Ομοερωτικές Προβλέψεις 23/24-4-2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 23/24-4-2017
<p>Κριός

Μια πάρα πολύ καυτή εβδομάδα! Το εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο κάνει τις σχέσεις σας να παίρνουν άλλη αξία και άλλη σοβαρότητα, με πολλούς από εσάς να αποφασίζετε αυτήν την εβδομάδα πως ίσως και να ήρθε η ώρα για κάτι πιο σοβαρό. Η σύνοδος του Βόρειου δεσμού της Σελήνης με τον Πλούτωνα, θα φέρει στο προσκήνιο ενδεχομένως κάποιες παλιές σχέσεις, και όσοι δεν έχετε σοβαρές δεσμεύσεις που να σας σταματάνε, μπορεί και να βρεθείτε με ένα πρόσωπο από παλιά, με το οποίο ζεσταίνετε πάλι το ερωτικό θέμα. 

Ταύρος

Ο Ερμής που γυρίζει ορθός, αλλά και η πολύ απαιτητική Αφροδίτη στον Αιγόκερω, σας απογειώνουν ερωτικά. Το σημαντικό όμως και σοβαρό θέμα, που ανατρέπει προς το .. τέλειο τα ερωτικά σας, είναι η σύνοδος του Πλούτωνα με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Σκορπιό. Ο Νότιος Δεσμός, που αντιπροσωπεύει τα καρμικά θέματα, όπου εκεί ανήκει και ο έρωτας, είναι στον ταύρο. Αυτήν την εβδομάδα θα φέρετε στην επιφάνεια όλο σας τον κρυμμένο πόθο, θα γίνετε πιο ξεκάθαροι από ποτέ με το ταίρι σας. Και θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τη σχέση σας να παίρνει πάρα πολύ σοβαρό δρόμο.

Δίδυμοι

Μια χαρά σας έρχεται ο Ερμής που γυρίζει ορθός! Και μάλιστα, κάνοντας καταπληκτικές όψεις, και με τον Ποσειδώνα μεταξύ άλλων, δίνοντάς σας την ευκαιρία για έναν τρομερό και πολύ ονειρικό έρωτα. Η εβδομάδα είναι απόλυτα αφιερωμένη στο φλερτ, ακόμα και με το ίδιο σας το ταίρι! Οι αδέσμευτοι, είστε πολύ κοντά σε έναν ερωτευμένο ιχθύ, και μάλλον δεν σας φαίνεται καθόλου άσχημη ιδέα μια γλυκιά σχέση μαζί του!

Καρκίνος

Η σύνοδος του Πλούτωνα με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Σκορπιό, που είναι συγγενικό σας ζώδιο, δίνει πολύ μεγάλο βάθος στα συναισθήματά σας. Όσοι είστε αδέσμευτοι και κάνετε αυτήν την εβδομάδα σχέση, θα είναι κάτι πολύ σοβαρό, που θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στη ζωή σας, και θα σας ανατρέψει ίσως όλα σας τα προγράμματα. Οι θετικές όψεις του Άρη με τον Κρόνο, σας κάνουν να δικαιώνεστε στα μάτια ανθρώπων που αγαπάτε, και αυτό σας κάνει πολύ καλό.

Λέων

Μια σκέτη φωτιά αυτή ε εβδομάδα για τους Λέοντες! Πολύ σημαντικές εξελίξεις στις σχέσεις σας, με δεδομένο ότι η σύνοδος του Πλούτωνα με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης σας επηρεάζει πάρα πολύ. Καταλαβαίνετε ότι η σχέση με τον άνθρωπό σας είναι πάρα πολύ σημαντική. Θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε τρομερά δείγματα αγάπης, μέσα από συγκεκριμένες κινήσεις, που θα τις εκτιμήσετε πάρα πολύ. Οι αδέσμευτοι, ζείτε σε μια κατάσταση που πιθανόν να επιταχυνθεί, αφού κάποιος είναι πολύ ερωτευμένος μαζί σας, και θέλει να τον προσέξετε!

Παρθένος

Ο Άρης, σε στενή και θετική όψη με τον Κρόνο, αλλά και ο Ερμής που γυρίζει ορθός, σας δίνουν την ευκαιρία για μια εκπληκτική εβδομάδα, γεμάτη επιτυχίες. Εξακολουθεί να υπάρχει ένα σκηνικό πειρασμών, γιατί η προσωπική σας γοητεία είναι πολύ ψηλά, και ακόμα και αν είστε δεσμευμένοι, υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να τους δείτε ερωτικά, άσχετα από δεσμεύσεις. Οι αδέσμευτοι, άλλο που δεν θέλετε, βέβαια! Περνάτε τέλεια και απολαμβάνετε το φλερτ όσο δεν πάει!

Ζυγός

Καταπληκτική εβδομάδα, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να εκπληρώσετε πολλά από τα ερωτικά σας όνειρα! Νιώθετε πάρα πολύ δυνατοί, επιτέλους και με την Αφροδίτη να δημιουργεί απίθανες όψεις, και να είναι στο δυνατό ζώδιο του Αιγόκερου, είστε και πολύ ακαταμάχητοι στο θέμα του σεξ! Καινούρια ζωτικότητα και ενέργεια που την αισθάνεστε να σας πλημμυρίζει, κάνει πολύ καλό στη σχέση σας, αλλά και οι αδέσμευτοι, είστε πιο γοητευτικοί από ποτέ!

Σκορπιός

Μια από τις σημαντικότερες εβδομάδες της ζωής σας, για τα ερωτικά ειδικά! Ο Πλούτωνας θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης που είναι στον Σκορπιό, όπως και ο Ήλιος είναι στον Σκορπιό, κάνοντας την εβδομάδα αυτή απίστευτα σημαντική. Όλος σας ο συναισθηματισμός, όλη σας η αγάπη, όλα σας τα βαθιά θέλω και οι επιθυμίες, έρχονται στο προσκήνιο. Η σχέση σας αποκτά άλλο νόημα, βάθος και ουσία. Όσοι κάνετε σχέση αυτή τη στιγμή, να ξέρετε ότι θα είναι για μια ζωή!

Τοξότης

Και γλύκα, και έρωτας, και πολύ θετική διάθεση! Ο Δίας σας, που είναι ανάδρομος, σας δίνει την ευκαιρία για πολλές και γλυκές συγκινήσεις, πραγματοποιώντας πολύ θετικές όψεις με τη Σελήνη, και μιας και είναι και στον καρκίνο, μπορεί να φέρει στην αγκαλιά σας ένα πολύ ερωτικό υδάτινο ζώδιο, έναν καρκίνο, έναν Σκορπιό ή έναν Ιχθύ! Αν βρεθείτε με Σκορπιό ειδικά, να ξέρετε ότι θα είναι σχέση ζωής, οι αδέσμευτοι.

Αιγόκερως

Ένταση και πάθος και μια τρελή διάθεση για έρωτα! Το ταίρι σας, πραγματικά θα πρέπει να κάνει υπομονή, με τόσο μεγάλος ερωτικό πάθος που βγάζετε! Ο Άρης, που κάνει εκπληκτική όψη εξαγώνου με τον Κρόνο, σας γεμίζει με πολλή φλόγα! Οι αδέσμευτοι, ίσως και να έχετε ένα πολύ θερμό ξεκίνημα σχέσης με έναν Κριό, έναν Λέοντα ή έναν Τοξότη, που υπόσχεται να σας ξεσηκώσει πάρα πολύ!

Υδροχόος

Είστε κάτω από την επίδραση του τετραγώνου του Πλούτωνα με τον Ουρανό, και η σύνοδος του Πλούτωνα με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Σκορπιό, σας επηρεάζει βαθιά. Είναι μια εβδομάδα μεγάλων ξεκαθαρισμάτων. Ό,τι είναι αληθινό και ολόκληρο από τη σχέση σας, θριαμβεύει εύκολα. Ό,τι έχει πέσει σε αχρηστία, το πετάτε με μεγάλη ευκολία. Οι αδέσμευτοι, αν κάνετε σχέση αυτήν την εβδομάδα, θα είναι με έναν άνθρωπο που θα παίξει πολύ καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας.

Ιχθείς

Μια από τις πιο όμορφες εβδομάδες όλου του χρόνου! Ο Ποσειδώνας που επιστρέφει σε ορθή πορεία σας γεμίζει με συναίσθημα και ξεκαθαρίζει την πραγματική και σπουδαία αγάπη. Ο Πλούτωνας που κάνει σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης, σας γεμίζει με πρωτόγνωρα συναισθήματα, πολύ μεγάλης έντασης. Εν τω μεταξύ, αυξάνεται πολύ η ερωτική σας διαίσθηση, και δεν υπάρχει τίποτα από τις σκέψεις του συντρόφου σας, ή του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει, που να μπορεί να μείνει κρυφό από τα μάτια της ψυχής σας. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ομοερωτικές Προβλέψεις 9/10 – 15/10/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 9/10 – 15/10/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 9/10 – 15/10/2017

Κριός Μια εβδομάδα κυριολεκτικά καυτή! Η εκπληκτική όψη τριγώνου που κάνει ο Δίας με τον Κρόνο, σας φέρουν τον έρωτα που θέλετε, όπως τον...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 18/9 – 24/9/2017: τα ερωτικά δώρα της Νέας Σελήνης σε κάθε ζώδιο

Ομοερωτικές Προβλέψεις 18/9 – 24/9/2017: τα ερωτικά δώρα της Νέας Σελήνης σε κάθε ζώδιο

Ομοερωτικές Προβλέψεις 18/9 – 24/9/2017: τα ερωτικά δώρα της Νέας Σελήνης σε κάθε ζώδιο

Θα υπάρξουν πολλά και σημαντικά ερωτικά δώρα της Νέας σελήνης σε κάθε ζώδιο αυτήν την εβδομάδα. Το καινούριο Φεγγάρι στην Παρθένο...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 31/07 – 6/08/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 31/07 – 6/08/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 31/07 – 6/08/2017

Κριός Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο και κάτω από την βαθιά επίδραση της Σελήνης που ετοιμάζει ένα αυγουστιάτικο σκηνικό...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 1/05 – 7/05/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 1/05 – 7/05/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 1/05 – 7/05/2017

Κριός Οι Κριοί έχετε μια μάλλον αγχωτική εβδομάδα στα ερωτικά σας. Οι όψεις του Άρη σας ταράζουν και σας κάνουν, σε πολλές περιπτώσεις,...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 03/04 – 09/04/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 03/04 – 09/04/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 03/04 – 09/04/2017

Κριός Είναι μια πολύ δυναμική και όμορφη εβδομάδα για τα ερωτικά σου. ειδικά μετά από τις 5 Απριλίου, που ο Άρης από τον Ταύρο συναντάει...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 13/03 – 19/03/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 13/03 – 19/03/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 13/03 – 19/03/2017

Κριός Αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ σημαντική για τον έρωτα. Ειδικά από τις 14 και μετά, που ο κυβερνήτης σου ο Άρης από τον Ταύρο θα βρεθεί...