Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-4-2017
<p>Κριός

Η μέρα σήμερα είναι σκέτη φωτιά και να προσέξετε τον θυμό σας. Θα είναι δύσκολο σήμερα να πάρετε αυτά που θέλετε από τον σύντροφό σας. Αν νιώθετε συναισθηματικά απομονωμένοι, μοιραστείτε τα σας ανοιχτά για να εκφράσετε αυτά που έχετε στη καρδιά σας. Αλλά, με ψυχραιμία και αγάπη.

Ταύρος

Ο Ερμής θα σας ταλαιπωρήσει πάρα πολύ. Θα θελήσετε να κάνετε πιθανόν έντονα ξεκαθαρίσματα. Το να ξεσπάσετε πάνω στο σύντροφό σας θα έχει μακροχρόνιες συνέπειες σήμερα. Αποφύγετε τον διαπληκτισμό με κάθε κόστος. Η  σχέση σας θα ωφεληθεί από την δέσμευσή σας στην ηρεμία.

Δίδυμοι

Όσοι είστε αδέσμευτοι θα έχετε πολλά διλλήματα σήμερα και ίσως μια αίσθηση απόρριψης. Οι δεσμευμένοι, πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποια γεγονότα. Το να προσαρμοστείτε στις αλλαγές στην αισθηματική σας ζωή θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε το συναισθηματικό άγχος. Αποδεχτείτε την σωματική δραστηριότητα με τον σύντροφό σας για να δαμάσετε την ένταση.

Καρκίνος

Αν το άγχος της ανάγκης που νιώθετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, σας κουράσει  σήμερα, προσπαθήστε να μην χάσετε την ψυχραιμία σας. Η απογοήτευση δεν θα σας βοηθήσει να φτάσετε τους ρομαντικούς σας στόχους. Να είστε βέβαιοι πως σας αγαπούν, απλά υπάρχει κάποια ένταση.

Λέων

Ο Ήλιος έχει βαλθεί να παίξει με τον ψυχισμό σας και με τα νεύρα σας σήμερα. Αν πιστεύετε πως ο σύντροφός σας σήμερα προσπαθεί να μπλοκάρει την πρόοδό σας, πάρτε βαθιές ανάσες και ξανασκεφτείτε το. Μπορείτε να αλλάξετε την κατάσταση χωρίς να ρίξετε ευθύνες.

Παρθένος

Έχετε μια τάση ρομαντικής απομόνωσης. Κάποιες σκέψεις θα αυξήσουν το άγχος σας σήμερα. Βάλτε τα δυνατά σας για να μείνετε θετικοί. Οι μεγάλες αλλαγές στην αισθηματική  σας ζωή έχουν σχεδόν φτάσει. Και ξέρετε καλύτερα από όλους

Ζυγός

Είναι μια δύσκολη συναισθηματικά μέρα και εσείς είστε και κουρασμένοι. Μην αφήσετε την παρορμητική συμπεριφορά του συντρόφου σας να σας χαλάσει τη μέρα. Το να χάσετε τη ψυχραιμία σας δεν θα βοηθήσει καθόλου. Προσπαθήστε να εκδηλώσετε την απογοήτευσή σας με τον πιο στοργικό τρόπο που ξέρετε.

Σκορπιός

Η αγάπη και ο έρωτας πάντα λειτουργούν λυτρωτικά για εσάς, ακόμα και στις δυσκολίες. Ακόμα και αν προσπαθήσετε να περιορίσετε τα έντονα συναισθήματά σας, αυτά θα βγουν στην επιφάνεια έτσι και αλλιώς. Το να μοιραστείτε τη θετική σας ενέργεια με κάποιον που αγαπάτε, θα μετατρέψει μία αρνητική στιγμή σε μαγική.

Τοξότης

Ο Ερμής ανάδρομος Δίας σας δονεί, δυσκολεύοντας την επικοινωνία. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αντιδράσετε. Ο περιορισμός των έντονων συναισθημάτων σας δεν πρόκειται να βοηθήσει μία αισθηματική  κατάσταση σήμερα. Ανοίξτε τη καρδιά σας και προσπαθήστε να εκφράσετε αυτά ακριβώς που κρύβετε μέσα σας.

Αιγόκερως

Ο Ερμής έχει κακές διαθέσεις, το ίδιο και ο Πλούτωνας. Θα δοκιμαστεί η αγάπη σήμερα. Αν ο σύντροφός σας πει κάτι το οποίο θα σας επηρεάσει έντονα, πάρτε μία βαθιά αναπνοή, και περιμένετε πριν αντιδράσετε. Χρησιμοποιήστε υπομονή και πειθαρχία για να κρατήσετε τα συναισθήματά σας υπό έλεγχο.

Υδροχόος

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανοίξετε θέματα και ζητήματα με τον σύντροφό σας και γενικά με όσους αγαπάτε. Αυτά που μοιράζεστε με τον σύντροφό σας θα έχουν δυνατές συνέπειες σήμερα, για αυτό διαλέξτε με προσοχή τα λόγια σας. Ίσως χρειαστεί να κρατήσετε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας.

Ιχθείς

Έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε ότι είστε πιο δυνατοί από κάθε αστρική επιρροή. Ο θυμός που δημιουργήθηκε από μία πρόσφατη κατάσταση θα κυριαρχεί στον συναισθηματικό τομέα σήμερα. Δεν μπορείτε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας αλλά σίγουρα μπορείτε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 13-6-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 13-6-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 13-6-2018

Οι σκέψεις που θέλετε να εκφράσετε στον σύντροφο σας, ακόμη δεν μπορούν να γίνουν και πράξεις.

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Θα βγείτε ευνοημένοι εάν αντιληφθείτε το πού κινείται η ημέρα αστρολογικά. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε την...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 26-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 26-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 26-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τώρα μπορείτε να δείτε τις καταστάσεις διαφορετικά και πιο θετικά, από χθες, έως και αύριο. Προσπαθήστε να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-10-2017

Κριός Μπορείτε να αναλάβετε ορισμένες πρωτοβουλίες που σα φέρνουν πιο κοντά στους στόχους σας. όμως προσέξτε, καθώς τα συναισθήματά σας...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017

Κριός Είναι μια δύσκολη συναισθηματικά και ερωτικά ημέρα. Η αντίθεση του ανάδρομου Δία από τον πολικό σου Ζυγό με τον Ήλιο από το ζώδιό...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Κριός Μια πολύ σύνθετη συναισθηματικά ημέρα σε περιμένει, ένα τρενάκι του λούνα παρκ που θα σε ζαλίσει. Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό...