Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 8-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 8-4-2017
<p>Κριός

Εάν παρατηρήσετε σήμερα ότι οι άνθρωποι φαίνονται ιδιαίτερα ήσυχοι και επιφυλακτικοί, η αρχική σας επιθυμία θα ήταν να τους σύρετε έξω από τα κελύφη τους με οποιοδήποτε μέσο είναι απαραίτητο. Αλλά μπορεί να είναι πιο έξυπνο για να διαμορφώσετε τη δική σας συμπεριφορά μετά από τη δική τους.

Ταύρος

Μια γειωμένη στάση κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη σήμερα. Αντί να προσπαθήσετε να ζήσετε με αδύνατα πρότυπα, έχετε μια αίσθηση του τι είναι εφαρμόσιμο και τι δεν είναι. Μπορείτε να προχωρήσουμε με σιγουριά, γιατί ξέρετε ότι οι προβλέψεις σας είναι βάσιμες.

Δίδυμοι

Τα συνήθη ευφυολογήματα σας είναι πιθανό να πέσουν στο κενό σήμερα, και οι άνθρωποι μπορεί να φαίνονται λοξοί, αν είστε ανόητοι ή παιχνιδιάρικοι. Υπάρχει μια εστιασμένη στάση τώρα, οπότε χτυπήστε σε αυτό, αν μπορείτε. Ή τουλάχιστον να υποκρίνεστε.

Καρκίνος

Σήμερα ασχολείστε με θέματα του πραγματικού κόσμου, εργασία, χρήματα και τις ευθύνες που χειρίζεστε κάθε μέρα. Μια προσεκτική προσέγγιση για κάθε εργασία ή πρόβλημα λειτουργεί καλύτερα τώρα. Η τρέχουσα κοσμική ενέργεια ευνοεί μια ρεαλιστική εικόνα των δυνατοτήτων σας.

Λέων

Η συνήθως, ενεργητική συμπεριφορά σας είναι πιο ήπια κάτω από τη σημερινή κοσμική επιρροή. Όπως πολλοί άνθρωποι, πιθανώς να έχετε πολλά να κάνετε. Ακόμα κι αν έχετε μια μεγάλη ανοικτή ατζέντα, ένα νευρικό συναίσθημα θα μπορούσε ακόμα να κρέμεται από πάνω σου.

Παρθένος

Η προοπτική σας είναι σχεδόν απολύτως λογική σήμερα. Μπορείτε να εμπιστεύεστε τις δικές σας και των άλλων σας αντιλήψεις μόνο αν είναι γειωμένες στην πραγματικότητα. Αυτό λειτουργεί καλά σε πολλές καταστάσεις, για παράδειγμα, ή την κατασκευή ενός επαγγελματικού ή ακαδημαϊκού έργου. Αλλά όταν πρόκειται για την αντιμετώπιση με τους ανθρώπους και τα συναισθήματα, μπορεί να χρειαστεί μια διαφορετική προσέγγιση.

Ζυγός

Οι φίλοι και οι συνεργάτες σας φαίνονται λίγο απόμακροι σήμερα. Μπορεί να προτιμούν ένα πιο ζεστό, πιο κοινωνικό περιβάλλον, αλλά είστε απασχολημένοι με τις δικές σας ευθύνες. Μια μεθοδική προσέγγιση λειτουργεί καλύτερα. Σας επιτρέπει να δείτε όλα τα σημεία, ώστε να μπορείτε να επαναλάβετε ή να αναθεωρήσετε, και να προχωρήσετε.

Σκορπιός

Είσαι ένα συναισθηματικό άτομο στον πυρήνα σας, και μερικές φορές τα συναισθήματά έχουν τον τρόπο της λογικής. Αλλά αυτό δεν είναι πιθανό να συμβεί και σήμερα, επειδή το μυαλό και η καρδιά σας λειτουργούν ομαλά μαζί. Είστε σε θέση να συνδυάσετε την κοινή λογική με τη διαίσθηση, τη λογική με την συμπόνια, με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Τοξότης

Η τρέχουσα κοσμική ενέργεια έχει λογικό χαρακτήρα. Αυτή η επιρροή θα μπορούσε να σας κάνει να αισθανθείτε μια αναστολή, δεδομένου ότι η δημιουργικότητα, ο ιδεαλισμός και η εξερεύνηση θα πάρουν το πίσω κάθισμα με ρεαλισμό. Είναι σημαντικό να παραμείνετε γειωμένοι. Προσεγγίστε την εργασία σας και άλλες εργασίες μεθοδικά. Ορίστε υψηλές προδιαγραφές και στη συνέχεια να επικεντρωθείτε στην επίτευξή τους.

Αιγόκερως

Είστε μεθοδικοί στην προσέγγισή σας στην εργασία και σε άλλες ευθύνες και σήμερα. Θα διαπιστώσετε ότι ένα λογικό, βήμα-προς-βήμα διαδικασία λειτουργεί καλύτερα σχεδόν σε κάθε κατάσταση. Έχετε την τάση να επικεντρώνεστε φυσικά με το επίπεδο που έχει οριστεί ή τους κανόνες που έχουν θεσπιστεί, και σύμφωνα με την ισχύον επιρροή.

Υδροχόος

Είναι εύκολο να απορροφηθείτε στα καθήκοντά σας σήμερα, ειδικά αν έχετε πολλά στη λίστα εργασιών σας. Αλλά αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα στις προσωπικές σας σχέσεις, και ακόμα περισσότερο αν είστε φυσικά κάπως απόμακρος. Η τρέχουσα κοσμική ενέργεια κάνει τους ανθρώπους λιγότερο συναισθηματικά εκφραστικούς.

Ιχθύς

Μπορείτε να αισθανθείτε την πίεση σήμερα από τον εργοδότη, τον καθηγητή σας ή κάποια άλλη πηγή για την επίτευξη υψηλών στόχων. Αλλά προσπαθήστε να μην αφήσετε τις προσδοκίες των άλλων να σας προκαλέσουν πάρα πολύ άγχος. Το σημαντικό πράγμα τώρα είναι να κάνετε το καλύτερο σας, και να είστε ικανοποιημένοι με αυτό. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 27-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 27-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 27-6-2017

Κριός Αυτή είναι μια μέρα για να βρεθείτε στη γη και τα όνειρά σας, αλλά θα είναι τα μικρά πράγματα που κάνετε για να πετύχετε σήμερα. Η...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-6-2017

Κριός Ο Καρκίνος Σελήνη στο τέταρτο οίκο σας των ριζών και των θεμελίων εσείς εστιάζετε σήμερα στα θέματα του σπιτιού και οι χορδές της...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 18-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 18-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 18-5-2017

Κριός Είναι μια υπέροχη μέρα για τη λήψη καινοτόμων βημάτων προς ένα στόχο. Σίγουρα δεν σας πειράζουν οι σοκαριστικοί άνθρωποι. Και τώρα...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-3-2017

Κριός Έχετε το θάρρος και την ενέργεια που χρειάζεστε για να ενεργείτε για μεγάλες ιδέες. Και σήμερα, αυτές οι μεγάλες ιδέες έρχονται...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 1-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 1-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 1-2-2017

Για όσους έχουν γεννηθεί την 1η Φεβρουαρίου: Μπορείτε να κάνετε αυτή τη χρονιά πλούσια νέα ξεκινήματα, και θα υπάρχει άφθονη ενέργεια...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 28-1-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 28-1-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 28-1-2017

Για όσους από έχουν γεννηθεί στις 28 Ιανουαρίου: H καλοσύνη και η συμπόνια σας θα σας βοηθήσουν να περιηγηθείτε αυτό το χρόνο των...