Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-4-2017
<p>Κριός

Μια επιστροφή σε μια προηγούμενη σχέση σου που δεν έχει σβήσει είναι πιο πιθανή από ποτέ. Με τον Ερμή να γυρίζει ανάδρομος στον 2ο Οίκο των σχέσεών σου, τον Ταύρο, και την Σελήνη στον Οίκο του φλερτ, στον Ζυγό, να είναι σε σύνοδο με τον ανάδρομο Δία έχεις όλες τις ευκαιρίες για μια επανασύνδεση.

Ταύρος 

Είναι μια από τις καλύτερες περιόδους αυτή που ανοίγεται μπροστά σου για το θέμα της επανασύνδεσης. Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σου και εξακολουθεί να είναι σε καλή σχέση με τον ανάδρομο Κρόνο από τον καρμικό σου Τοξότη, θα σου χαρίσει την διαύγεια που χρειάζεσαι και την πνευματική σταθερότητα για να έχεις μια επιτυχημένη επιστροφή.

Δίδυμοι

Καθώς ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο και τον 12ο Οίκο σου έχεις έτσι κι αλλιώς μια βαθιά σχέση με το παρελθόν. Επειδή θα είναι και σε καλή σχέση με τον επίσης ανάδρομο Κρόνο στον πολικό σου Τοξότη και τον Οίκο των σχέσεων, θα σου δώσει την ευκαιρία όλο αυτό το διάστημα της αναδρομής του να ισχυροποιήσεις πάλι μια παλιά σου σχέση.

Καρκίνος

Η Σελήνη περνάει από σήμερα στον Ζυγό και όπως θα είναι σε σύνοδο με τον ανάδρομο Δία δίνει εξαιρετικές προοπτικές για μια επανασύνδεση. Δεν αποκλείεται είτε εσύ είτε το πρώην ταίρι σου να ταξιδέψετε για να βρεθείτε και πάλι μαζί και να διερευνήσετε την αγάπη σας ξανά.   

Λέων

Η ημέρα έχει πολύ μεγάλη νοσταλγία, αλλά δεν είναι αναγκαστικά επιτυχημένη στο θέμα της επανασύνδεσης. Η δυναμική αντίθεση του Ήλιου από τον Κριό με τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό αλλά και την Σελήνη υπόσχεται ότι θα αντιμετωπίσεις κάποιους ανθρώπους από το παρελθόν σου, αλλά όχι υποχρεωτικά για να τα βρείτε πάλι.

Παρθένος

Καθώς ο Ερμής που είναι κυβερνήτης σου γυρνάει ανάδρομος στον φιλικό σου Ταύρο θα σου δώσει πολλές δυνατότητες για μια επανασύνδεση, όσο κι αν η ανάδρομη Αφροδίτη με τον επίσης ανάδρομο Κρόνο κοντράρονται. Είναι μια μέρα – και γενικά μια περίοδος – βαθιάς συνειδητοποίησης των αναγκών σου σε ερωτικό επίπεδο.

Ζυγός

Είναι μια βαθιά συναισθηματική ημέρα αυτή η Δευτέρα. Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε σύνοδο με τον ανάδρομο Δία και ο επίσης ανάδρομος Ερμής στον καρμικό σου Ταύρο θέλουν οπωσδήποτε να δώσεις ευκαιρίες σε παλιές σου σχέσεις. Δεν είσαι άτομο που επιστρέφεις κανονικά, αλλά αν ακόμα αγαπάς ένα πρόσωπο όλα είναι δυνατά.

Σκορπιός

Καθώς ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον πολικό σου Ταύρο, στον 7ο Οίκο των σχέσεων, έχεις την δυνατότητα, την ανάγκη και την ευκαιρία να δεις πάλι έναν άνθρωπο από το παρελθόν σου, πρόσφατο ή απώτερο, και να ζωντανέψετε πάλι την αγάπη σας. αυτό που σου χρειάζεται είναι απλά η απόφαση, το πεδίο είναι καλό.

Τοξότης

Η ημέρα παρά τις γενικές δυσκολίες μπορεί να σου χαρίσει μια επανένωση. Η σχέση συνόδου του ανάδρομου Δία από τον Ζυγό με την Σελήνη θα σου φέρει πολλές ευκαιρίες και πολλές δυνατότητες. Καθώς ο ανάδρομος Κρόνος στο ζώδιό σου γενικά σε κάνει να βλέπεις πίσω, θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις για τα καλά τις σχέσεις σου.

Αιγόκερως

Η σημερινή ημέρα δίνει ευκαιρίες σε όλα τα ζώδια για επανασύνδεση. Η καλή σχέση του ανάδρομου Κρόνου από τον Τοξότη και τον 12ο Οίκο σου με τον επίσης ανάδρομο Ερμή από τον Ταύρο ξυπνάει μνήμες, λύνει παρεξηγήσεις, αμβλύνει προβλήματα και στρώνει το χαλί της επανένωσης με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει.

Υδροχόος

Είναι μια πολύ φορτισμένη ημέρα, που όμως έχει ευκαιρίες. Καθώς ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο που για τον Υδροχόο είναι ο χώρος της οικογένειας μπορείς να έχεις ένα ραντεβού επανασύνδεσης, ειδικά αν με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει δεν είχατε κάτι περιστασιακό, αλλά κάτι μόνιμο και σοβαρό.

Ιχθείς

Με την Σελήνη στον καρμικό για σένα Ζυγό να κάνει σύνοδο με τον ανάδρομο Δία και την ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιό σου αλλά και τον  ανάδρομο πια Ερμή από τον Ταύρο να σου δίνουν έντονη διαίσθηση, μπορείς να έχεις την επανασύνδεση που χρειάζεσαι. Απλά πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου αν αυτό που έχει ανάγκη η ψυχή σου είναι η επιστροφή σε μια γνώριμη αγκαλιά. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αυτή τη στιγμή ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη, καλώντας σας στο να προχωρήσετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-4-2017

Κριός Καθώς υποδέχεσαι τον ανάδρομο Ερμή και ο κυβερνήτης σου ο Άρης περνάει στους Διδύμους έχεις πολλές ευκαιρίες για επανασύνδεση,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-4-2017

Επανασυνδέσεις  Ζωδίων 11-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-4-2017

Κριός Η δυναμική Πανσέληνος ακριβώς στο ζώδιο των ερωτικών σχέσεων, τον Ζυγό, σε σύνοδο με τον ανάδρομο Δία και αντίθεση με τον Ουρανό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-4-2017

Κριός Με τον Κρόνο να γυρίζει ανάδρομος στον Τοξότη, τα ερωτικά σου θέματα τον τελευταίο καιρό θα μπουν γενικά σε ύπνωση, αν και τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-4-2017

Κριός Καθώς θα ξεκινήσει από σήμερα και θα ολοκληρωθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα η έντονη αντίθεση του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-2-2017

Το γεγονός ότι ο Δίας είναι σήμερα στάσιμος, λίγο πριν γυρίσει ανάδρομος στον Ζυγό ευνοεί την διάθεση για επανασυνδέσεις. Ταυτόχρονα η...