Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-4-2017
<p>Κριός

Με τον Ερμή να γυρίζει ανάδρομος στον 2ο Οίκο των σχέσεών σου, τον Ταύρο, και την Σελήνη στον Οίκο της αγάπης, στον Ζυγό, να είναι σε σύνοδο με τον ανάδρομο Δία όλα μιλούν για μια μεγάλη νοσταλγία που θα σε κάνει να δεις με καλό μάτι μια επιστροφή σε σχέση που και παλιά σε είχε απασχολήσει. Οι μόνιμες σχέσεις σου έχουν μια ακόμα ευκαιρία για αλληλοκατανόηση.

Ταύρος 

Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σου και εξακολουθεί να είναι σε καλή σχέση με τον Κρόνο από τον καρμικό σου Τοξότη, τον ανάδρομο Κρόνο τον οποίο τον τετραγωνίζει η ανάδρομη επίσης Αφροδίτη από τους Ιχθείς. Έχεις μια αφόρητη ανάγκη να δεις ξανά ανθρώπους που έχουν σημασία για σένα. Έχεις επίσης πολλές ευκαιρίες να κάνεις μια καλή συνεννόηση και ένα ξεκαθάρισμα με το ταίρι σου.

Δίδυμοι

Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο και τον 12ο Οίκο σου που σημαίνει ότι θα σου φέρει το παρελθόν όλο στην πόρτα σου. Οι άνθρωποι οι οποίοι κάποια στιγμή σε περιόρισαν ή σε δυσκόλεψαν με κάποιον τρόπο έρχονται πάλι στο προσκήνιο για να λύσετε τα μεταξύ σας θέματα.

Καρκίνος

Η Σελήνη περνάει στον Ζυγό και καθώς θα είναι σε σύνοδο με τον ανάδρομο Δία σου ανοίγει πολλές προοπτικές για μια γλυκιά ημέρα, με ανθρώπους που τους ξέρεις καλά και τους εμπιστεύεσαι. Ανοίγει ο δρόμος για μια σχέση με έναν Τοξότη ή έναν Ζυγό.  

Λέων

Η δυναμική αντίθεση του Ήλιου από τον Κριό με τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό αλλά και την Σελήνη θα σου δημιουργήσει  πιθανόν κάποια προβλήματα με ανθρώπους που αγαπάς. Ίσως όμως να είναι και η ευκαιρία σου να ξεκαθαρίσεις με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο ότι θέλετε να είστε κάτι παραπάνω από φίλοι.

Παρθένος

Το γεγονός ότι ο Ερμής που είναι κυβερνήτης σου γυρνάει ανάδρομος στον φιλικό σου Ταύρο ανοίγει πολλά θέματα μαζί, για να μπορέσεις να επιλύσεις όλο το πλέγμα των σχέσεών σου. Επιστρέφεις σε ασχολίες αλλά και σε σχέσεις που δεν έχουν κλείσει τον κύκλο τους και μπορείς να δώσεις δεύτερες ευκαιρίες.

Ζυγός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε σύνοδο με τον ανάδρομο Δία και ο επίσης ανάδρομος Ερμής στον καρμικό σου Ταύρο θα σου δώσουν αναπάντεχες συναντήσεις με ανθρώπους που ήδη τους γνωρίζεις, αλλά έχει έρθει ο καιρός να δείτε μήπως σας συνδέει κάτι παραπάνω από μία φιλία. Πολύ πιθανή και μια επανασύνδεση.

Σκορπιός

Το γεγονός ότι ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον πολικό σου Ταύρο, στον 7ο Οίκο των σχέσεων, σου δονεί πολύ έντονα την ψυχή. Καταλαβαίνεις καλύτερα και τους ανθρώπους που αγαπάς και τις δικές σου ανάγκες. Είναι η ευκαιρία σου να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις και συναισθήματα.

Τοξότης

Η σχέση συνόδου του ανάδρομου Δία από τον Ζυγό με την Σελήνη θα σου φέρει συναισθηματική άνθιση. Νιώθεις ότι σε συνδέουν με το ταίρι σου πολλά περισσότερα από όσα νομίζετε ενώ στο επίπεδο του φλερτ διαλέγεις να διερευνήσεις τα αισθήματα ανθρώπων που ήδη γνωρίζεις.

Αιγόκερως

Η καλή σχέση του ανάδρομου Κρόνου από τον Τοξότη και τον 12ο Οίκο σου με τον επίσης ανάδρομο Ερμή από τον ταύρο θα σου δημιουργήσει την κατάλληλη διαίσθηση για να πολεμήσεις τις δύσκολες επιρροές της ανάδρομης Αφροδίτης. Έχεις περάσει δύσκολα συναισθηματικά, με πολλές ματαιώσεις, αλλά νιώθεις μια σοφία να σε κατακλύζει.

Υδροχόος

Καθώς ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο που για σένα είναι ο χώρος της οικογένειας έχεις την ανάγκη να συνδεθείς πιο έντονα γενικά με τους κοντινούς σου ανθρώπους. Αν έχεις μόνιμη σχέση γίνεται πιο βαθιά και πολυεπίπεδη. Έχεις πολύ δυνατά συναισθήματα για ανθρώπους από το παρελθόν.

Ιχθείς

Η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιό σου και ο ανάδρομος πια Ερμής από τον συμβατό σου Ταύρο σου δίνουν την δυνατότητα αυτό το διάστημα να ξεκαθαρίσεις όλες σου τις σχέσεις. Καθώς έχεις μια έντονη διαίσθηση, με την Σελήνη στον καρμικό για σένα Ζυγό να συμμαχεί με τον ανάδρομο επίσης Δία, ξέρεις ακριβώς τι να κάνεις για να έχεις την αγάπη που σου αξίζει. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον ανάδρομο Ερμή σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη, επηρεάζεστε για μία εβδομάδα να καταστήσετε τον...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-11-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-11-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-11-2017

Κριός Πρέπει να προσέξετε, μπορεί η ημέρα να είναι σχετικά καλύτερη αστρολογικά, αλλά μην ξεχνάτε ότι ο Ουρανός ανάδρομος από το ζώδιό...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 30-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 30-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 30-5-2017

Κριός Δείχνετε ότι είστε ένα ήσυχο και ταλαντούχο άτομο. Είστε ένας από εκείνους τους ανθρώπους που αντανακλούν μπροστά σε μια δύσκολη...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-4-2017

Κριός Ο κυβερνήτης σου ο Άρης περνάει στους Διδύμους και σου ανοίγει δρόμους για καινούριες γνωριμίες, την ίδια στιγμή που υποδέχεσαι...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 19-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 19-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 19-4-2017

Κριός Ο Ήλιος στην τελευταία αναιρετική μοίρα του ζωδίου σου, σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή από την μηδενική του Ταύρου και τον Ουρανό,...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-2-2017

Είναι μια σκέτη γλύκα για τον έρωτα η σημερινή ημέρα. Ο Δίας στον Ζυγό γυρίζει ανάδρομος θέτοντας σε προτεραιότητα τις πραγματικές...