Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 21-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 21-4-2017
<p>Κριός

Μειώστε σήμερα. Η ώθηση προς τα εμπρός με το συνηθισμένο ταραχώδη ρυθμό σας θα οδηγήσει μόνο σε σύγχυση και τρέξιμο γύρω από κύκλους. Αλλά αν το πάρετε μαλακά, τα πράγματα θα κυλήσουν με το δικό τους ρυθμό. Και ειλικρινά. Η ζωή μπορεί να είναι τόσο απαιτητική. Σήμερα είναι ιδανικά για χαλάρωση με ένα καλό βιβλίο. Ή να απορροφηθείτε στη μουσική ή σε μια κινηματογραφική ταινία.

Ταύρος

Η καλοσύνη και η δημιουργικότητα είναι οι λέξεις-κλειδιά σας για σήμερα. Η λεπτή πλευρά της προσωπικότητάς σας έρχεται στο προσκήνιο τώρα. Έχετε ένα χαμόγελο και μια λέξη για όλους εσάς που συναντάτε. Είστε διάσημοι για τη διεξαγωγή μνησικακίας, αλλά τώρα είναι πολύ πιο εύκολο από το συνηθισμένο να συγχωρήσετε και να ξεχάσετε. Έτσι, είναι μια υπέροχη μέρα γεφύρωσης των κενών στις σχέσεις σας.

Δίδυμοι

Σήμερα αισθάνεστε δημιουργικοί. Τουλάχιστον θα ήσασταν αν θα μπορούσατε να έχετε νόημα σε όλες τις εντυπώσεις και τα συναισθήματα που κατακλύζουν τη συνείδησή σας. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για να διαχειριστείτε είναι να αφήσετε αυτά τα συναισθήματα να έρθουν και να καθίσετε μαζί τους καθώς περνούν. Εάν είστε τυχεροί, κάποια σκέψη ή εικόνα θα έχει νόημα.

Καρκίνος

Οι διαισθήσεις σας είναι ιδιαίτερα ισχυρές σήμερα. Μπορείτε να διαβάσετε τους ανθρώπους αρκετά ξεκάθαρα, ακόμα και αν εμφιαλωθούν τα αληθινά συναισθήματά τους. Είναι ιδιαίτερα εύκολο να διαβάσετε τους φίλους και τους αγαπημένους σας και να τους κάνετε να αισθάνονται καλά. Το καλύτερο είδος αγάπης που μπορείτε να προσφέρετε είναι, τελικά, η συμπόνια σας.

Λέων

Η ζωή μπορεί να είναι λίγο σκληρή σήμερα. Αλλά πραγματικά, είναι απλά ότι είσαι πιο συναισθηματικά ευαίσθητος από το συνηθισμένο. Μπορείτε να ξεγελάσετε τους ανθρώπους με την τολμηρή, θαρραλέα προσωπικότητά σας, αλλά μπορείτε πραγματικά να αισθανθείτε αρκετά ανασφαλής. Σήμερα, αυτό έρχεται με αόριστες ανησυχίες ή γενική αίσθηση αποθάρρυνσης. Η πραγματικότητα φαίνεται σκληρή. Αλλά θυμηθείτε, όλα είναι θέμα προοπτικής. Σύντομα, θα νιώσετε και πάλι δυνατοί.

Παρθένος

Οι άκρες της ζωής είναι λίγο ασαφείς σήμερα. Για πολλούς, αυτό το μαλάκωμα είναι μια ευχάριστη εμπειρία. Αλλά για σας, μπορεί να σας κάνει νευρικούς! Αισθάνεται ότι όλα είναι λίγο έξω από τον έλεγχό σας. Και σας αρέσει να αισθάνεστε σαν να έχετε μια σταθερή λαβή στα πράγματα. Αλλά ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να ζήσετε μια διαφορετική προοπτική. Μην κρίνετε τα συναισθήματά σας.

Ζυγός

Σήμερα είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι στις ανάγκες και τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων. Αυτό μπορεί να είναι τόσο καλό όσο και δύσκολο. Για παράδειγμα, αν υπάρχει ένταση σε μια από τις σχέσεις σας, είναι πιο πιθανό τώρα να αναλάβετε παθητικό ρόλο στο σεβασμό προς το άλλο άτομο. Αλλά μερικές φορές, είναι καλύτερο να πάρετε μια στάση, ακόμα κι αν αυτή είναι δύσκολη. Προσπαθήστε να κρίνετε κάθε κατάσταση με βάση τα δικά της πλεονεκτήματα.

Σκορπιός

Σήμερα, αφήστε όλα τα προσχήματα και χειρισμούς να πέσουν μακριά. Όποια και αν είναι η προσωπική σας ατζέντα, φαίνεται ότι είναι ασήμαντη ενόψει της επιθυμίας σας να συνδεθείτε με άλλους με έναν απλό, ειλικρινή τρόπο. Είναι επίσης πιο εύκολο να επιλυθούν οι εντάσεις. Αν κάποιος σας έχει πληγώσει, μπορείτε να τον συγχωρήσετε τώρα, μια για πάντα. Αυτό καθαρίζει όχι μόνο τον αέρα μεταξύ σας, αλλά το μυαλό και την καρδιά σας. Έτσι αρχίζει η αληθινή επούλωση και η ανάπτυξη.

Τοξότης

Στο τέλος της ημέρας, μπορεί να αισθανθείτε σαν να χάσατε χρόνο σε ευσεβείς αισθήσεις και αντιλήψεις. Αλλά αφήστε τον εαυτό σας από το γάντζο. Μπορεί να μην πετύχετε πολλά σήμερα. Αλλά μέσα σας, τα συναισθήματά σας αναπτύσσονται. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο για να κατανοήσετε τις εικόνες και τα συναισθήματα που έρχονται τώρα σε εσάς.

Αιγόκερως

Τα θέματα της καρδιάς φαίνονται πιο σημαντικά σήμερα από οτιδήποτε άλλο όπως εργασία, αναγνώριση ή ολοκλήρωση. Το μόνο καθήκον σας τώρα είναι να συνδεθείτε με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Και φτάνοντας σε αυτούς δεν είναι μόνο για χάρη τους. Είναι και για τη δική σας. Επωφεληθείτε της ευκαιρίας για να επιβεβαιώσετε τους δεσμούς που σας κρατούν κοντά με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Υδροχόος

Μπορεί να βρεθείτε στον διαλογισμό ή τη γιόγκα σήμερα, ή κάποια άλλη πρακτική που σας βοηθά να έρθετε σε επαφή με μια ανώτερη κατάσταση ύπαρξης. Ένας καλός και απλός τρόπος για να γίνει αυτό είναι να πάρετε μερικές ήσυχες στιγμές για να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματά σου. Φυσικά, η εξερεύνηση μιας πνευματικής ή υπερβατικής φιλοσοφίας μπορεί να είναι αρκετά απελευθερωτική.

Ιχθύς

Εσείς έλκεστε σήμερα σε πράξεις ανιδιοτέλειας, ή ακόμα και αυτοθυσία. Είστε σε θέση να βοηθάτε ανθρώπους ή ζώα που έχουν ανάγκη. Αλλά η ενέργεια σας μπορεί να είναι λίγο χαμηλή τώρα. Μην το κρατάτε ενάντια στον εαυτό σας αν απλά δεν μπορείτε να κάνετε όσα θα θέλατε να κάνετε για να βοηθήσετε κάποιον. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 16-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 16-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 16-6-2017

Κριός Σήμερα είναι σημαντικό να κάνετε μια συναισθηματική σύνδεση με τους γύρω σας. Λάβετε υπόψη ότι πολλοί άνθρωποι αισθάνονται πλέον...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 9-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 9-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 9-6-2017

Κριός Τα συναισθήματά σας θα δοκιμάσουν μερικές παλίρροιες σήμερα, αλλά θα μπορούσε να αποδειχθεί μια πολύ παραγωγική ημέρα για σας....

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-4-2017

Κριός Η παρορμητική φύση σας έχει επισημανθεί σήμερα, επειδή τα συναισθήματα σας ξύπνησαν. Είναι μια καλή ιδέα να πάρετε κάποια άσκηση,...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-3-2017

Κριός Οι ενέργειας του καθενός είναι υψηλότερο από το συνηθισμένο σήμερα, και τα συναισθήματά σας είναι παντού γύρω σας. Μπορεί να...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 16-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 16-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 16-3-2017

Κριός Σήμερα η ενέργειά σας φουλάρει σαν κινητήρας μοτοσικλέτας, ανυπομονεί να ξεκινήσει. Είστε γεμάτοι συναίσθημα και πάθος. Και...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 2-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 2-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 2-2-2017

Για όσους έχουν γεννηθεί στις 2 Φεβρουαρίου: Αυτό το έτος θα μπορούσε να φλέγεται για εσάς! Κάνετε τον εαυτό σας και να αντισταθεί στο...