Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-4-2017
<p>Κριός – Ο Ρήγας των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο)

Παρά το γεγονός ότι είσαι στον γενέθλιο μήνα σου και είναι και ημέρες αγάπης, βιώνεις με κάποιον τρόπο μια απώλεια συναισθηματική. Μπορεί κάποιες ελπίδες σου για καλυτέρευση της σχέσης σου να έχουν διαψευσθεί, μπορεί ένα φλερτ τελικά να μην εξελίχθηκε όπως το ήθελες. Πήγαινε παρακάτω.

Ταύρος  - Ο Ακόλουθος των Σπαθιών

Ξαφνικά και αναπάντεχα νέα τονώνουν την σχέση σου. Αν δεν έχεις κάτι σταθερό αυτόν τον καιρό θα πάρεις ειδήσεις που θα αναπτερώσουν το ηθικό σου για ένα φλερτ, ειδικά αν ελπίζεις να έχεις μια σχέση με Ζυγό, Υδροχόο ή Δίδυμο. Μπορεί να υπάρχει μια κρυφή επιθυμία που τώρα φανερώνεται.

Δίδυμοι – Τρία των Κυπέλλων

Πολύ όμορφο χαρτί. Έρχεται στην ζωή σου ένας έρωτας ή μια διεύρυνση της ήδη υπάρχουσας σχέσης σου που σου υπόσχεται κοινωνικότητα, χαρές, αποδοχή. Είσαι σε μια πολύ δυναμική φάση της ερωτικής σου ζωής, ειδικά αν σχετίζεσαι ή φλερτάρεις με Καρκίνο, Ιχθύ ή Σκορπιό.

Καρκίνος – Η Δύναμη  

Πάρα πολύ όμορφο χαρτί, όνομα και πράγμα Δύναμη! Στον ερωτικό τομέα ακόμα κι αν τώρα έχεις αμφιβολίες σε περιμένει μια παντοδύναμη σχέση, που θα σου χαρίσει πληρότητα και θα την υποστηρίξεις με όλο σου το ψυχικό σθένος. Αν έχεις σχέση ή φλερτάρεις με Λέοντα έχετε πολύ καλές προοπτικές.

Λέων – Εννιά των Σπαθιών   

Δεύτερη ημέρα που έρχεται αυτό το δυσοίωνο χαρτί, γιατί; Άσε τις υποψίες και τους φόβους, δεν οδηγούν πουθενά. Κάνε μια ξεκάθαρη κουβέντα με τους ανθρώπους που αγαπάς και ξεκαθάρισε το τοπίο, το τι συμβαίνει. Η ειλικρίνεια σώζει καμιά φορά την ψυχή από πνιγμό που δεν τον αξίζει και δεν έχει λόγο να τον περνάει.

Παρθένος – Έξι των Κυπέλλων

Στατιστικά αυτό το χαρτί έρχεται σπάνια. Είσαι σε μια φάση αναπόλησης του παρελθόντος, σε τραβάνε οι παλιές ωραίες ημέρες. Θέλεις απλότητα στις σχέσεις σου. Πανέμορφο χαρτί που σε φέρνει κοντά σε έναν Καρκίνο, έναν Ιχθύ ή έναν Σκορπιό με τον οποίο είχες και παλιά σχέση.

Ζυγός – Οκτώ των Σπαθιών (Αντεστραμμένο)

Ένα δύσκολο χαρτί που μας λέει ότι νιώθεις παγίδευση στην σχέση σου ή στο μοτίβο γενικά της ερωτικής σου ζωής. Πρέπει σύντομα, άμεσα, να βρεις την αισιοδοξία σου και την δυναμική σου. Κυρίως πρέπει να βγεις από την φάση της απομόνωσης που έχεις περιέλθει.

Σκορπιός – Η Κρίση

Σου πέφτουν βαριά χαρτιά στο ερωτικό σου άνοιγμα, εχθές ο Πύργος, σήμερα η Κρίση. Θέλεις να έχεις ξεκάθαρες σχέσεις ακόμα κι αν πρέπει να βάλεις το μαχαίρι στο κόκαλο. Σχέσεις που δεν μπορούν να σου αποδείξουν την αξία τους θα τις σταματήσεις χωρίς τύψεις.

Τοξότης – Το Αστέρι

Πολύ όμορφο χαρτί, από τα ευνοϊκότερα της Μεγάλης Αρκάνας. Η σχέση σου ή το φλερτ που έχεις αυτόν τον καιρό θα πάνε εξαιρετικά καλά. Έχεις μεγάλη δύναμη ψυχής, αισιόδοξες προοπτικές και με τον έρωτα θα βρεις την ολοκλήρωση και την πληρότητα που αξίζεις.

Αιγόκερως – Ο Ιππότης των Κυπέλλων

Αν και μπορεί να θεωρηθεί καλό χαρτί, έχει τις δυσκολίες του. Μπορεί να αισθάνεσαι ότι καλείσαι να έχεις μια καινούρια στάση στα ερωτικά ζητήματα. Μια πρόσκληση που θα λάβεις θα εξελιχθεί πιθανόν σε ένα ερωτικό ραντεβού με μεγάλο πάθος, αλλά και καλή εξέλιξη.

Υδροχόος – Το Άρμα

Επιτέλους, κάποια σταθερότητα στον ερωτικό τομέα. Θέλεις και μπορείς να έχεις τον έλεγχο των συναισθημάτων σου. Το Άρμα είναι ένα χαρτί που σε ενώνει ψυχικά με ένα άτομο από το ζώδιο του Καρκίνου. Έχεις πολύ καλές ερωτικές προοπτικές σήμερα.

Ιχθείς – Άσσος των Σπαθιών (Αντεστραμμένο)

Αν βρίσκεσαι σε γάμο, θα πρέπει να προσέξεις πολύ, γιατί ίσως να φτάσεις μέχρι καις τον χωρισμό. Σε περίπτωση που σχετίζεσαι με Ζυγό Δίδυμο ή Υδροχόο θέλει διπλή προσοχή. Φρόντισε να τερματίσεις οποιαδήποτε διένεξη, αν σε ενδιαφέρει το μέλλον της σχέσης σου, γιατί είστε σε οριακό σημείο με το ταίρι σου.

Σημείωση: Η Μικρή και η Μεγάλη Αρκάνα που εξετάζουμε κάθε μέρα μας δίνουν απαντήσεις πάντα σε σχέση με το προηγούμενο χαρτί, με το άνοιγμα της προηγούμενης ημέρας. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 26-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 26-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 26-8-2017

Κριός – Πέντε των Κυπέλλων Διαφορετικά συναισθήματα, τα οποία θα παλέψουν το ένα το άλλο, πρόκειται να σας διχάσουν και να σας αγχώσουν...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-3-2017

Κριός – Τέσσερα των Ράβδων (Αντεστραμμένο) Πρόσεξε, κινείσαι ερωτικά σε κινούμενη άμμο. Ένα άτομο με Αφροδίτη στον Κριό, που μπορεί να...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Είστε έτοιμοι για μια βαθιά βόλτα στον ερωτικό θησαυρό της ψυχής σας; Η μέρα είναι μια σκέτη πρόκληση και επιφυλάσσει και δώρα και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017

Παράδοξες διαθέσεις και ανατρεπτικά συναισθήματα θα κυριαρχήσουν σήμερα στο ψυχολογικό και ερωτικό πεδίο. Είναι αλήθεια ότι όλος ο...