Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-4-2017
<p>Κριός

Είναι μια δύσκολη ημέρα γενικά στον ερωτικό τομέα, και καλό είναι αν θες να βρεις ισορροπίες με ένα παλιό σου ταίρι να μην κάνεις κάποια κίνηση σήμερα. Η εξαιρετικά δυναμική Σελήνη στον Αιγόκερω κάνει σήμερα τετράγωνο με τον Ουρανό από το ζώδιό σου αλλά και τετράγωνο επίσης με τον ανάδρομο Δία από τον πολικό σου Ζυγό και τον 7ο Οίκο των σχέσεων και δεν έχεις καλές προοπτικές.

Ταύρος

Αν θέλεις να τα βρεις με ένα ταίρι από το παρελθόν σου, η ημέρα έχει καλά νέα να σου δώσει. Ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιό σου κάνει σήμερα ένα πολύ σημαντικό τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης από την φιλική σου Παρθένο. Δοκίμασε να πεις στον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει πόσα πολλά σας ενώνουν.

Δίδυμοι

Είναι μια μέρα που σε βοηθάει το πλανητικό σκηνικό στο θέμα της επανασύνδεσης. Ο ανάδρομος Ερμής θα πραγματοποιήσει σήμερα το καρμικό τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό στην Παρθένο και οι δυνατότητες για επανένωση αυξάνονται πολύ. Ειδικά με Παρθένο και Ταύρο έχεις εξαιρετικές ροές ενέργειας.

Καρκίνος

Δεν είναι μια καλή ημέρα σε κανένα επίπεδο, άρα ούτε και για μια επανασύνδεση. Η Σελήνη στον Αιγόκερω, είναι σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και σύνοδο με τον Πλούτωνα, αλλά την ίδια στιγμή κάνει τετράγωνα με τον Ουρανό από τον Κριό και τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό. Θα είναι και σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, οπότε πρέπει να προσέξεις τις εκρήξεις σου.  

Λέων

Είναι μια μέρα που ευνοείσαι στο θέμα μιας επανασύνδεσης. Ο Ήλιος έχει καλή επικοινωνία και τον ανάδρομο Ερμή και τον Ουρανό, με τους οποίους είναι σε σύνοδο, ενώ εξακολουθεί η θετική εξέλιξη του τριγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο. Δες πώς θα μπορέσεις να εξασφαλίσεις μια συνάντηση με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Παρθένος

Και σήμερα ο ανάδρομος Ερμής από τον Ταύρο τριγωνίζει τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στο ζώδιό σου. είναι μια μέρα που σαφέστατα μπορείς να έχεις μια επανασύνδεση, αρκεί να βρεις τον τρόπο να μην επαναλάβεις, και εσύ και το ταίρι σου, τα λάθη που σας χώρισαν.

Ζυγός

Σήμερα μάλλον προς χωρίζω πάει η ενέργεια των ουράνιων σωμάτων, παρά προς ενώνονται για τους Ζυγούς. Ο ανάδρομος Δίας από το ζώδιό σου σε σχέση τετραγώνου ταυτόχρονα με τον Ουρανό, τον Πλούτωνα και την Σελήνη σου λέει να κοιτάξεις μπροστά. Για να έχεις χωρίσει, κάτι δεν έχει πάει καλά. Άσε τις εμμονές και μην χάνεις άλλο χρόνο με ανθρώπους που μάλλον δεν το αξίζουν.

Σκορπιός

Είναι μια δύσκολη ημέρα στον έρωτα, που δεν ευνοεί την επανασύνδεση. Η Σελήνη στον Αιγόκερω και τον 3ο Οίκο σου σε σύνοδο με τον Πλούτωνα σου δημιουργεί παραπάνω εξάρσεις, αποκαλύψεις, χαοτικές καταστάσεις που σε αναστατώνουν και δεν σου επιτρέπουν να δεις καθαρά τι σε συμφέρει να κάνεις στις σχέσεις σου.

Τοξότης

Αν θέλεις να κάνεις ένα ραντεβού επανασύνδεσης, βρες καλύτερα μια άλλη ημέρα, όχι τη σημερινή. Ο ανάδρομος Δίας από τον φιλικό σου Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και την Σελήνη από τον Αιγόκερω και τον 2ο Οίκο των μόνιμων σχέσεων δεν αφήνει σήμερα περιθώρια για καλή συνεννόηση.

Αιγόκερως

Είναι παράξενη, φορτισμένη και μάλλον όχι θετική ημέρα για μια επανασύνδεση. Η Σελήνη στο ζώδιό σου σήμερα συναντάει με σύνοδο τον Πλούτωνα, ενώ κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και τετράγωνο με τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό και τον Ουρανό από τον Κριό. Αν και θα έχεις μεγάλο συναισθηματισμό, θα έχεις και τόσα παράπονα και θυμό που δεν ου επιτρέπουν καλές εξελίξεις.

Υδροχόος

Αν δεν θες να έχεις απρόβλεπτες και δυσάρεστες εξελίξεις, καλύτερα να αφήσεις την ημέρα να κυλήσει χωρίς τελικές αποφάσεις. Ο Ουρανός σε σύνοδο με τον Ήλιο στον Κριό, αλλά και σε ένα πολύ δυναμικό και δύσκολο τετράγωνο με την Σελήνη από τον Αιγόκερω και τον 12ο Οίκο σου δεν ευνοεί μια επανασύνδεση, καθώς έχεις βαριά ψυχική διάθεση.

Ιχθείς

Είσαι από τα λίγα ζώδια που ευνοούνται σήμερα σε μια επανένωση. Η Σελήνη από τον φιλικό σου Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σου τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου θα σου δώσει το σωστό μείγμα ερωτισμού και ονειρικής ερωτικής διάθεσης, για να καταφέρεις να σαγηνεύσεις πάλι ένα άτομο που σε ενδιαφέρει. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-5-2017

Κριός Πιθανόν να έχετε ανάγκη μια επανασύνδεση, αλλά δεν την ευνοεί το πλανητικό σκηνικό και κυρίως η σχέση του Ερμή από το ζώδιό σας με...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-4-2017

Επανασυνδέσεις  Ζωδίων 12-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-4-2017

Κριός Η σημερινή ημέρα, αν και στον 7ο Οίκο σου υπάρχει ο ανάδρομος Δίας που κάνει δύσκολη σχέση με τον Πλούτωνα, έχει κάποια εύνοια στο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-4-2017

Κριός Το τετράγωνο του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν δίνει το κατάλληλο υπόβαθρο για μια επανασύνδεση....

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-4-2017

Κριός Καθώς ο Ήλιος στο ζώδιό σου θα είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό, τετράγωνο όμως με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, οι ενέργειες που...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-3-2017

Κριός Δεν είναι καθόλου κατάλληλη η στιγμή για να δοκιμάσεις – ειδικά σήμερα – μια επανασύνδεση. Ο ανάδρομος Δίας από τον χώρο των...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2017

Κριός Η Αφροδίτη σε δύσκολη σχέση με τον Πλούτωνα, αλλά και ο δυναμικός Ουρανός πάλι σε δύσκολη διάθεση, δεν επιτρέπει αυτές τις ημέρες...