Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-4-2017
<p>Κριός

Η πανέμορφη Πανσέληνος ακριβώς στο ζώδιο των σχέσεων, τον Ζυγό, σου φέρνει πάρα πολύ μεγάλες ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα. Ανοίγει κυριολεκτικά η τύχη σου. Με ανθρώπους που αγαπάς μπορεί και να συνεργαστείς, ή με συνεργάτες σου μπορεί να ξεκινήσεις μια ερωτική περιπέτεια. Λύνονται προβλήματα αγάπης με τον πιο εύκολο τρόπο.

Ταύρος

Η Πανσέληνος στον 6ο Οίκο σου, εκεί που φωλιάζει η ανάγκη για προσφορά, θα σου φέρει την τάση να θυσιαστείς για αυτούς που αγαπάς. Έχεις κάποια διλήμματα, το παρελθόν σε τραβάει από το μανίκι, αλλά έχεις και ανάγκες που πρέπει να τις καλύψεις, με γνώμονά το τι χρειάζεσαι εσύ.

Δίδυμοι

Στον 5ο Οίκο των κοινωνικών γνωριμιών και των κεραυνοβόλων ερώτων η Πανσέληνος, θα σου φέρει μια γενναία απόφαση, μια τυχαία γνωριμία ή μια επανασύνδεση με ένα άτομο που δεν έχει κλείσει ακόμα ο κύκλος σας. Είναι μια πεντάμορφη περίοδος που τα ερωτικά σου θέματα θα βρουν λύσεις.

Καρκίνος

Η δυναμική της Πανσέληνου έχει για σένα να κάνει κατά κύριο λόγο με την οικογένειά σου. Μέσα από την οικογένεια, με κάποιον τρόπο, θα βρεις και την ερωτική λύτρωση. Είτε τα ξαναβρίσκεις με έναν άνθρωπο που είναι η οικογένειά σου είτε οι συγγενείς σου παίζουν θετικό ρόλο στο να ηρεμήσεις και να δεις την θετική πλευρά της αγάπης.

Λέων

Ο Ήλιος ο κυβερνήτης σου πάντα στην Πανσέληνο κάνει αντίθεση με την Σελήνη. Η Πανσέληνος αυτή φωτίζει τις φιλικές σου σχέσεις και έχει πολύ συναισθηματική χροιά, σε φέρνει σε επαφή με παλιούς συντρόφους για μια επαναληπτική βόλτα στα μέρη της αγάπης.

Παρθένος

Η σημαντική Πανσέληνος στον Ζυγό και τον 20 γενικό Οίκο των σχέσεών σου θα σου επιτρέψει να δεις με μεγάλη καθαρότητα τα ερωτικά πεδία και να ξεκαθαρίσεις τις σχέσεις σου. Γενικά ο έρωτας θα είναι ένα μάθημα για σένα αυτήν την περίοδο, κάποιοι αγαπημένοι σου θα σε ξαφνιάσουν με την προσφορά τους.

Ζυγός

Μεγαλειώδης Πανσέληνος που επαναπροσδιορίζει όλο το πλαίσιο του έρωτα. Πράγματα που για καιρό τα ήθελες, άνθρωποι που σε είχαν αδικήσει αλλά εσύ τους αγαπάς, όλα ανοίγουν και σου χαρίζουν δώρα. Πρόσεξε να μην σε πιάσει αλαζονεία τώρα που δικαιώνεσαι.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στον 12ο Οίκο σου θα σου φέρει την δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις τα πάντα σε σχέση με το παρελθόν σου. Αποφασίζεις κυριολεκτικά με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις, καθώς ο ανάδρομος Δίας σου δίνει άμεση διαίσθηση και ξέρεις τι να κάνεις ερωτικά.

Τοξότης

Ο ανάδρομος Δίας σε σύνοδο με την Πανσέληνο στον 11ο Οίκο σου μιλάει για ερωτικές περιπέτειες και ταξίδια για να συναντήσεις την αγάπη. Πιθανόν να σε έλκουν άνθρωποι από το εξωτερικό και να θέλεις να ταξιδέψεις για να τους δεις πάλι.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στον 1ο Οίκο σου θα σου φέρει επαγγελματική δικαίωση κύρια, αλλά και κάποιες αναταράξεις συναισθηματικές, αφού είναι σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου. εσύ έχεις κάνει τα πάντα για τους άλλους και τώρα θα μάθεις αν το εκτιμούν ή όχι.

Υδροχόος

Ο Ουρανός που είναι κυβερνήτης σου σε αντίθεση με την Πανσέληνο ξεσηκώνει την λίμπιντό σου. Θέλεις να απεμπλακείς από σχέσεις που δεν έχουν πια να σου χαρίσουν πάθος, θέλεις να προβάλλεις το εγώ σου, και αυτό δεν είναι αναγκαστικά κακό. Βάζεις σε προτεραιότητα τις δικές σου ανάγκες.

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στον καρμικό για σένα Ζυγό φέρνει ανακατατάξεις στον έρωτα. Θέλεις να έχεις βεβαιότητα για τα συναισθήματα ανθρώπων που ασχολείσαι μαζί τους, αλλιώς, πολύ απλά, δεν ασχολείσαι. Ανοίγει μια περίοδος τελειωτικών λύσεων στον ερωτικό τομέα. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-11-2017

Κριός Είσαστε πιο διεκδικητικοί απέναντι στον ερωτικό σας σύντροφο ή το πρόσωπο που προσεγγίζετε αισθηματικά, σήμερα. Θέλετε έντονα να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-10-2017

Κριός Είναι μία στιγμή που θα ήταν προτιμότερο να μην ασχοληθείτε τόσο πολύ με το ερωτικό σας μέλλον, αντίθετα μπορείτε να ζήσετε με...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-8-2017

Κριός Μπορεί να χρειαστεί να είστε ρεαλιστές σχετικά με το πόσο χρόνο, προσπάθεια και συναισθηματική επένδυση θα χρειαστείτε για να...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-3-2017

Κριός Η περίλαμπρη Πανσέληνος από την Παρθένο πραγματοποιείται ακριβώς σήμερα, και ακριβώς επάνω στην ολοκλήρωση της αντίθεσης του...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-3-2017

Κριός Το ζώδιό σου σήμερα φιλοξενεί την ακραία ερωτική σύνοδο Σελήνης/Αφροδίτης/Άρη/Ουρανού. Νέοι δρόμοι ανοίγονται στο ερωτικό σου...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Κριός Η καταπληκτική σύνοδος της Αφροδίτης με την Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σου θα σου δώσει από το βράδυ και μετά μια άκρως ερωτική...