Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Απρίλιος 24-30, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Απρίλιος 24-30, 2017
<p>Κριός Ωροσκόπιο

♥ Ο ήλιος δεν είναι το μόνο πράγμα που λάμπει

Είτε πρόκειται για το νόμισμα στην τσέπη σας είτε για το χαμόγελο στο πρόσωπό σας, θα είστε λαμπεροί και φωτεινοί αυτήν την εβδομάδα. Η γοητεία σας θα εμπνεύσει τους ανθρώπους γύρω σας, ενώ οι ευκαιρίες αφθονούν επίσης για νέες προσπάθειες δημιουργίας χρήματος.

☹ Ο κόσμος δεν είναι το στρείδι σας

Γνωρίζετε από πρώτο χέρι ότι το σύμπαν προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα άκαμπτα όρια του τρέχοντος υπαρξιακού τοπίου σας κάνουν να αισθανθείτε παγιδευμένοι και απογοητευμένοι.

Ταύρος Ωροσκόπιο

♥ Αισθάνομαι υπέροχος, μέσα και έξω

Θα γεμίσετε με συναισθήματα έμπνευσης, κινήτρου και εσωτερικού ηλεκτρισμού, που θα σας καθηλώσουν με σιγουριά.

☹ Δεν αισθάνεστε τους φίλους σας

Εκτιμάτε την αφοσίωση και την αληθινή παιδεία στην κοινωνική ομάδα σας, αλλά πρόσφατα περιβαλλόταν από νιφάδες και φίλους δίκαιου καιρού. Αισθάνεστε απογοητευμένοι επειδή δεν μπορείτε να καταλάβετε τι κάνετε λάθος. Μερικές φορές, η συνάντηση με τους σωστούς ανθρώπους είναι απλώς τύχη.

Δίδυμοι Ωροσκόπιο

♥ Βέβαιος και συνδεδεμένος

Θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να συνδεθείτε αυθόρμητα με φίλους, καθώς και να συναντήσετε νέες συνδέσεις. Φροντίστε να συμπεριλάβετε τον σύντροφό σας στις εορταστικές εκδηλώσεις. Θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε τη σύνδεσή σας.

☹ Δεν υπάρχει υποστήριξη από τον σύντροφό σας

Πίσω από κάθε σπουδαίο άτομο είναι ένας μεγάλος σύντροφος ψυχής. Δυστυχώς, η δική σας ρομαντική κοόρτη είναι κάτι ενθαρρυντικό, αφήνοντας σας να αισθανθείτε βαθιά πληγωμένος.

Καρκίνος Ωροσκόπιο

♥ Ευτυχισμένη ώρα και πάλι

Η επαγγελματική σας ζωή θα γεμίσει με ενθουσιασμό και καινοτομία, κάτι που μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να συνδεθείτε με τους συναδέλφους σας. Σιγουρευτείτε να βγείτε για ένα ποτό μετά την εργασία την Τετάρτη.

☹ Ποιο είναι το σημείο

Εργάζεστε και εργάζεστε για να φροντίζετε τους άλλους, όμως φαίνεται μόνο μια πτώση στον ωκεανό. Ενώ δεν μπορείτε να θεραπεύσετε όλα τα δεινά στον κόσμο, αυτό που επιτυγχάνετε εκτιμάται.

Λέων Ωροσκόπιο

♥ Διευρύνοντας τους ορίζοντες

Πάρτε ένα αυθόρμητο ταξίδι ή μια εκδρομή σε μια νέα γειτονιά αυτήν την εβδομάδα. Εναλλακτικά, ανοίξτε το μυαλό σας σε νέες τάξεις και μάθηση. Η έξοδος από τη ζώνη άνεσής σας θα μπορούσε να φέρει μια αξιόπιστη ρομαντική προοπτική στη ζωή σας. Αυτή είναι επίσης μια μεγάλη εβδομάδα για να ξεκινήσετε νέα έργα εργασίας.

☹ Ζώντας για πάθος

Η καρδιά σας γεμίζει με συμπόνια και προσοχή. Βλέπετε όλους τους εγωιστές, χειραγώγιμους χρήστες στον κόσμο σε σταθερές σχέσεις, όμως η αγάπη φαίνεται να σας ξεφεύγει. Μέχρι το τέλος του χρόνου, η ρομαντική ζωή σας θα αρχίσει να ζεσταίνεται και πάλι, οπότε συνεχίστε.

Παρθένος Ωροσκόπιο

♥ Dinero détente

Αφού ξεκλειδώσετε τα χρήματα με τον ρομαντικό συνεργάτη σας, θα είστε σε θέση να βρείτε έναν οικονομικό συμβιβασμό αυτήν την εβδομάδα, ο οποίος θα σας φέρει επίσης μεγαλύτερη αίσθηση οικειότητας και γενικής ευημερίας.

☹ Πάρε συνεργάτη

Ο εραστής σας δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της οικογένειάς σας. Η κρίση τους μπορεί να αρχίσει να παίρνει ένα ψυχολογικό φόρο, έτσι ώστε να υποστηρίζετε επιπλέον το γλυκό σας.

Ζυγός Ωροσκόπιο

♥ Ελάτε μαζί

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επιτευχθεί μια συναίνεση και το σχέδιο για το μέλλον με το γλυκό σας. Η οικειότητα μπορεί να σας φέρει κοντά την Τετάρτη.

☹ Killjoy συναδέλφους

Μπορεί να έχετε έναν δύσκολο χρόνο να συνδεθείτε με τους ανθρώπους στο χώρο εργασίας. Κρατώντας την προστασία σας ως αυτοπροστασία θα μπορούσε μόνο να δράσει για να εμβαθύνει τις πληγές.

Σκορπιός Ωροσκόπιο

♥ Dream team

Αντιμετωπίστε τις δουλειές του χώρου εργασίας ως ομάδα. Θα είστε σε θέση να παρουσιάσετε συλλογικά καινοτόμες λύσεις που θα φέρουν μια σταθερή ροή ταμειακών ροών.

☹ Ανησυχίες για τα χρήματα

Μια παρατεταμένη περίοδο περιορισμένου εισοδήματος μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στις σχέσεις σας με παιδιά και ρομαντικούς συνεργάτες. Αφήστε τους να γνωρίζουν ότι τους αγαπάτε με άλλους τρόπους και να διατηρήσετε την οικονομική ανησυχία σας στον εαυτό σας.

Τοξότης Ωροσκόπιο

♥ Χτύπησε δύο φορές

Κάποιος από το παρελθόν θα μπορούσε απροσδόκητα να ξαναμπεί στη ζωή σας, αναζωογονώντας μια φλόγα υψηλής τάσης.

☹ Ημι-ανεξάρτητο σπίτι

Μπορεί να αισθανθείτε λίγο αποσυνδεδεμένοι από την οικογένειά σας. Μπορεί να είστε σίγουροι ποιον μπορείτε να εμπιστεύεστε και ποιος χειραγωγεί ή φαντάζει για το δικό σου τέλος. Μείνετε προσεκτικοί.

Αιγόκερως Ωροσκόπιο

♥ Σφυρηλάτηση ομολόγων

Περάστε χρόνο με τους συγγενείς αυτή την εβδομάδα. Οι ρίζες σας θα σας κρατήσουν γερά. Η μέση εβδομάδα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ψάξετε για ένα νέο ρομαντισμό ή να ζητήσετε από κάποιον ραντεβού.

☹ Βαριά

Όλοι έχουν προβλήματα, αν και ίσως να μην μπορείτε να το καταλάβετε αυτό ακριβώς τώρα. Εάν επιμένετε να αναζωπυρώσετε την εσωτερική σας αγωνία σε κάθε συζήτηση, μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας χωρίς να αφήσετε κανέναν να μιλήσει.

Υδροχόος Ωροσκόπιο

♥ Καθαρίστε τα πράγματα

Προσπαθήστε να κάνετε τροποποιήσεις με αποξενωμένους φίλους τη Δευτέρα. Η Παρασκευή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να διαλέξετε τα πράγματα με τα αδέλφια.

☹ Υλιστικό τρόπος ζωής

Είστε περιτριγυρισμένοι από αστικούς, συντηρητικούς φίλους που εκτιμούν τη θέση και την «κανονικότητα» σε μια πιο ποιητική, ουτοπική ύπαρξη. Είναι αυτό που πραγματικά θέλετε από τη ζωή; Τι συνέβη με τα ιδανικά σου;

Ιχθύς Ωροσκόπιο

♥ Γρήγορα μετρητά

Χρησιμοποιήστε αυτήν την εβδομάδα για να στείλετε το βιογραφικό σας και να σχεδιάσετε νέα έργα. Μια νέα πηγή εισοδήματος θα μπορούσε να είναι διαθέσιμη.

☹ Τι άλλο;

Εργαστήκατε πολύ σκληρά για το προηγούμενο έτος και το μισό. Τόσο σκληρά, στην πραγματικότητα, μπορεί να έχετε αναπτύξει την όραση της σήραγγας και να χάσετε την μεγάλη εικόνα. Μπορεί να ανησυχείτε αυτή την εβδομάδα για το τι θα ακολουθήσει στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 22-28, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 22-28, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 22-28, 2017

Κριός Ωροσκόπιο ♥ Απλωθείτε Αυτή είναι μια εξαιρετική εβδομάδα για να αναζητήσετε παλιούς φίλους για συνομιλία, να κάνετε ειρήνη με τα...

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Απρίλιος 17-23, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Απρίλιος 17-23, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Απρίλιος 17-23, 2017

Κριός Ωροσκόπιο ♥ Επανεξέταση και επίθεση Χρησιμοποιήστε το πρώτο μισό της εβδομάδας για να σχεδιάσετε και να οργανώσετε και για δράση...

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Απρίλιος 3 - 9, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Απρίλιος 3 - 9, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Απρίλιος 3 - 9, 2017

Κριός Ωροσκόπιο ♥ Δημιουργικοί και παραγωγικοί Η διαίσθηση και η έμπνευση θα σας κυριαρχήσει μέσα στην εβδομάδα. Εάν εργάζεστε σκληρά...

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάρτιος 27 – Απρίλιος 2, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάρτιος 27 – Απρίλιος 2, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάρτιος 27 – Απρίλιος 2, 2017

Κριός Ωροσκόπιο ♥ Συνεδρία μελέτης Αν η κάρτα σας της βιβλιοθήκη έχει πάρει σκόνη, αυτή είναι μια εξαιρετική εβδομάδα για να δώσετε...

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάρτιος 6-12, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάρτιος 6-12, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάρτιος 6-12, 2017

Κριός Ωροσκόπιο (Μάρτιος 21 - Απρίλιος 19) ♥Πηγαίνετε για το χρυσό Τολμήστε να ονειρεύεστε μεγάλους στόχους στην καριέρα σας και θα γίνουν...

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Φεβρουάριος 27 έως Μάρτιος 5, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Φεβρουάριος 27 έως Μάρτιος 5, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Φεβρουάριος 27 έως Μάρτιος 5, 2017

Κριός Ωροσκόπιο (Μάρτιος 21 - 19 Απρίλιος) ♥Διεύρυνε τους ορίζοντες Προσπαθήστε να απελευθερωθείτε από το ρομαντικό δράμα αυτή την...