Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-4-2017
<p>Κριός

Έχεις κάποιες πιθανότητες για μια καλή επανασύνδεση σήμερα, παρά το ότι υπάρχουν γενικές δυσκολίες. Το τρίγωνο του κυβερνήτη σου Άρη από τον Ταύρο με την Σελήνη από την Παρθένο, αλλά και η θετική του σχέση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τον Χείρωνα από τους Ιχθείς σε κάνει να έχεις καλή διάθεση και πολύ συναίσθημα.  

Ταύρος

Είναι μια μέρα που παρά το γεγονός ότι σε ευνοεί ο Άρης, καλύτερα να μην δοκιμάσεις ένα πρώτο ραντεβού επανένωσης. Η ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε αντίθεση με την Σελήνη από την Παρθένο δημιουργεί τριγμούς στην ψυχή σου και δεν σε αφήνει να δεις καθαρά το ερωτικό σου συμφέρον.

Δίδυμοι

Είναι μια παράξενη και φορτισμένη ημέρα, που πολλά θέλεις, αλλά λίγα πραγματοποιούνται άμεσα. Ο Ερμής είναι σε στάση, δηλαδή ετοιμάζεται να βγει ανάδρομος. Και αυτή η κατάσταση φέρνει προσκόμματα σε μια επανασύνδεση. Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσεις την ημέρα για μια καλή ενδοσκόπηση.

Καρκίνος

Δεν είναι και η πιο καλή ημέρα γενικά για τον έρωτα και ειδικά για μια επανένωση.  Η Σελήνη από τον 2ο Οίκο σου των μόνιμων σχέσεων σε αντίθεση με την ανάδρομη Αφροδίτη από τους φιλικούς σου Ιχθείς δημιουργεί μεν την ανάγκη να δεις πάλι έναν άνθρωπο που αγαπάς, αλλά δεν έχεις την ψυχική ηρεμία για να αντιμετωπίσεις ενδεχόμενες ρήξεις.

Λέων

Οι πολλές αλλά δύσκολες όψεις του Ήλιου δεν σου επιτρέπουν να έχεις μια καλή ροή ενέργειας με ένα πρώην ταίρι σου. Εν τω μεταξύ η καλή σχέση του Ήλιου με τον Ουρανό στον Κριό θα σου δημιουργήσει ανάγκη να κοιτάξεις μπροστά, οπότε ίσως η επανασύνδεση να μην σε νοιάζει καν.

Παρθένος

Πολύ έντονη ημέρα συναισθηματικά, αλλά όχι ιδανική για επανασύνδεση. Η αντίθεση της Σελήνης από το ζώδιό σου με την ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθείς, που για σένα είναι ο 7ος Οίκος των σχέσεων, φέρνει ταυτόχρονα νοσταλγία αλλά και πολλά παράπονα που αν τα εκφράσεις θα γίνει ένας ατέρμονος κύκλος η ενδεχόμενη συνάντηση με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει.

Ζυγός

Είναι μια μέρα που ακολουθεί τον ρυθμό αυτής της εποχής για σένα, δηλαδή έχεις άμεση ανάγκη από ερωτική κάλυψη, αλλά αντικειμενικά δεν μπορείς να την έχεις. Η αντίθεση του ανάδρομου Δία από το ζώδιό σου με τον Ήλιο από τον Κριό και η δύσκολη αντίθεση της ανάδρομης Αφροδίτης από τους καρμικούς σου Ιχθείς με την Σελήνη από την Παρθένο και τον 12ο Οίκο σου δημιουργούν προβλήματα για μια επανασύνδεση.

Σκορπιός

Δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για τα ερωτικά σου και για επιστροφή σε έναν άνθρωπο που αγαπάς, το νιώθεις κι εσύ. Οι δύσκολες όψεις του Πλούτωνα σου προκαλούν καθυστερήσεις. Ξέρεις όμως καλά, ειδικά εσύ, ότι ο έρωτας είναι το προνομιακό σου πεδίο. Οπότε αν θέλεις πολύ, έστω και πρόσκαιρα, να φορτίσεις την ψυχή σου με μια ερωτική συνάντηση, μπορείς να καταφέρεις πολλά.

Τοξότης

Η επανασύνδεση δεν είναι η πιο εύκολη ερωτική επιχείρηση αυτές τις μέρες, το καταλαβαίνεις. Η δύσκολη σχέση του ανάδρομου Δία με τον Ήλιο και τον Ουρανό σου δημιουργεί μια τόσο έντονη ψυχική φόρτιση που ίσως να είναι καλύτερα να πάρεις την γνώμη ανθρώπων που σε αγαπάνε, παρά να αφεθείς στην περιπέτεια ενός ραντεβού που ίσως να σε πληγώσει.

Αιγόκερως

Γενικά αυτή η περίοδος και συγκεκριμένα η σημερινή ημέρα βάζουν εμπόδια στην επανασύνδεση. Οι δύσκολες όψεις του Πλούτωνα και του Κρόνου, ο οποίος είναι και ανάδρομος, ανακινούν τους νόμους του κάρμα και δεν σου δίνουν ευκαιρίες που τις θες μεν, αλλά τελικά μπορεί να σε βλάψουν.

Υδροχόος

Η ημέρα είναι πολύ φορτισμένη, πολύ παράξενη, πολύ ακατάλληλη για επανασύνδεση. Οι ακραίες δονήσεις από τα καρμικά σχέδια του Πλούτωνα συνεχίζονται και σήμερα. Μην αφεθείς σε μελαγχολία και θυμό, σκέψου όλες σου τις σχέσεις με ευγνωμοσύνη και προχώρησε παρακάτω στην ζωή σου, σε περιμένουν όμορφες εκπλήξεις.

Ιχθείς

Ειδικά σήμερα θα ήταν καλύτερα να εξασφαλίσεις μια μέρα με αγαπημένους φίλους και να μην ασχοληθείς με πρώην συντρόφους. Η δύσκολη σχέση της ανάδρομης Αφροδίτης από το ζώδιό σου με την Σελήνη από την Παρθένο και τον 7ο Οίκο των σχέσεών σου θα σου δημιουργήσει ψυχική αναταραχή και διάθεση για καυγά. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-11-2017

Όχι, δεν είναι καλή ημέρα για να επιχειρήσετε μια επανασύνδεση. Ο Ουρανός ανάδρομος από το ζώδιό σας είναι ακόμα σε αντίθεση με την...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-4-2017

Επανασυνδέσεις  Ζωδίων 12-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-4-2017

Κριός Η σημερινή ημέρα, αν και στον 7ο Οίκο σου υπάρχει ο ανάδρομος Δίας που κάνει δύσκολη σχέση με τον Πλούτωνα, έχει κάποια εύνοια στο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-3-2017

Κριός Η Πανσέληνος αυτή έχει θεραπευτικές ιδιότητες στις ψυχές, και παρά την αντίθεση του ανάδρομου Δία από τον πολικό σου Ζυγό με τον...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Κριός Ειδικά σήμερα η ανάδρομη Αφροδίτη σε εξάγωνο με την Σελήνη και ο Άρης σε τρίγωνο με το Κρόνο επιτρέπουν, για να μην πούμε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-3-2017

Κριός Παρά το γεγονός ότι η ανάδρομη Αφροδίτη από σήμερα στο ζώδιό σου σαφώς και ευνοεί τις επανασυνδέσεις, δεν θα σε αφήσει έτσι εύκολα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-2-2017

Την αλήθεια τώρα; Την κάθε αλήθεια; Αν μιλάμε για την πιο ευαίσθητη ερωτική υπόθεση που είναι μια επανασύνδεση, καλό είναι σήμερα να μην...