Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-4-2017
<p>Κριός – Ο Διάβολος

Δεν είναι καθόλου παράξενη κάρτα, αφού συμβολίζει την ανάγκη για ηδονή και συμπίπτει με την έλευση του κυβερνήτη σου του Άρη στο ζώδιό σου, που ξυπνά τις… ορέξεις σου! Έχεις εύνοια για σχέση με Αιγόκερω.

Ταύρος – Ο Τρελός

Ο Τρελός είναι μια κάρτα που μιλάει για άδολη αγάπη και μάλιστα υπάρχει η δυνατότητα για ένα ολοκαίνουριο και κεραυνοβόλο φλερτ. Πρόσεξε όμως, να μην πέσεις θύμα από την τόσο καλή σου διάθεση…

Δίδυμοι - Η Αρχιέρεια (Ανάποδα)

Πρέπει να δεις στον ευρύτερο χώρο σου μήπως κάποιοι άνθρωποι, κυρίως γυναίκες, έχουν κακή γλώσσα για σένα που κάνει κακό στις σχέσεις σου. Έχε επίσης στον νου σου ότι βαθιά μέσα σου υπάρχει ένα παράπονο που σε δηλητηριάζει στον έρωτα.

Καρκίνος - Ο Αυτοκράτορας (Ανάποδα)

Η ανασφάλειά σου στον ερωτικό τομέα έχει χτυπήσει κόκκινο. Αν είσαι σε μόνιμη σχέση είσαι έτοιμος/η να ζήσεις μια κατάσταση όπου θα είσαι το θύμα. Πρόσεξε άντρες με εξουσία που ίσως να θέλουν να μπουν ανάμεσα σε εσένα και τον/την σύντροφό σου.

Λέων - Η Δικαιοσύνη (Ανάποδα)

Δύσκολη επιρροή που μας λέει ότι σήμερα είναι μια μέρα παραπόνων και δυσκολιών. Αισθάνεσαι ότι οι θυσίες για ανθρώπους που αγαπάς ίσως και να μην έχουν αντίκρισμα και αυτό πάντα σε προβληματίζει όταν σου συμβαίνει. Θα έχεις δυσκολίες να συνεννοηθείς με Ζυγούς.

Παρθένος – Ο Πύργος

Πολύ κακή επιρροή, αλλά δεν πρέπει να φοβάσαι, απλώς να επαγρυπνάς. Είναι μια Κάρτα που δείχνει φθορά και απότομη μεταβολή στις σχέσεις. Αν δεν θες να ζήσεις κάτι τέτοιο, δες με ποιες ευγενικές και έξυπνες κινήσεις θα αντιστρέψεις το κλίμα.

Ζυγός – Ο Κόσμος

Ο Κόσμος λοιπόν! Ταιριαστή κάρτα για τις απεριόριστες ερωτικές σου φιλοδοξίες. Για να συντονιστείς μαζί της διάλεξε να ανοιχτείς κυριολεκτικά στον κόσμο, σε νέες παρέες και νέα φλερτ που θα αποσύρουν την κούραση από τους ώμους σου, μια κούραση που βλάπτει την γοητεία σου.

Σκορπιός - Η Εγκράτεια

Καιρός ήταν να έρθει η Εγκράτεια στην ζωή σου, Σκορπιέ. Για πολύ καιρό έχεις τόσο αμφιταλαντευόμενες σχέσεις που πραγματικά δεν ξέρεις κατά πού δείχνει η πυξίδα της καρδιάς σου. Τώρα, με ηρεμία μπορείς να πάρεις τις αποφάσεις σου.

Τοξότης – Ο Ήλιος

Ο Ήλιος είναι πολύ όμορφη επιρροή και είναι η κρυφή σου βοήθεια απέναντι στα δύσκολα αστρολογικά δεδομένα. Γενναιοδωρία, αισιοδοξία, χιούμορ, διάθεση να προσφέρεις το καλύτερο κομμάτι του εαυτού σου σε αυτούς που αγαπάς, είναι κινήσεις που θα εκτιμηθούν από τους άλλους.

Αιγόκερως – Ο Μάγος

Θα έχεις πολύ αυξημένη γοητεία σήμερα! Αν και αστρολογικά έχεις δύσκολες επιρροές, ο Μάγος έρχεται να σου πει πώς θα τις πολεμήσεις: με την πειθώ. Χρησιμοποίησε το κοφτερό μυαλό σου και η εντύπωση που θα κάνεις θα σου αποφέρει άμεσα ερωτικά οφέλη και στις μόνιμες σχέσεις και στο φλερτ.

Υδροχόος – Το Αστέρι

Εξαιρετική επιρροή! Το Αστέρι συμβαίνει να είναι και η κάρτα του Υδροχόου, οπότε είσαι απόλυτα συμβατός/ή μαζί της. Διάλεξε να βγεις, να γνωρίσεις κόσμο ή και να δεις ανθρώπους που είναι αυτό που λέμε «τρόπαια», πολύ λαμπεροί. Εσύ με την λάμψη σου θα τους μαγέψεις κι άλλο!

Ιχθείς – Η Δύναμη

Ότι την χρειάζεσαι την Δύναμη, την χρειάζεσαι! Και το σύμπαν δεν θα σε αφήσει χωρίς βοήθειες. Η Δύναμη δείχνει ότι θα αντιμετωπίσεις τις σχέσεις σου με εσωτερική συγκρότηση και δυναμισμό φυσικά. Έχεις εύνοια αν σχετίζεσαι με Λέοντα. 

Σημείωση: Η Μικρή και η Μεγάλη Αρκάνα που εξετάζουμε κάθε μέρα μας δίνουν απαντήσεις πάντα σε σχέση με το προηγούμενο χαρτί, με το άνοιγμα της προηγούμενης ημέρας. Επίσης πρέπει να υπολογίζεται το διάβασμά τους συμπληρωματικά με την αστρολογική ερωτική πρόβλεψη της ημέρας. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-3-2018

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Σήμερα, που εισέρχεται αστρολογικά ο Ήλιος στο ζώδιό σας, έχετε και ως σημάδι στην Ταρώ την μεγαλειώδη...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-5-2017

Κριός – Η Εγκράτεια Πολύ καλή επιρροή. Δείχνει ότι έχεις κατασταλάξει ερωτικά και δεν αφήνεις τους πειρασμούς να χαλάσουν την ευτυχία...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-4-2017

Κριός – Ο Ακόλουθος των Πεντάκτινων Μια καινούργια μαθητεία ξεκινάει στον έρωτα. Ένα νέο πάθος εκεί που δεν το περιμένεις. Έχεις...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 28-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 28-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 28-1-2017

Αστρολογικά η ημέρα είναι ένα πολύτιμο μαργαριτάρι, με την επίδραση της Νέας Σελήνης. Ρωτήσαμε την Μεγάλη Αρκάνα να μας φωτίσει για τα...