Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-4-2017
<p>Κριός – Η Σελήνη (Αντεστραμμένο)

Έχεις πάρα πολύ δύσκολη ψυχική διάθεση και νιώθεις ότι κάτι σου ξεφεύγει και δεν μπορείς να ισορροπήσεις τα συναισθήματά σου. πιθανόν να έχεις μια τάση να χειραγωγήσεις τους ανθρώπους που αγαπάς από ανασφάλεια ή απλά και μόνο από υπερβολική διάθεση προστασίας.

Ταύρος  - Ρήγας των Ράβδων

Ένας σταθερός και δυναμικός άνθρωπος τραβάει το ενδιαφέρον σου. σχετίζεσαι με άτομο από το ζώδιο του Κριού, του Τοξότη ή του Λέοντα και αυτή η σύνδεση σου προκαλεί αισθήματα ασφάλειας και σταθερότητας. Έχετε πολύ καλές προοπτικές, αν και φαίνεται ότι αυτό το άτομο που τώρα έχεις σχέση μαζί του ασκεί έντονη κυριαρχία επάνω σου.

Δίδυμοι – Ιππότης των Σπαθιών

Εξακολουθείς να έχεις βλέψεις προς ένα άτομο από ζώδιο του Αέρα, όπως κι εσύ, δηλαδή σε έλκουν Ζυγοί, άλλοι Δίδυμοι και Υδροχόοι. Έχεις ανάγκη από ένα μήνυμα, μια γρήγορη ανταπόκριση και θα τη λάβεις. Η ψυχική σου επικοινωνία με το ταίρι σου είναι πολύ δυναμική και αποτελεσματική.                                                                              

Καρκίνος – Εννιά των Κυπέλλων  

Οι Κούπες γενικά συνδέονται με τα ζώδια του Νερού, Καρκίνο, Σκορπιό και Ιχθύ, άρα μπορούμε να υποθέσουμε πως είτε σε αφορά μια σχέση με ένα ζώδιο από αυτό το στοιχείο στο οποίο ανήκεις κι εσύ, είτε ότι αντιπροσωπεύει καθαρά εσένα. Όπως και να έχει είναι μια θετική κάρα συναισθηματικής πληρότητας που μπορεί να σημαίνει ότι η σχέση σου σταθεροποιείται.

Λέων – Ακόλουθος των Κυπέλλων    

Κάποια ανάλαφρη και με καλή διάθεση ερωτική ιστορία μπορεί σήμερα να σε συνεπάρει. Ένας Ιχθύς προσπαθεί να τραβήξει το ενδιαφέρον σου, αλλά παρά το γεγονός ότι σε κολακεύει δεν του δίνεις και μεγάλη αξία. Έχεις ανάγκη όμως από αυτήν την κατάσταση ερωτικής προσμονής.

Παρθένος – Ο Ερημίτης

Είναι το χαρτί που αντιστοιχεί στο ζώδιό σου, οπότε στην δική σου περίπτωση δεν έχει την κοινή ερμηνεία της απομόνωσης. Μάλλον περισσότερο έχει να κάνει με το ότι ανακαλύπτεις την πραγματική φύση των συναισθημάτων σου και δρας ώριμα και σταθερά.

Ζυγός – Τρία των Κυπέλλων

Μια πανέμορφη κάρτα που σου δίνει εσωτερική πληρότητα και καλά νέα γενικά στον έρωτα. Η σχέση που έχεις ή πρόκειται να κάνεις θα σου δώσει χαρές, πολλά συναισθήματα, αλλά και καλή κοινωνική ανταπόκριση, θα αρέσει και στον περίγυρό σου η ερωτική σου ζωή.

Σκορπιός – Επτά των Κυπέλλων   

Κάπως χαοτική η ημέρα σήμερα στον ερωτικό τομέα αλλά και γενικότερα. Τα όσα θέλεις και ποθείς κάνουν ένα αξεδιάλυτο κουβάρι στο μυαλό σου και δεν μπορείς να βάλεις προτεραιότητες. Έχεις και ερωτικά διλήμματα και θέματα που έχουν να κάνουν με την οργάνωσή σου γενικά.

Τοξότης – Ντάμα των Σπαθιών

Ένα πρόσωπο που είναι γυναίκα με πολύ κοφτερό μυαλό παίζει ρόλο στις σχέσεις σου. Είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα, μια γυναίκα είναι αυτή που σήμερα θα επέμβει στον έρωτα με καλές συμβουλές αλλά και κάπως αυστηρό τρόπο. Είναι στο χέρι σου το να ακολουθήσεις ή όχι αυτά που έχει να σου πει.

Αιγόκερως – Οκτώ των Κυπέλλων

Θέλεις να αφήσεις πίσω σου σχέσεις και συμπεριφορές που σε πόνεσαν και να ανοιχτείς σε καινούρια ερωτικά πεδία. Κάτι τελειώνει μέσα σου, ή τουλάχιστον έτσι νιώθεις σήμερα. Υπάρχει μια προσμονή για έναν σημαντικό νέο έρωτα, είσαι σε ετοιμότητα να κάνεις θυσίες για να τον ζήσεις.

Υδροχόος – Οκτώ των Σπαθιών

Αισθάνεσαι ξαφνικά τους ορίζοντές σου στον ερωτικό τομέα να κλείνουν. Υπάρχει η αίσθηση ότι έχεις εγκλωβιστεί στην σχέση σου ή από τον ίδιο σου τον εαυτό. Έχεις μια – πρόσκαιρη έστω – ανάγκη να απομονωθείς γιατί πρέπει να τα βρεις με τον εαυτό σου.

Ιχθείς – Ιππότης των Κυπέλλων

Είναι η δεύτερη ημέρα στην σειρά που έρχεται ο Ιππότης Κούπα στο άνοιγμά σου. Ο Ιππότης των Κυπέλλων αστρολογικά εκφράζει ακριβώς το ζώδιό σου, τους Ιχθείς. Άρα ξέρουμε με βεβαιότητα ότι κάτι κινείται άμεσα στον ερωτικό τομέα, έχεις κάποια πολύ θετικά μηνύματα.

Σημείωση: Η Μικρή και η Μεγάλη Αρκάνα που εξετάζουμε κάθε μέρα μας δίνουν απαντήσεις πάντα σε σχέση με το προηγούμενο χαρτί, με το άνοιγμα της προηγούμενης ημέρας. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-11-2017

Κριός – Πέντε των Κυπέλλων Διαφορετικά συναισθήματα, τα οποία θα παλέψουν το ένα το άλλο, πρόκειται να σας διχάσουν και να σας αγχώσουν...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Κριός – Δέκα των Κυπέλλων Η ερωτική σας διάθεση και ο έντονος ρομαντισμός σας θα είναι ο οδηγός του αγαπημένου σας προσώπου προς μια...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-10-2017

Κριός – Δύο των Κυπέλλων Η ερωτική σας διάθεση ανεβαίνει σταδιακά και καθ' όλη τη διάρκεια τη διάρκεια της ημέρας θα είστε τρυφεροί...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017

Κριός – Έξι των Κυπέλλων Αντίστροφα Μπορεί να αισθάνεστε κάποια ανασφάλεια όσον αφορά τη σχέση σας, αλλά ο σύντροφός σας θα σας...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 26-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 26-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 26-8-2017

Κριός – Πέντε των Κυπέλλων Διαφορετικά συναισθήματα, τα οποία θα παλέψουν το ένα το άλλο, πρόκειται να σας διχάσουν και να σας αγχώσουν...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...