Ερωτικά Αστρολογικά Tips 18-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 18-4-2017
<p>Κριός

Καθώς η πολύ δυναμική Σελήνη στον Αιγόκερω κάνει σήμερα τετράγωνο με τον Ουρανό από το ζώδιό σου αλλά και τετράγωνο επίσης με τον ανάδρομο Δία από τον πολικό σου Ζυγό και τον 7ο Οίκο των σχέσεων έχεις πολλά προβλήματα να λύσεις, πολλά παράπονα να αντιμετωπίσεις και μια δύσκολη ψυχική διάθεση. Προσπάθησε να χαλαρώσεις.

Ταύρος

Ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιό σου κάνει σήμερα ένα πολύ σημαντικό τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης από την φιλική σου Παρθένο. Αν δεν έχεις αυτή τη στιγμή μια σχέση, αυτό το τρίγωνο θα ου δημιουργήσει τις συνθήκες για να συναντηθείς με κάποιο πολύ σημαντικό πρόσωπο. Αν έχεις ήδη σχέση ενδυναμώνεται πολύ.

Δίδυμοι

Ο ανάδρομος Ερμής θα πραγματοποιήσει σήμερα το καρμικό τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό στην Παρθένο και οι σχέσεις σου γίνονται πολύ σημαντικές. Έχεις την ευκαιρία να λύσεις προβλήματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν και σε στοιχειώνουν κατά κάποιον τρόπο, ενώ εξομαλύνονται όλες οι εντάσεις, ειδικά στην οικογένειά σου.

Καρκίνος

Θα είναι μια παράξενη και φορτισμένη ημέρα. Η Σελήνη στον Αιγόκερω, είναι σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και σύνοδο με τον Πλούτωνα, δίνοντάς σου πολύ ονειρική και ερωτική διάθεση, την ίδια στιγμή που κάνει τετράγωνα με τον Ουρανό από τον Κριό και τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό. Πρόσεξε η ερωτική σου επιθυμία να μην γίνει τελικά θυμός.

Λέων

Ο Ήλιος είναι σαν να έχει παραστάτες αυτή τη στιγμή και τον ανάδρομο Ερμή και τον Ουρανό, με τους οποίους είναι σε σύνοδο, ενώ εξακολουθεί η θετική εξέλιξη του τριγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο. Έχεις ανάγκη να δεις ανθρώπους που τους ξέρεις και τους εμπιστεύεσαι ενώ είναι πολύ πιθανόν να αναζωπυρώσεις μια παλιά σχέση που για κάποιον λόγο δεν είχε προχωρήσει παλιά.

Παρθένος

Πάλι ο ανάδρομος Ερμής από τον Ταύρο τριγωνίζει τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στο ζώδιό σου. Έχεις απόλυτη γνώση του τι πρέπει να κάνεις στον έρωτα. Αποκτάς σταθερότητα, ωριμότητα και διάθεση συνεννόησης με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις κάποια σχέση αυτή τη στιγμή μπορεί αι να συναντήσεις έξαφνα τον άνθρωπο της ζωής σου.

Ζυγός

Ο ανάδρομος Δίας από το ζώδιό σου σε σχέση τετραγώνου ταυτόχρονα με τον Ουρανό, τον Πλούτωνα και την Σελήνη θέλει να ξεκαθαρίσεις μια και καλή τις σχέσεις σου. αν αισθάνεσαι ότι σε έχουν κακομεταχειριστεί, δεν είναι κακό να ζητήσεις ένα νέο πλαίσιο ή να εκφράσεις τα παράπονά σου. Είναι καιρός να πάρεις αποφάσεις γιατί έχουν λιμνάσει οι σχέσεις σου.

Σκορπιός

η Σελήνη στον Αιγόκερω και τον 3ο Οίκο σου σε σύνοδο με τον Πλούτωνα φέρνει κάποιες αναστατώσεις στον τομέα των ευρύτερων σχέσεών σου και πιθανόν αυτό να έχει αντίκτυπο και στον έρωτα. Πρόσεξε γιατί φίλοι και αδέλφια θα παίξουν ρόλο σήμερα στην ψυχική σου διάθεση.

Τοξότης

Ο ανάδρομος Δίας από τον φιλικό σου Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και την Σελήνη από τον Αιγόκερω και τον 2ο Οίκο των μόνιμων σχέσεων μπορεί να σου φέρει σήμερα αναταραχές στο ερωτικό πεδίο. Πράγματα που θέλεις να μείνουν μυστικά φανερώνονται, αλλά ίσως κι εσύ να ανακαλύψεις κρυφές πτυχές του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει και πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου.  

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σήμερα συναντάει με σύνοδο τον Πλούτωνα, ενώ κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και τετράγωνο με τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό και τον Ουρανό από τον Κριό. Όλα γίνονται άνω – κάτω στις σχέσεις σου. Καινούριοι άνθρωποι διεκδικούν το ενδιαφέρον σου, αλλά έχεις πολλές αναστολές και πολλές δεσμεύσεις.

Υδροχόος

Ο Ουρανός σε σύνοδο με τον Ήλιο στον Κριό, αλλά και σε ένα πολύ δυναμικό και δύσκολο τετράγωνο με την Σελήνη από τον Αιγόκερω και τον 12ο Οίκο σου θα σου θυμίσει σήμερα ότι ο έρωτας εκτός από ανάγκες και εμπειρίες, δημιουργεί και υποχρεώσεις. Πρέπει να έχεις μεγάλη σοβαρότητα στις δεσμεύσεις σου.

Ιχθείς

Η Σελήνη από τον φιλικό σου Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σου τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου θα σου γεμίσει την καρδιά με συναίσθημα, διαίσθηση, ονειρική αίσθηση. Είσαι σε μια πολύ όμορφη και ερωτική ημέρα, όπου όλα είναι πιθανά και δυνατά. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-4-2017

Κριός Καθώς στον 7ο Οίκο σου ο ανάδρομος Δίας κάνει τετράγωνη σχέση με τον Πλούτωνα, την ίδια στιγμή που ο κυβερνήτης σου ο Άρης έχει πολύ...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-4-2017

Κριός Με τον Ερμή να γυρίζει ανάδρομος στον 2ο Οίκο των σχέσεών σου, τον Ταύρο, και την Σελήνη στον Οίκο της αγάπης, στον Ζυγό, να είναι σε...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-4-2017

Κριός Είναι μια σχετικά θετική ημέρα για τα ερωτικά σου, παρά τις γενικές αντιφατικές όψεις. Το τρίγωνο του κυβερνήτη σου Άρη από τον...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-4-2017

Κριός Πρέπει να περπατήσεις στο πεδίο του έρωτα σαν κάτω από τα πόδια σου να υπήρχαν αυγά, εύθραυστα μέχρι εκεί που δεν πάει! Το...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 30-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 30-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 30-3-2017

Κριός Η ολοκλήρωση του δύσκολου τετραγώνου ανάμεσα στον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σου ανοίγει πολλά...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Κριός Μια πολύ σύνθετη συναισθηματικά ημέρα σε περιμένει, ένα τρενάκι του λούνα παρκ που θα σε ζαλίσει. Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό...