Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-4-2017
<p>Κριός

Στρέψτε την προσοχή σας προς άλλους ανθρώπους σήμερα. Έχετε μια ασυνήθιστα χαλαρή διάθεση τώρα. Θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε κάποιον που έχει ανάγκη. Και με την ενέργειά σας, μπορείτε πραγματικά να κάνετε τη διαφορά. Έτσι, αν παρουσιαστεί μια ευκαιρία να εξυπηρετήσετε, πάρτε την. Βοηθώντας κάποιον που έχει ανάγκη είναι μια συναισθηματικά ικανοποιητική εμπειρία. Σας βοηθά επίσης να καταλάβετε πόσο καλά είστε πραγματικά.

Ταύρος

Σήμερα είναι εύκολο. Είστε επιμελής, εργατικός τύπος, αλλά εκτιμάτε επίσης την αξία της ξεκούρασης και της χαλάρωσης. Και αυτή είναι η τέλεια ημέρα για αυτό. Βάλτε μια καλή ταινία ή CD ή χαλαρώστε στον καναπέ με ένα βιβλίο. Αφεθείτε με έναν υπνάκο ή σε ένα λουτρό.

Δίδυμοι

Είναι δύσκολο να αποφασίσετε για κάτι σήμερα. Τα στοιχεία μιας κατάστασης απλά δεν είναι σαφή σε σας αυτή τη στιγμή. Μην προσπαθήσετε πάρα πολύ για να τους ξεκαθαρίσετε. Απλά περιμένετε τα πράγματα. Το μυαλό σας θα ξανάρθει ξανά σύντομα. Εάν πρέπει να αποφασίσετε, συμβουλευτείτε πρώτα κάποιον που εμπιστεύεστε - ένας φίλος ή ένας εμπειρογνώμονας που μπορεί να σας προσφέρει προοπτική.

Καρκίνος

Σήμερα είναι ιδανικό για σύνδεση με άλλους στο επίπεδο της καρδιάς. Προσπεράστε τους αγαπημένους με μεγάλες αποστάσεις μέσω τηλεφωνικών κλήσεων, επιστολών ή ηλεκτρονικών μηνυμάτων. Ενημερώστε τους ότι τους σκέφτεστε. Και αν είστε αρκετά τυχεροί για να είστε κοντά στους αγαπημένους σας ανθρώπους, συγκεντρώστε τους μαζί για μια επίσκεψη ή ένα σπιτικό γεύμα. Πολλοί άνθρωποι χρειάζονται αυτό το είδος καλλιέργειας σήμερα. Θα είναι ιδιαίτερα ευγνώμονες.

Λέων

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να μετακινηθείτε αργά σήμερα. Μην πιέζετε τον εαυτό σας για να επιτύχετε κάτι μεγάλο και εκπληκτικό, ή να είστε τολμηροί όταν δεν αισθάνεστε πολύ θαρραλέοι. Αντ 'αυτού, περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με την ευαισθησία που θα δείξετε σε έναν καλό φίλο που είχε μια σκληρή μέρα. Πάρτε έναν υπνάκο ή ένα ζεστό μπάνιο.

Παρθένος

Αποδεχτείτε τις  εικόνες, τις εντυπώσεις και τα συναισθήματα όπως έρχονται σήμερα. Είστε σε μια ονειρική κατάσταση του νου, η οποία είναι ασυνήθιστη για σας. Συνήθως αναλύετε τις σκέψεις σας αυστηρά, αναζητώντας ένα είδος μοτίβο ή λογικό νόημα που απλά δεν μπορεί να είναι εκεί σήμερα. Αφήνοντας το μυαλό σας να περιπλανηθεί μπορεί να μην είναι δεύτερη φύση σε σας, αλλά ακριβώς γι 'αυτό θα πρέπει να αγκαλιάσετε αυτή την αίσθηση.

Ζυγός

Είσαι πάντα μαλακός, αλλά σήμερα είναι σαν να είσαι φτιαγμένος από καραμέλα. Είστε μαλακοί, γλυκοί και εύκολα χαλαροί! Ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε την τρέχουσα ενέργεια μπορεί να είναι η σύνδεση με τους αγαπημένους σας ή να χαθείτε σε μια ανόητη ταινία. Διαφορετικά, μπορεί να αντιδράσετε υπερβολικά στο σχόλιο κάποιου και να βλάψετε τα συναισθήματά σας.

Σκορπιός

Μπορείτε να έχετε μια ηρεμιστική επίδραση στους άλλους σήμερα, επειδή αισθάνεστε τόσο συναισθηματικοί εστιάζονται στον εαυτό σας. Αυτή είναι μια μεγάλη δεξιότητα και δώρο τώρα, όταν πολλοί άνθρωποι γύρω σας μπορεί να νιώθουν μελαγχολικοί ή ανασφαλείς. Αυτή είναι η πλευρά της προσωπικότητάς σας που εξελίσσεται. Αισθάνεστε καλό να εκφράζεται αυτή η φροντίδα για τους άλλους.

Τοξότης

Η αποδιοργάνωση θα μπορούσε να πάρει το καλύτερο από εσάς σήμερα, αν δεν το μάθετε άμεσα και επιθετικά. Αλλά επειδή οι λεπτομέρειες δεν είναι το ισχυρό σημείο σας, αυτό θα μπορούσε να είναι μια ψηλή τάξη. Μπορεί να καταλήξετε να αισθάνεστε συγκλονισμένοι από τα στοιχεία της λίστας εργασιών σας, ή απλώς την παλίρροια της ακαταστασίας που απειλεί να κατακλύσει το γραφείο σας! Για να περάσετε από αυτή τη συγκεχυμένη, διάσπαρτη ημέρα, επικεντρωθείτε σε αυτό: «Ένα βήμα κάθε φορά».

Αιγόκερως

Η καλοσύνη είναι ιδιαίτερα σημαντική σήμερα και εκτιμάται πολύ από όλους. Φυσικά, έχετε μια καλά ανεπτυγμένη αίσθηση κοινής ευγένειας, είτε αυτό σημαίνει να κρατάτε την πόρτα για έναν ηλικιωμένο ή να ακούτε προσεκτικά όταν ένας φίλος μιλάει. Αλλά τώρα, κάντε μια επιπλέον προσπάθεια να ασκήσετε αυτές τις αξίες. Μπορείτε να κάνετε τους ανθρώπους να αισθάνονται υπέροχα απλά αντιμετωπίζοντας τους με γνήσια ζεστασιά και σεβασμό.

Υδροχόος

Είναι εντάξει εάν αισθάνεστε σαν να απομακρύνεστε από τη συντριβή της ζωής σήμερα. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να χαμηλώσετε και να συγκεντρώσετε τη δύναμή σας. Περνώντας χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάτε και εμπιστεύεστε αισθάνεστε τονωτικά, σαν να επιδιορθώνετε την ψυχή σας. Η λήψη ενός υπνάκου ή να πέσετε στο κρεβάτι νωρίς είναι επίσης μια καλή ιδέα.

Ιχθύς

Μπορείτε να περάσετε πολλά από τα σήμερα που χάνονται στη φαντασία. Η ανάγνωση βιβλίων και η παρακολούθηση ταινιών είναι καλές δραστηριότητες τώρα. Διεγείρουν το μυαλό σας και απολαμβάνουν εκείνο το μέρος της ψυχής σας που θέλει να εξερευνήσει τις φανταστικές σφαίρες. Δημιουργώντας το δικό σας φανταστικό βασίλειο μέσω της γραφής ή της μουσικής είναι επίσης ένας θαυμάσιος τρόπος να περάσετε το χρόνο σας. Η αληθινή περιπέτεια είναι στο μυαλό σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-6-2017

Κριός Υπάρχει λίγο ασυνήθιστη ενέργεια στον αέρα για σας σήμερα, αλλά αισθάνεστε καλά γι 'αυτό. Η Σελήνη του Ζυγού στο έβδομο οίκο των...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-6-2017

Κριός Ο Καρκίνος Σελήνη στο τέταρτο οίκο σας των ριζών και των θεμελίων εσείς εστιάζετε σήμερα στα θέματα του σπιτιού και οι χορδές της...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-6-2017

Κριός Είναι ένας ολοκαίνουριος κύκλος για εσάς, και αισθάνεστε πραγματικά την ενέργεια που οδηγεί στο σπίτι σήμερα. Είστε έτοιμοι για...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 7-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 7-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 7-6-2017

Κριός Η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη φωτίζει πραγματικά μια φωτιά κάτω από σας σήμερα. Για πρώτη φορά σε κάποιο χρονικό διάστημα,...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-5-2017

Κριός Βρίσκεστε στο τέλος ενός κύκλου, αλλά όχι αρκετά εκεί ακόμα. Αλλά σίγουρα μπορείτε να αισθανθείτε την ενέργεια που αρχίζει σήμερα....

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 13-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 13-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 13-2-2017

Για όσους γεννήθηκαν στις 13 Φεβρουαρίου: Τα όνειρά σας θα είναι σημαντικά αυτό το έτος. Ίσως μπορείτε να κάνετε μερικά από αυτά να γίνουν...