Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-4-2017
<p>Κριός – Ο Πύργος (Αντεστραμμένο)

Ουπς, πρόβλημα! Κάι δεν πάει καλά στις σχέσεις σου και θα πρέπει να προσέξεις πολύ. Και μάλιστα, κάτι σέρνεται που σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα με πολύ σκοτεινό τρόπο, χωρίς να μπορείς να πάρεις αποφάσεις. Αν έχεις και οικονομική σχέση με το ταίρι σου, πρόσεξε γιατί σας περιμένουν εκπλήξεις. Ετοιμάσου για αναπάντεχες απώλειες.

Ταύρος  - Οκτώ των Κυπέλλων

Έχεις πάρει αποφάσεις να φύγεις από μια σχέση που δεν σου προσφέρει πια το πλαίσιο ανάπτυξης που χρειάζεσαι. Κι όσο κι αν προς το παρόν αισθάνεσαι την ανασφάλεια της αλλαγής, ξέρεις ακριβώς τι θέλεις ερωτικά και πώς να το διεκδικήσεις.

Δίδυμοι – Ιππότης των Σπαθιών

Πολύ γρήγορα θα έχεις νέα και μάλιστα συναρπαστικά για έναν άνθρωπο ή μια σχέση που την ποθείς και σε κρατάει χωρίς ύπνο τα βράδια. Μπορεί να έχεις έναν εντελώς νέο άνθρωπο στην ζωή σου ή να έχεις μια σχέση που παίρνει ξαφνικά πολύ καλή τροπή.  

Καρκίνος – Η Κρίση (Αντεστραμμένο)  

Νιώθεις ότι δεν μπορείς να δικαιωθείς μέσα στην σχέση σου. υπάρχουν παράπονα και έντονες αντιπαραθέσεις που όμως μένουν σε ένα υπόγειο επίπεδο, που για να πούμε την αλήθεια είναι μια ύπουλη επιρροή. Αν θέλεις κάποια πράγματα, ζήτα τα, δεν μπορούν οι αγαπημένοι σου να μαντεύουν.

Λέων – Η Εγκράτεια   

Είναι η δεύτερη ημέρα που εμφανίζεται η Εγκράτεια στα ερωτικά σου θέματα και αυτό είναι πού θετικό. Αν έχεις σχέση με έναν Τοξότη βαθαίνει κι άλλο. Είσαι γενικά σε μια φάση ωριμότητας και αποφάσεων που κάνουν καλό στο ερωτικό πεδίο.

Παρθένος – Ο Ερημίτης

Αν και ο Ερημίτης είναι το χαρτί του ζωδίου σου και για σένα είναι θετική επιρροή, το γεγονός ότι έρχεται μετά από τον Μάγο που σου άνοιξε εχθές, σημαίνει ότι μάλλον έχει παίξει κάποια μικρή ή μεγάλη ερωτική απογοήτευση. Μην απομονωθείς, η ζωή συνεχίζεται.

Ζυγός – Ο Ακόλουθος των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο)

Κάτι δεν πάει καλά σήμερα στην ερωτική σου ζωή και τις σχέσεις σου. ίσως ο άνθρωπος στον οποίο έχεις στραμμένο το ενδιαφέρον σου σε απογοητεύει με την κάπως ελαφριά του στάση, ίσως δεν υπάρχει το βάθος συναισθήματος που θα ήθελες.

Σκορπιός – Ρήγας των Ράβδων

Και σήμερα έρχονται οι Ράβδοι, τα Μπαστούνια δηλαδή, στο ερωτικό σου άνοιγμα. Προφανώς σε ενδιαφέρει σοβαρά ένα άτομο από τον πύρινο ζωδιακό, Λέων, Τοξότης ή Κριός. Έχεις ανάγκη από μια σταθερή σχέση που να σε βγάλει πια από τν κύκλο της ανασφάλειας. Επιζητάς σχέση με άτομα μεγαλύτερα που έχουν κύρος.

Τοξότης – Η Σελήνη (Αντεστραμμένο)

Αισθάνεσαι ότι δε επικοινωνείς σωστά με το βάθος της ψυχής σου, άρα δεν ξέρεις και τι να κάνεις στον έρωτα. Αν σχετίζεσαι με άτομα από τα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Ιχθείς ή Σκορπιούς, υπάρχει έντονη ανάγκη να επιβάλλει ο ένας στον άλλον την θέλησή του.

Αιγόκερως – Δύο των Σπαθιών (Αντεστραμμένο)

Δύσκολη σήμερα η ημέρα συναισθηματικά. Ανάγκες και πόθοι που κατακλύζουν την ψυχή σου μένουν χωρίς έκφραση γιατί δεν υπάρχει πνευματική επαφή με το ταίρι σου ή με τον άνθρωπο που φλερτάρεις. Αν έχεις σχέση με Δίδυμο, Ζυγό ή Υδροχόο έχεις επιπλέον προβλήματα κατανόησης.

Υδροχόος – Ακόλουθος των Ράβδων

Η οικογένειά σου παίζει σήμερα ρόλο στην ερωτική σου ζωή. Έχεις ανάγκη από το πάθος, αλλά αυτό μπορεί να φτάσει σε οριακά σημεία και να σε βάλει σε κίνδυνο. Μη πιστεύεις ό,τι ακούς – οι πολύ παθιασμένοι άνθρωποι λένε συχνά ψέματα για να εξασφαλίσουν αυτό που ποθούν.

Ιχθείς – Ο Τρελός

Δυνατό χαρτί που μηδενίζει το κοντέρ στα ερωτικά σου θέματα. Ό,τι είχες να πεις με το παρελθόν το είπες, παρά το γεγονός ότι αστρολογικά είναι πάντα η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σου. Θέλεις να ξανοιχτείς σε νέους έρωτες και πρέπει να το κάνεις, αλλά κρατώντας τα μαθήματα από την μέχρι τώρα πορεία σου.

Σημείωση: Η Μικρή και η Μεγάλη Αρκάνα που εξετάζουμε κάθε μέρα μας δίνουν απαντήσεις πάντα σε σχέση με το προηγούμενο χαρτί, με το άνοιγμα της προηγούμενης ημέρας. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 12-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 12-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 12-4-2018

Θα βρεθείτε σε ένα ερωτικό δίλλημα, που ακουμπά έναν ιδιαίτερο άνθρωπο που σας αγαπάει και το ξέρετε

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-11-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-11-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-11-2017

Κριός – Ο Ιεροφάντης Μοιάζει να έχετε πάρει αποφάσεις γύρω από την ερωτική σας ζωή. Μια σχέση ουσίας τραβάει το ενδιαφέρον σας και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-3-2017

Κριός – Εννέα των Κυπέλλων Μια ισχυρή αυτοπεποίθηση και μια αίσθηση ότι ξέρεις τι θέλεις στον έρωτα θα σου χαρίσει μια πανέμορφη ημέρα....

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Κριός – Ο Κρεμασμένος Έχεις την διάθεση να ασχοληθείς ερωτικά με μια σχέση που μπορεί οι άλλοι να την κρίνουν ως παράλογη. Δεν σε...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-3-2017

Κριός – Η Κρίση Αισθάνεσαι ότι έχει κλείσει μια εποχή στα ερωτικά σου θέματα. Είσαι μπροστά σε αποφάσεις που θα αλλάξουν το ερωτικό...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...