Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-4-2017
<p>Κριός

Το τέλειο εξάγωνο του Άρη, που είναι κυβερνήτης σου από τον Ταύρο, με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Χείρωνα από τους Ιχθείς σταθεροποιεί και ομορφαίνει τις σχέσεις σου. Είναι πολύ πιθανόν να ζήσεις μια αναβίωση παλιάς σχέσης ή να ισχυροποιήσεις την παρούσα δέσμευσή σου και αγάπη.

Ταύρος

Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για τον έρωτα. Η ανάδρομη Αφροδίτη από τους συμβατούς σου Ιχθείς και ο Άρης από το ζώδιό σου κάνουν εξάγωνο προσφέροντας σου την δυνατότητα να έχεις πανέμορφες εξελίξεις στο ερωτικό πεδίο. Είναι πιθανόν ένα ταξίδι να σου φέρει αναπάντεχη συνάντηση με ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο.

Δίδυμοι

Ο ανάδρομος Ερμής, λίγο πριν εισέλθει στον Κριό, με την σύνοδό του με τον Ήλιο, το τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στην Παρθένο και την καλή του σχέση τριγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο σου ανοίγει δρόμους στον έρωτα. Έχεις πολύ καλή επικοινωνία με όλους τους αγαπημένους σου και ξέρεις πώς να κερδίσεις αυτά που θέλεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Τοξότη και σε τρίγωνο με τον Ήλιο από τον Κριό σου γεμίζει την καρδιά με αισιοδοξία. Έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις μια σημαντική γνωριμία, ειδικά με ζώδια της Φωτιάς, Κριούς, Λέοντες και Τοξότες. Είναι μια μέρα αισιόδοξων ερωτικών μηνυμάτων, μην την χάσεις.

Λέων

Η τρίγωνη σχέση ανάμεσα στον Ήλιο από τον Κριό με την Σελήνη από τον Τοξότη διευρύνει την κοινωνικότητά σου και σου χαρίζει και όμορφα συναισθήματα και μεγάλη γοητεία. Κάποιες ανησυχίες που έχεις, αν ήδη είσαι σε σχέση, τις ξεπερνάς με χιούμορ.

Παρθένος

Ο ανάδρομος Ερμής σε πολύ καλή διάθεση και σήμερα, καθώς είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο, τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο και τρίγωνο επίσης με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στο ζώδιό σου, θα σου ανοίξει καρμικούς δρόμους στον έρωτα. Θέλεις να περάσεις σε ένα επόμενο στάδιο την σχέση σου και μπορεί να προγραμματίζεις με το ταίρι σου το κοινό σας μέλλον.

Ζυγός

Η ολοκλήρωση του εξαγώνου της ανάδρομης Αφροδίτης από τους καρμικούς σου Ιχθείς με τον Άρη από τον εξίσου καρμικό για σένα Ταύρο βάζει φωτιά στο ερωτικό πεδίο. Άνθρωποι που ίσως νόμιζες ότι τους έχεις ξεχάσει διεκδικούν εκ νέου μια θέση στην ζωή σου και αυτό δεν σου κακοφαίνεται καθόλου!

Σκορπιός

Και σήμερα η Σελήνη στον Τοξότη που για σένα είναι ο Οίκος των σχέσεων σε ευνοεί, φέρνοντας συναισθήματα γεμάτα φλόγα, καθώς συμμαχεί με τον Ήλιο από τον Κριό. Κάποιο άτομο από τα ζώδια της Φωτιάς, Κριός, Λέων ή Τοξότης μπορεί να σε έλκει πολύ και να μπορείτε να μοιραστείτε το πάθος σας.

Τοξότης

Και σήμερα η Σελήνη στο ζώδιό σου θέλει να σε βοηθήσει στον ερωτικό τομέα. Καθώς είναι σε τρίγωνο με τον Ήλιο από τον φιλικό σου Κριό σε κάνει να αισθάνεσαι βαθιά συναισθήματα, αλλά από την άλλη μεριά έχεις και μια εξωστρέφεια που σου κάνει καλό, απαλύνει παλιές στεναχώριες και σου χαρίζει γοητεία.

Αιγόκερως

Το τρίγωνο του Κρόνου με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να φωτίσει την ψυχή σου και να σου χαρίσει μια πολύ ερωτική ημέρα. Έχεις πολύ σίγουρα και στέρεα συναισθήματα, αλλά σε κάποιο επίπεδο αφήνεις την καθημερινότητα να επηρεάσει τις σχέσεις σου. Αν σταματήσεις να το κάνεις αυτό, το πάθος θα επιστρέψει.

Υδροχόος

Η εξαιρετική σχέση εξαγώνου της ανάδρομης Αφροδίτης από τους Ιχθείς και τον 2ο Οίκο των μόνιμων σχέσεών σου με τον Χείρωνα – είναι σε σύνοδο – και κυρίως με τον Άρη – είναι σε εξάγωνο, θα σου κάνει πολύ καλό στον ερωτικό τομέα. Έχεις διάθεση να συγχωρήσεις λάθη που έχεις κάνει είτε εσύ είτε ο σύντροφός σου είτε και οι δύο μαζί και χαρίζεις μια όμορφη μέρα σε σένα και το ταίρι σου.

Ιχθείς

Το εξάγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Άρη από τον 3ο Οίκο σου θα σου φέρει συγκινητικές εξελίξεις στον έρωτα. Πιθανόν τα αδέλφια σου ή οι φίλοι σου να παίξουν έναν μεσολαβητικό ρόλο για να τα ξαναβρείς με έναν άνθρωπο που εξακολουθείς να αγαπάς, κάτι που θα σε λυτρώσει από πολλές αγωνίες. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-4-2017

Κριός Καθώς στον 7ο Οίκο σου ο ανάδρομος Δίας κάνει τετράγωνη σχέση με τον Πλούτωνα, την ίδια στιγμή που ο κυβερνήτης σου ο Άρης έχει πολύ...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Κριός Η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο σου σε καλή σχέση με τον Πλούτωνα μπορεί να σου χαρίσει μια πανέμορφη και βαθιά ερωτική ημέρα....

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-3-2017

Κριός Μια μέρα φτιαγμένη από μάγια ερωτικά, με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου να σου δίνει τρομερές ευκαιρίες. Η σύνοδος...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Κριός Είναι μια από τις πιο θετικές ερωτικά ημέρες, με την αρχόμενη σύνοδο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ήλιο στο ζώδιό σου αλλά και το...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Κριός Μια δύσκολη σχέση της ανάδρομης Αφροδίτης με την Σελήνη από τον Καρκίνο σήμερα θα φέρει διάφορες εντάσεις που σχετίζονται από την...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Κριός Μια πολύ σύνθετη συναισθηματικά ημέρα σε περιμένει, ένα τρενάκι του λούνα παρκ που θα σε ζαλίσει. Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό...