Ερωτικά Αστρολογικά Tips 24-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 24-4-2017
<p>Κριός

Στην κορυφή της αναστάτωσης, είσαστε οι Κριοί. Ο Ουρανός σας δίνει τρελή διάθεση για παιχνίδι. Στα σχέδιά σας μέσα, ένας έρωτας με κάποιον που είναι  Σκορπιός ή Ιχθύς. Αν βρίσκεστε σε σχέση, περνάτε μια μεγαλειώδη και βαθιά συναισθηματική ημέρα, όπου τολμάτε και να κάνουν πολλά πράγματα. Το ίδιο και οι αδέσμευτοι όμως που νιώθετε ότι θέλετε τα πάντα στον έρωτα.

Ταύρος

Μεγάλη ένταση συναισθηματική και καταπληκτική διάθεση να πείτε πολλά με το ταίρι σας, σας φέρνει η σχέση της Σελήνης με τον Πλούτωνα, που είναι στο φιλικό σας ζώδιο του Αιγόκερου. Έρχονται στο προσκήνιο του έρωτά σας θέματα που θέλετε να τα λύσετε με τον πιο τρυφερό τρόπο, μακριά από ακρότητες. Καταλαβαίνετε πώς η σχέση σας είναι ό,τι πιο σημαντικό σας συνέβη, και ξεκαθαρίζετε την αγάπη!

Δίδυμοι
Μια γενναία δόση φλερτ,, που δεν το θέλετε αποκλειστικά για να ξεσκάσετε, έχετε κακούς σκοπούς! Πιθανόν να βρεθείτε σε πολύ στενή επαφή με κάποιο
 υδάτινο ζώδιο, και ιδιαίτερα με Καρκίνο. Έχετε πολύ μεγάλη διάθεση να κάνετε πράγματα εκτός ορίων. Ας μην ξεχνάμε, ότι ο Ερμής είναι στον Τοξότη και σας κάνει περιπετειώδεις.

Καρκίνος

Με όλους τους καλούς οιωνούς ξεκινάει αυτή τη ημέρα για εσάς. Η Σελήνη που ετοιμάζεται να μπει στον Λέοντα, φωτίζει τη σχέση σας με καινούριο πάθος . Αλλά και οι αδέσμευτοι, είστε σε μια πορεία καλή με ένα πρόσωπο που μοιάζει να αποδέχεται καλά τα μηνύματα που του στέλνετε, όσο και αν είναι διακριτικά, μιας και όπως πάντα, είστε κάπως συνεσταλμένοι.

Λέων

Φωτιά και πυρκαγιά και όποιος αντέξει! Μεγάλη δύναμη στο πεδίο του έρωτα, με την ημέρα αυτή να μην σας αφήνει σε ησυχία! Ο Ουρανός, που είναι στο φιλικό σας ζώδιο του Κριού, με τις επιρροές του έρχεται να σας γεμίσει δύναμη, αλλά και περιπαικτική διάθεση1 έχετε όρεξη για παιχνίδια και σκανταλιές. Γεμάτη συναίσθημα η μέρα, αλλά και εκπλήξεις!

Παρθένος

Η ημέρα είναι κάτι παραπάνω από καλή. Πολύς ερωτισμός που σας βγαίνει αυθόρμητα αλλά και μια διάθεση για έναν φλογερό έρωτα για τους αδέσμευτους. Είναι μια στιγμή που μάλλον ετοιμάζεστε να κάνετε ένα βήμα παραπέρα στις σχέσεις σας και όσοι δεν έχετε σχέση, κανονίζετε να το λύσετε το θέμα σύντομα!

Ζυγός

Η σχέση του Ουρανού με την Σελήνη σας γεμίζει συναίσθημα, αλλά και γλυκές απαιτήσεις. Και επίσης, σας ισχυροποιεί πάρα πολύ συναισθηματικά . Αποκτάται την κλονισμένη σας αυτοπεποίθηση, και αυτό αντανακλά παντού, σε όλες σας τις κινήσεις. Βρίσκετε το χιούμορσας, αλλά κυρίως επικοινωνείτε καλά με το σώμα σας, και με το σώμα του συντρόφου σας!

Σκορπιός

Εκπληκτικά δυνατή ημέρα. Η όψη της Σελήνης με τον Κυβερνήτη σας, τον Πλούτωνα, σας κάνει ακαταμάχητους, αλλά και πολύ ειλικρινείς, και στα λόγια και στις πράξεις. . Ο άνθρωπος που είστε μαζί, αλλά και όλοι οι άνθρωποι που αγαπάτε, νιώθετε αυτή τη στιγμή ότι είναι επιτέλους σε θερμή και ειλικρινή σχέση μαζί σας, κάτι που το θέλετε, το έχετε ανάγκη. Πολύ πιθανή μια επανασύνδεση.

Τοξότης

Μια εκπληκτική ημέρα, γεμάτη φως και δύναμη. Ο πολύ συναισθηματικός σας – αυτή τη στιγμή Κυβερνήτης, ο Δίας, σας κάνει να νιώθετε ότι όλη η γλύκα του κόσμου, βρίσκεται στον άνθρωπο που αγαπάτε. Τον νιώθετε σαν οικογένεια και αυτό σας γεμίζει τρυφερότητα και δύναμη. Η ημέρα είναι εξαιρετική και για τους αδέσμευτους, που νιώθουν ότι υπάρχει πολύ καλή ανταπόκριση.

Αιγόκερως

Η σχέση του Πλούτωνα στο ζώδιό σα με την Σελήνη, , απογειώνει τη σχέση σας – ειδικά αν είναι με Ιχθύ, Σκορπιό ή Καρκίνο, κάτι που είναι πολύ πιθανόν. Μιας και όλο σας το είναι θέλει να εκφράσει τα συναισθήματά του πολύ δυνατά, είναι μια μέρα μεγάλων και σοβαρών εξομολογήσεων, αλλά και δυνατού έρωτα, γεμάτου φαντασιώσεις που πραγματοποιούνται.

Υδροχόος

Με φόντο  την όψη που κάνει η Σελήνη με τον Ουρανό, τον Κυβερνήτη σας, η μέρα γεμίζει με συναίσθημα και τρελό ερωτισμό. Έχετε διάθεση να κάνετε πολλά πράγματα και βλέπετε με καλό μάτι μια σχέση, ενδεχομένως με έναν Κριό, που για καιρό δεν την τολμούσατε. Είστε πολύ δυνατοί, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε και τα συναισθήματα των άλλων!

Ιχθείς

Η πιο γλυκιά ημέρα για φλερτ και εξόδους με σημασία! Αν θέλετε να αποπλανήσετε, έχετε όλη την ευκαιρία να το κάνετε. Η Σελήνη με τις επιρροές που δέχεται από τον Ουρανό σας γεμίζει με τρελή διάθεση για παιχνίδι, φλερτ, αλλά και εμπειρίες εκτός ορίων, είτε με το ταίρι σας, για όσους είστε δεσμευμένοι, είτε με κάποιον που σας σαγηνεύει πολύ, για τους αδέσμευτους. Πάρα πολύ πιθανή και μια επανασύνδεση, λόγω Πλούτωνα. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 5-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 5-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 5-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η διάθεσή σας είναι τώρα πιο θετική. Μετά από τις χθεσινές επιρροές μπορείτε να ξεφύγετε από ορισμένους...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-10-2017

Κριός Η ημέρα σας καλεί σε μία διάθεση πιο χαλαρή και διασκεδαστική. Θα είστε σε θέση να βάλετε μπροστά ορισμένους σας στόχους...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-6-2017

Κριός Ο σύντροφός σας θα είναι σε μια ερωτική διάθεση που ταιριάζει με τη δική σας διάθεση αρκετά καλά. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-5-2017

Κριός Η πανέμορφη σχέση της Αφροδίτης από το ζώδιό σας με την Σελήνη από τον Υδροχόο εξισορροπεί τις δύσκολες συγχορδίες της αντίθεσης...