Ερμής ανάδρομος στον Ταύρο

Ερμής ανάδρομος στον Ταύρο
<p>Πολλοί άνθρωποι φοβούνται τον ανάδρομο Ερμή, πιστεύοντας ότι αυτό το μικρό πλανητικό σώμα είναι υπεύθυνο για βλάβες επικοινωνίας, για καθυστερήσεις και τεχνικές δυσκολίες. Ενώ ο Ερμής όντως επηρεάζει όλα αυτά τα πράγματα, όταν και αν προκαλεί καθυστερήσεις ή προβλήματα, συνήθως έχει έναν πολύ καλό και ωφέλιμο για εμάς λόγο  να το κάνει.

Ο Ερμής είναι ο αγγελιοφόρος των θεών, και αν προκαλεί καθυστερήσεις ή προβλήματα στη ζωή σας, θα μπορούσε να συμβαίνει γιατί έχει ένα σημαντικό μήνυμα για σας.

Είναι πολύ καίριο να δοθεί προσοχή φυσικά, ενώ ο Ερμής είναι ανάδρομος, αν δεν θέλετε να χάσετε τις χρήσιμες πληροφορίες και τα μηνύματα που οι θεοί μπορεί να προσπαθούν να παραδώσουν σε εσάς.

Να παρατηρήσετε τυπικά θέματα που αφορούν το Ερμή, και πάρτε μια στιγμή για να διακόψετε τις απότομες αποφάσεις, χαρείτε τον όπως αντανακλά και δείτε αν ίσως θα μπορούσε η δράση του να είναι ένα σημάδι ότι θα πρέπει να αλλάξετε τις κατευθύνσεις ή να δείτε τα πράγματα διαφορετικά.

Με την ενέργεια του νέου έτους ακόμα σε πλήρη άνθιση, αυτός ο Απρίλιος του 2017 και η ανάδρομη δράση του Ερμή θα είναι κυρίως επικεντρωμένα στη γείωση και θα βοηθηθείτε δημιουργώντας ένα ασφαλές θεμέλιο ώστε να μπορείτε να προχωρήσετε με ευκολία και εμπιστοσύνη αργότερα.

Όταν ο Ερμής επιβραδύνει τον Απρίλιο, όλοι θα πρέπει να στείλουμε την ενέργεια μας προς να πάει μέσα και να βρούμε τι είναι πραγματικά σημαντικό για εμάς και γιατί θέλουμε να πάρουμε το μονοπάτι που έχουμε επιλέξει.

Αυτή η ανάδρομη φάση του Ερμή, επίσης, σε μεγάλο βαθμό επικεντρώνεται γύρω από την καριέρα και τα χρήματα. Εάν οποιαδήποτε από αυτά τα πράγματα είναι ένα πρόβλημα για σας, ο Ερμής θα σας επιτρέψει να φέρετε επιτέλους την αλήθεια στην επιφάνεια.

Ο Ερμής θα σας επιτρέψει να δείτε καθαρά τι εμποδίζει το δρόμο σας και πώς μπορείτε να φέρετε την καριέρα σας ή την οικονομική κατάσταση σε καλύτερη κατάσταση.

Ενώ θα είναι σε ανάδρομη πορεία, ο Ερμής θα σας καθοδηγεί να αναλάβετε την ευθύνη για αυτό που πραγματικά θέλετε σε σχέση με την καριέρα σας. Αυτή η ενέργεια θα σας βοηθήσει να επεξεργασθείτε εκ νέου τους στόχους σας, τα όνειρα και τις επιθυμίες, έτσι ώστε να είναι περισσότερο ευθυγραμμισμένα με την υψηλότερη αλήθεια σας.

Εάν τα χρήματα είναι το θέμα, ο Ερμής πρόκειται να βάλει τα πράγματα με τη σειρά. Ίσως θα πρέπει να ενθαρρυνθείτε να σκέφτεστε σχετικά με τα οικονομικά σας και να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες σε ό,τι αφορά τη σχέση σας με τα χρήματα.

Το Σύμπαν παρέχει σε εμάς και υπάρχει αρκετή αφθονία, έχει δώρα για όλους, το κόλπο είναι να μάθετε πώς να δημιουργήσετε χώρο για να καλωσορίσετε σε αυτή την αφθονία.

Αν δείτε τα χρήματα ως αντάλλαγμα της ενέργειας, μπορεί ο Ερμής να σας βοηθήσει να σκεφτείτε τρόπους που μπορείτε να δημιουργήσετε περισσότερο χώρο αυτήν την ανταλλαγή καλής ενέργειας, που είναι στην ουσία η πληρωμή των υπηρεσιών σας.

Όταν όμως ο Ερμής είναι ανάδρομος, δεν είναι καλή στιγμή για να πάρετε μακροπρόθεσμες αποφάσεις, ωστόσο, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε ήρεμα  για μακροπρόθεσμες αποφάσεις, ιδίως όσον αφορά τα οικονομικά και την καριέρα σας.

Επιρροές στα ζώδια

Στην πραγματικότητα ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει όλον τον ζωδιακό. Σε αυτήν την φάση θα νιώσουν πιο έντονα τα – ευεργετικά του – αποτελέσματα οι Ταύροι, οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί, οι Δίδυμοι και οι Παρθένοι.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερμής ανάδρομος στον Ταύρο

Ερμής ανάδρομος στον Ταύρο

Ερμής ανάδρομος στον Ταύρο

Από τις 28 Απριλίου ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος μέχρι τις 22 Μαΐου στο ζώδιο του Ταύρου, έτσι θα μας δημιουργηθεί η ανάγκη να ξανασκεφτούμε...

Ανησυχία και Ανάδρομος Ερμής

Ανησυχία και Ανάδρομος Ερμής

Ανησυχία και Ανάδρομος Ερμής

Η νέα χρονιά ξεκίνησε με τον Ερμή να εμποδίζει στις προσπάθειές και τις επιδιώξεις μας. Γνωστή σε όλους λίγο πολύ η ανάδρομη πορεία, όλοι...

Ανάδρομος Ερμής: Προβλέψεις ανά ζώδιο

Ανάδρομος Ερμής: Προβλέψεις ανά ζώδιο

Ανάδρομος Ερμής: Προβλέψεις ανά ζώδιο

Ο Ερμής είναι ένας πλανήτης που μας συμφιλιώνει με την ανάδρομη φορά γενικά, όλων των πλανητών, για δύο λόγους. Πρώτον γιατί αναδρομεί...

Ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό

Ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό

Ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό

Είναι η τελευταία αναδρομή του Ερμή για αυτήν την χρονιά και αρχίζει από τις 17 Σεπτεμβρίου για να τελειώσει στις 9 Οκτωβρίου, από την 15η...

Αστρολογικό Δελτίο 7-6-2014

Αστρολογικό Δελτίο 7-6-2014

Αστρολογικό Δελτίο 7-6-2014

Σήμερα λοιπόν είναι η ημέρα που ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος. Όχι και τόσο καλά νέα, ούτε όμως και τραγικά. Όταν έχουμε ανάδρομο Ερμή...

Ανάδρομος Ερμής Στην Παρθένο 3/8/11 - 8/8/11

Ανάδρομος Ερμής Στην Παρθένο 3/8/11 - 8/8/11

ΚΡΙΟΣ Από τις 3 Αυγούστου με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του θα σας προκαλέσει αρκετά προβλήματα στην επικοινωνία και στις...