Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-4-2017
<p>Κριός

Είναι μια σχετικά θετική ημέρα για τα ερωτικά σου, παρά τις γενικές αντιφατικές όψεις. Το τρίγωνο του κυβερνήτη σου Άρη από τον Ταύρο με την Σελήνη από την Παρθένο, αλλά και η θετική του σχέση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τον Χείρωνα από τους Ιχθείς δίνει πολλές πιθανότητες για μια καλυτέρευση των σχέσεών σου, αρκεί να μην έχεις πολύ μεγάλη ψυχική ένταση.

Ταύρος

Η ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε αντίθεση με την Σελήνη από την Παρθένο σε κάνει να νιώθεις ότι η κοινωνική σου ζωή – και κατά συνέπεια η ερωτική σου – κάνει κύκλους που σε παγιδεύουν. Να φροντίσεις να βρεις λίγο χρόνο για την προσωπική σου ζωή, με την έννοια ότι αν δεν φροντίσεις εσύ τον εαυτό σου δεν θα το κάνει κανείς άλλος.

Δίδυμοι

Ο Ερμής είναι σε στάση, δηλαδή ετοιμάζεται να βγει ανάδρομος. Θα πρέπει να νιώθεις κάποιον ίλιγγο, δεν μπορείς να πάρεις αποφάσεις, ο ίδιος σου ο εαυτός δεν ξέρει τι είναι καλύτερο ερωτικά για σένα. Δώσε σημασία στις πολύ πραγματικές σου ανάγκες, τις πολύ βαθιές, όχι σε παιχνίδια. 

Καρκίνος

Είναι μια δύσκολη συναισθηματική ημέρα. Η Σελήνη από τον 2ο Οίκο σου των μόνιμων σχέσεων σε αντίθεση με την ανάδρομη Αφροδίτη από τους φιλικούς σου Ιχθείς σε προκαλεί από την μια τόσο μεγάλη νοσταλγία που δεν μπορείς να την διαχειριστείς, από την άλλη σου φέρνει κάποιους ανθρώπους κοντά σου που σε γοητεύουν, αλλά δεν είναι κατάλληλοι για σένα.

Λέων

Και σήμερα οι δύσκολες όψεις του Ήλιου σε προβληματίζουν. Το μόνο ζώδιο με το οποίο μπορείς να έχεις εξαιρετική χημεία γενικά είναι ο Υδροχόος, αφού ο Ήλιος και ο Ουρανός, οι κυβερνήτες των ζωδίων σας, είναι σε σύνοδο στον Κριό. Όμως σε κάθε περίπτωση έχεις τόση ένταση που θα πρέπει να προσέχεις πολύ.

Παρθένος

Η αντίθεση της Σελήνης από το ζώδιό σου με την ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθείς, που για σένα είναι ο 7ος Οίκος των σχέσεων, δεν σου δίνει την κατάλληλη ψυχική διάθεση στον ερωτικό τομέα. Ίσως προβλήματα που έχεις με το ταίρι σου να έρχονται στην επιφάνεια και να μην μπορείς να τα αντέξεις.

Ζυγός

Η αντίθεση του ανάδρομου Δία από το ζώδιό σου με τον Ήλιο από τον Κριό και η δύσκολη αντίθεση τηςανάδρομης Αφροδίτης από τους καρμικούς σου Ιχθείς με την Σελήνη από την Παρθένο και τον 12ο Οίκο σου θα σου δώσουν μια παράξενη ημέρα στον ερωτικό τομέα. Θες τα πάντα, αλλά νιώθεις πως έχεις εγκλωβιστεί.

Σκορπιός

Η δύσκολες όψεις του Πλούτωνα δίνουν μια μέρα παράξενη και γεμάτη ένταση, αλλά η καλή του σχέση με τον Άρη σου δίνει την δύναμη να παλέψεις στο αλώνι του έρωτα για όσα και όσους αγαπάς. Θα πρέπει να δώσεις μια ευκαιρία σε μια σχέση που σε ενδιαφέρει αλλά δεν είναι τέλεια ακόμα.

Τοξότης

Η δύσκολη σχέση του ανάδρομου Δία με τον Ήλιο και τον Ουρανό προκαλεί πολλές αναταράξεις στην ψυχή σου, το ίδιο και το τετράγωνο του ανάδρομου Κρόνου με την ανάδρομη Αφροδίτη. Θα πρέπει να δεις με σοβαρότητα τις σχέσεις σου και να τις εντάξεις σε ένα γενικότερο πλαίσιο ανάπτυξης της ψυχής σου.

Αιγόκερως

Οι δύσκολες όψεις του Πλούτωνα και του Κρόνου, ο οποίος είναι και ανάδρομος, σου δίνουν μια μεγάλη ψυχική ένταση, πολλές ανάγκες, αλλά όχι καλή ροή ενέργειας ούτε με τον εαυτό σου ούτε με όσους αγαπάς. Είναι ημέρα απολογισμού χειρίσου την ψύχραιμα όσο γίνεται. Έχεις όμως καλή χημεία με Κριούς και Ταύρους.

Υδροχόος

Οι δυνατές δονήσεις από τα καρμικά σχέδια του Πλούτωνα συνεχίζονται και σήμερα. Δεν είναι και από τις πλέον εύκολες συναισθηματικά ημέρες. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βεβαιωθείς ότι εσύ κάνει το καλύτερο που μπορείς για αυτούς που αγαπάς ώστε για τις όποιες συνέπειες να έχεις καθαρή την συνείδησή σου.

Ιχθείς

Η δύσκολη σχέση της ανάδρομης Αφροδίτης από το ζώδιό σου με την Σελήνη από την παρθένο και τον 7ο Οίκο των σχέσεών σου ανακινεί θέματα του παρελθόντος και φέρνει αυτό που λέμε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Και όσο και να πονάει μια τέτοια διαδικασία, είναι τελικά πολύ ωφέλιμη. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-11-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-11-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-11-2017

Κριός Πρέπει να προσέξετε, μπορεί η ημέρα να είναι σχετικά καλύτερη αστρολογικά, αλλά μην ξεχνάτε ότι ο Ουρανός ανάδρομος από το ζώδιό...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-4-2017

Κριός Καθώς στον 7ο Οίκο σου ο ανάδρομος Δίας κάνει τετράγωνη σχέση με τον Πλούτωνα, την ίδια στιγμή που ο κυβερνήτης σου ο Άρης έχει πολύ...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017

Κριός Είναι μια δύσκολη συναισθηματικά και ερωτικά ημέρα. Η αντίθεση του ανάδρομου Δία από τον πολικό σου Ζυγό με τον Ήλιο από το ζώδιό...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Κριός Η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο σου σε καλή σχέση με τον Πλούτωνα μπορεί να σου χαρίσει μια πανέμορφη και βαθιά ερωτική ημέρα....

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Κριός Μια πολύ σύνθετη συναισθηματικά ημέρα σε περιμένει, ένα τρενάκι του λούνα παρκ που θα σε ζαλίσει. Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 22-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 22-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 22-2-2017

Αν πούμε ότι η σημερινή ημέρα είναι δύσκολη συναισθηματικά, λέμε λίγα: ο Άρης από τον Κριό σε μάχη με την Σελήνη και τον Πλούτωνα, η...