Ομοερωτικές Προβλέψεις 17/04 – 23/04/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 17/04 – 23/04/2017
<p>Κριός

Η εβδομάδα ξεκινάει πολύ θετικά για σένα, μιας και στις 17.04.η  ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθείς κάνει εξάγωνο με τον Άρη στον Ταύρο και εγγυάται το πάθος και την ονειρική διάθεση. Την ίδια μέρα ο  Ήλιος από το ζώδιό σου σε τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη ανοίγει νέους ορίζοντες για σταθερές σχέσεις.

Στις 19 Απριλίου ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο και φωτίζει πια τον χώρο των μόνιμων σχέσεών σου κάνοντάς σε να θέλεις σταθερότητα και μονιμότητα.

Στις 20 Απριλίου  η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο στον Ταύρο σε βοηθάει να λύσεις προβλήματα επικοινωνίας με ανθρώπους από το παρελθόν σου. Την ίδια ημέρα ο ανάδρομος Ερμής εισέρχεται επαναληπτικά στον Κριό. Ευκαιρίες για φλερτ και καλή σχέση με τους άλλους είναι τα δώρα του.

Στις 21 Απριλίου το ζώδιο των Διδύμων υποδέχεται τον Άρη έχεις πιθανότητα να μεταλλάξεις μια φιλική σχέση σε ερωτική.

Ταύρος

Στις 17 του μήνα μια πολύ ερωτική όψη, με τον Άρη στον Ταύρο να εγγυάται το πάθος και την ανάδρομη Αφροδίτη στους Ιχθείς να βάζει την ονειρική διάθεση σε εξάγωνο μεταξύ τους, έχεις ανάγκη επιστροφής σε σχέσεις μόνιμες, αλλά και αρκετή κτητικότητα. 

Στις 19.04.2017 h.21:26 ο Ήλιος κάνει είσοδο στο ζώδιό σου και ο  Ταύρος ξέρουμε ότι όταν υποδέχεται τον Ήλιο ευνοεί τις μόνιμες σχέσεις οπότε δεν έχεις όρεξη για ελαφρά φλερτ. Την ίδια μέρα η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο στον Ταύρο σε βοηθάει να λύσεις προβλήματα επικοινωνίας με ανθρώπους από το παρελθόν σου. 

Στις 21 του μήνα έχουμε μια δύσκολη όψη που ήδη θα επηρεάσει όλον τον Απρίλιο. Η ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε δύσκολο τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο από τον Τοξότη σε κάνει να νιώθεις περιορισμούς στην λίμπιντο και να θέλεις να κάνεις μια κάποια ερωτική επανάσταση.

Δίδυμοι

Στις 19 του μήνα ο Ήλιος μπαίνει στον Ταύρο και τον 12ο γενικό σου Οίκο, φωτίζοντας το παρελθόν και δίνοντάς σου την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τις σχέσεις σου. Στις 20 Απριλίου η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο στον Ταύρο θέλει να σου θυμίσει όλους τους λόγους που αγαπήθηκες με έναν άνθρωπο, αλλά και να σε βοηθήσει να διορθώσεις λάθη. Λίγο αργότερα στην ημέρα ο ανάδρομος Ερμής εισέρχεται στον Κριό και σου ανοίγει δρόμους για σχέσεις με ανθρώπους από το εξωτερικό.

Στις 21 Απριλίου το ζώδιό σου υποδέχεται τον Άρη και ο έρωτας γίνεται ένα θερμό πεδίο, με κεραυνοβόλα συναισθήματα. Την ίδια ημέρα έχουμε την ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε δύσκολο τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο από τον Τοξότη να σε κάνει να νιώθεις πως ίσως να προσφέρεις περισσότερα στις σχέσεις σου από όσα παίρνεις.

Καρκίνος

Στις 17 Απριλίου μια πολύ ερωτική όψη, με τον Άρη στον Ταύρο να σου δίνει πάθος και την ανάδρομη Αφροδίτη στους Ιχθείς να σου χαρίζει έντονη διαίσθηση σε κάνει να βρίσκεις τρόπους να λύσεις προβλήματα στις σχέσεις σου.

Στις 19 του μήνα ο Ήλιος περνάει στον συμβατό σου Ταύρο και φωτίζει την διάθεσή σου να ξανοιχτείς σε νέα ερωτικά οράματα. Άνθρωποι με τους οποίου μοιράζεσαι κάποια κοινή δράση  ή είναι από το εξωτερικό έλκουν το ενδιαφέρον σου.

Στις 20 Απριλίου η είσοδος του ανάδρομου Ερμή στον Κριό μπορεί να σε φέρει πολύ κοντά πνευματικά και ερωτικά με κάποιο άτομο από τον εργασιακό σου χώρο.

Στις 21 Απριλίου ο Άρης μπαίνει στους Διδύμους και τον 12ο Οίκο σου, πιθανόν να σε νευριάσουν κάποιοι άνθρωποι που θα θέλουν να περιορίσουν την ερωτική σου εξέλιξη.

Λέων

Στις 17 του μήνα ο Ήλιος σε Τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο σου δίνει την αίσθηση ότι είσαι στην σωστή σχέση με τον σωστό άνθρωπο. Ανοίγει ταυτόχρονα ο δρόμος για πολύ θετική επαφή με Αιγόκερους και Τοξότες.

Στις 19 του μηνός ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο και η ερωτική σου ζωή γίνεται πολύ σταθερή – με τους Ταύρους αυτό το διάστημα θα έχεις να μοιραστείς πολλά.

Στις 20 του μήνα ο  Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις ανθρώπους από το παρελθόν σου και να λύσεις προβλήματα επικοινωνίας.

Στις 21 του μήνα το ζώδιο των Διδύμων υποδέχεται τον Άρη και αρχίζει για σένα μια περίοδος ταξιδιάρικη, όπου θα έχεις πολλές ευκαιρίες για νέα φλερτ.

Παρθένος

Στις 17 του μήνα ο Άρης στον Ταύρο σε εξάγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη στους Ιχθείς και τον 7ο Οίκο των σχέσεών σου έρχεται να σου θυμίσει την δύναμη μιας παλιάς σου σχέσης και να ενδυναμώσει τις τωρινές σου ερωτικές συναναστροφές. Την ίδια μέρα ολοκληρώνεται μια όψη που θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις με τον εσωτερικό σου εαυτό καθώς ο Ήλιος από τον καρμικό σου Κριό κάνει τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο από τον Τοξότη, δίνοντας σου δύναμη ψυχής.

Στις 19 Απριλίου ο Ήλιος εισέρχεται στον φιλικό σου Ταύρο και αισθάνεσαι την ανάγκη για δυνατές και ουσιαστικές σχέσεις.

Η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο στον Ταύρο στις 20 του μήνα σε βοηθάει να έχεις ξεκάθαρη άποψη για την επικοινωνία σου με όλους τους ανθρώπους και κυρίως με παλιούς σου συντρόφους. Λίγο αργότερα ο ανάδρομος Ερμής μπαίνει στον Κριό και ανοίγουν δρόμοι για κεραυνοβόλες νέες σχέσεις.

Στις 21 Απριλίου η ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε δύσκολο τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο από τον Τοξότη σε κάνει να νιώθεις ότι οι σχέσεις σου θέλουν νέα όρια ενώ βλέπεις πολύ καθαρά λάθη του παρελθόντος.

Ζυγός

Πολύ καλά ξεκινάει η εβδομάδα, αφού στις 17 Απριλίου έχουμε τον Άρη στον Ταύρο να κάνει εξάγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη στους Ιχθείς βοηθώντας σε να βρεις το κουράγιο να ενδυναμώσεις παλιές και νέες σχέσεις.

Στις 19 του μήνα ο Ήλιος εισέρχεται στον καρμικό σου Ταύρο και σου ξυπνάει τις αισθήσεις. Θέλεις πραγματικό πάθος και σε έλκουν άνθρωποι σταθεροί και σίγουροι για τα αισθήματά τους.

Στις 20 Απριλίου ο ανάδρομος Ερμής εισέρχεται στον πολικό σου Κριό. Έχεις την ευκαιρία να δεις με καθαρή ματιά τις περασμένες σου σχέσεις, αλλά ίσως να έχεις και κάποια προβλήματα επικοινωνίας.

Στις 21 Απριλίου η ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε δύσκολο τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο από τον Τοξότη και πιθανόν κάποιες σχέσεις σου να βγουν στην επιφάνεια, οπότε αν δεν έχεις ξεκαθαρίσει τα όρια της ελευθερίας ίσως να βρεθείς να απολογείσαι.

Σκορπιός

Στις 17 του μήνα με τον Άρη στον πολικό σου Ταύρο να βάζει το πάθος και την ανάδρομη Αφροδίτη στους φιλικούς σου Ιχθείς να σε κάνει να ονειρεύεσαι με ανοιχτά τα μάτια, ανοίγουν δρόμοι για μια δυνατή νέα σχέση ή μια επανασύνδεση.

Στις 19 Απριλίου ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο που για σένα είναι ο 7ο Οίκος των σχέσεων. Φωτίζει όλο σου τον ερωτισμό και σε κάνει να θέλεις να ενωθείς με τους ανθρώπους πιο εύκολα και χωρίς πολλά προκαταρκτικά.

Στις 20 του μήνα η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο στον Ταύρο σε βοηθάει πολύ στην περίπτωση που θέλεις μια επανασύνδεση.

Στις 21 Απριλίου η ανάδρομη Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη και τον 2ο Οίκο σου είναι μια δύσκολη επιρροή σε μόνιμες σχέσεις, τόσο δύσκολη που μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο σε έναν μόνιμο πια χωρισμό. Αν έχεις νομικές ή περιουσιακές διεκδικήσεις από το ταίρι σου θα οξυνθούν τα προβλήματα και τα παράπονα.

Τοξότης

Στις 17 του μήνα ολοκληρώνεται μια όψη που θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις με τον ανώτερο εαυτό για καθοδήγηση, καθώς ο ανάδρομος Κρόνος από το ζώδιό σου κάνει τρίγωνο με τον Ήλιο από τον Κριό, φωτίζοντας όλες σου τις ερωτικές ανάγκες με θετικό τρόπο.

Στις 19 Απριλίου ο Ήλιος μπαίνει στο δεύτερο ζώδιο της Άνοιξης, τον παθιασμένο Ταύρο. για σένα ο ταύρος είναι καρμικό ζώδιο, σχετίζεται με τον βαθύ ερωτισμό σου και ανοίγει μπροστά σου μια περίοδος με πολύ μεγάλη έξαρση της λίμπιντο, πολλά κεραυνοβόλα συναισθήματα.

Στις 21 του μήνα το ζώδιο των Διδύμων υποδέχεται τον Άρη και οι Δίδυμοι είναι το πολικό σου ζώδιο. Να προσέξεις μήπως τα νεύρα σου και οι απαιτήσεις σου βλάψουν το ερωτικό πεδίο.

Την ίδια μέρα έχουμε μια δύσκολη όψη - η ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε έντονο τετράγωνο με τον Κρόνο από το ζώδιό σου θα φέρει πιθανά οικογενειακά προβλήματα που θα επηρεάσουν και τον έρωτα.

Αιγόκερως

Στην έναρξη της εβδομάδας, στις 17 Απριλίου, ολοκληρώνεται μια όψη που θα σε βοηθήσει στον έρωτα πάρα πολύ, καθώς ο Ήλιος από τον Κριό συναντάει με τρίγωνο τον κυβερνήτη σου τον Κρόνο που είναι ανάδρομος στον Τοξότη και τον 12ο Οίκο σου. Περιορισμοί που για καιρό σε ενοχλούσαν και σου στερούσαν εμπειρίες παίρνουν τέλος.

Στις 19 Απριλίου ο Ήλιος εισέρχεται στον φιλικό σου Ταύρο και φωτίζει τον χώρο της επικοινωνίας και της κοινωνικότητας, ενώ στις 20 του μήνα η σύνοδός του με το ανάδρομο Ερμή πάλι στον ταύρο κάνει πολύ πιθανή μια επανασύνδεση.

Στις 21 του μήνα πρόσεχε, η ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε δύσκολο τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα φέρει στην επιφάνεια δυσκολίες στις σχέσεις σου και πιθανόν να σε κάνει να νιώσεις ότι έχεις παγιδευτεί.

Υδροχόος

Εξαιρετικά ξεκινάει η εβδομάδα για τα ερωτικά σου, αφού στις 17 Απριλίου έχουμε τον Άρη στον Ταύρο να κάνει εξάγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη στους Ιχθείς δίνοντάς σου νέα πνοή αλλά και πολλές δυνατότητες επανασύνδεσης.

Στις 19 του μήνα ο Ήλιος εισέρχεται στον σου Ταύρο και σε προτρέπει να αφεθείς σε χαρές με ανθρώπους που ήδη σε συνδέει οικειότητα.

Στις 20 Απριλίου ο ανάδρομος Ερμής εισέρχεται στον Κριό. Και τον 3ο Οίκο σου, δίνοντας δυνατότητες να μετατρέψεις μια παλιά φιλική σχέση σε ερωτική.

Στις 21 Απριλίου η ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθείς  και τον 2ο Οίκο σου των μόνιμων σχέσεων σε δύσκολο τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο από τον Τοξότη πιθανόν να σε κάνει να νιώσεις ότι έχεις εγκλωβιστεί σε ένα μοντέλο σχέσεων που δεν σου ταιριάζει.

Ιχθείς

Στις 17 Απριλίου έχουμε τον Άρη στον Ταύρο να κάνει εξάγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιό σου και μπορείς μέσω της γοητείας σου αλλά και της αισθαντικής, συγχωρητικής διάθεσης να ενδυναμώσεις παλιές και νέες σχέσεις.

Στις 19 του μήνα ο Ήλιος εισέρχεται στον συμβατό σου Ταύρο και στο 3ο Οίκο σου. Αποκτάς κοινωνικότητα και έλκεις ανθρώπους που έχουν σταθερότητα και δυναμισμό.  

Στις 20 Απριλίου ο ανάδρομος Ερμής εισέρχεται στον Κριό και τον 2ο Οίκο των μόνιμων σχέσεων . Έχεις την δυνατότητα επιστροφής σε μια παλιά σου σχέση.  

Στις 21 Απριλίου η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιό σου σε μη θετικό τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο από τον Τοξότη μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σου, ειδικά αν με τον/την σύντροφό σου έχεις και επαγγελματική σύνδεση. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ομοερωτικές Προβλέψεις 23/10 – 29/10/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 23/10 – 29/10/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 23/10 – 29/10/2017

Κριός Ενώ υπάρχουν φορές που μπορεί να εμφανιστούν εντάσεις στον τομέα των σχέσεων, ειδικά στην αρχή της εβδομάδας και στη συνέχεια,...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 16/10 – 22/10/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 16/10 – 22/10/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 16/10 – 22/10/2017

Κριός Ενώ υπάρχουν φορές που μπορεί να εμφανιστούν εντάσεις στον τομέα των σχέσεων, ειδικά στην αρχή της εβδομάδας και στη συνέχεια,...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 3/07 - 9/07/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 3/07 - 9/07/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 3/07 - 9/07/2017

Κριός Θα μιλήσετε με τους αγαπημένους σας αυτή την εβδομάδα. Όχι μόνο η Αφροδίτη θα μετακινηθεί στον τομέα επικοινωνίας σας την Τρίτη,...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 03/04 – 09/04/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 03/04 – 09/04/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 03/04 – 09/04/2017

Κριός Είναι μια πολύ δυναμική και όμορφη εβδομάδα για τα ερωτικά σου. ειδικά μετά από τις 5 Απριλίου, που ο Άρης από τον Ταύρο συναντάει...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 20/03 – 26/03/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 20/03 – 26/03/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 20/03 – 26/03/2017

Κριός Ποιος στη χάρη σου! ο Ήλιος την Δευτέρα εισέρχεται στο ζώδιό σου και σε κάνει να λάμπεις από αυτοπεποίθηση και ερωτική δύναμη....

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/02 – 05/03/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/02 – 05/03/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/02 – 05/03/2017

Κριός Η εβδομάδα αυτή είναι τέλεια και πολύ συναισθηματική. Η Αφροδίτη στις 4 του μηνός γυρίζει στο ζώδιό σου ανάδρομη και σε στέλνει να...