4-2017

Επανασυνδέσεις  Ζωδίων 12-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-4-2017

Κριός Η σημερινή ημέρα, αν και στον 7ο Οίκο σου υπάρχει ο ανάδρομος Δίας που κάνει δύσκολη σχέση με τον Πλούτωνα, έχει κάποια εύνοια στο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-4-2017

Κριός Καθώς ο Ήλιος στο ζώδιό σου θα είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό, τετράγωνο όμως με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, οι ενέργειες που...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-3-2017

Κριός Δεν είναι καθόλου κατάλληλη η στιγμή για να δοκιμάσεις – ειδικά σήμερα – μια επανασύνδεση. Ο ανάδρομος Δίας από τον χώρο των...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-3-2017

Κριός Παρά το γεγονός ότι η ανάδρομη Αφροδίτη από σήμερα στο ζώδιό σου σαφώς και ευνοεί τις επανασυνδέσεις, δεν θα σε αφήσει έτσι εύκολα...