Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 25-4-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 25-4-2017
<p>Κριός

Είχατε φιλιά από πολλούς βατράχους πρόσφατα, αλλά κανένας από αυτούς δεν έχει μετατραπεί μαγικά σε γοητευτικό πρίγκιπα. Περιορίστε το όραμά σας σήμερα και στρέψτε τα βλέμματά σας σε κάποιον σαν εσάς. Αναζητώντας ομοϊδεάτες που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας και τα χόμπι σας θα σας δώσει μια άμεση σχέση.

Ταύρος

Σας ελκύει κάτι που είναι λίγο ασυνήθιστο και που άλλοι βρίσκουν απλά περίεργο. Ενώ το κακό μπορεί να είναι χαριτωμένο, αναρωτηθείτε πώς συμπεριφέρεται με τις συντηρητικές απόψεις και τον τρόπο ζωής σας. Θα μπορούσε να κάνει τα πράγματα πραγματικά ενδιαφέρον ή πραγματικά ενοχλητικά.

Δίδυμοι

Μόλις σκεφτήκατε ότι τα πράγματα γίνονται βαρετά, κάποιος πραγματικά διαφορετικός μπορεί να πάρει μια θέση στον κόσμο σας σήμερα. Θα μπορούσε να έρθει από άλλη χώρα ή άλλη γειτονιά. Αλλά η ζωηρότητα του έχει τη δύναμη να σας μεταμορφώσει καθώς σας παρουσιάζει νέους και εμπλουτισμένους τρόπους για να απολαύσετε τη ζωή.

Καρκίνος

Βρίσκετε τον εαυτό σας να προσελκύεται από τους πνευματικούς ανθρώπους σήμερα, ένα καλό πράγμα για ένα συναισθηματικό ζωντανό σύρμα όπως εσείς. Αναζητήστε παιδιά που διεγείρουν τον εγκέφαλό σας καθώς και το σημείο σας και θα βρείτε αρμονία. Δεν χρειάζεται να κατέχει διδακτορικό δίπλωμα.

Λέων

Κάποιος που είναι ασταθής, υπερήφανος και ισχυρός όσο θα εισέλθετε στον κόσμο σας σήμερα. Έχει το λιοντάρι τελικά συναντήσει τον αγώνα του; Προσπαθώντας να ταιριάζει με το θάρρος του θα μπορούσε να οδηγήσει σε συγκρούσεις ολυμπιακών αναλογιών, και οι επακόλουθοι αγώνες θα μπορούσαν να σας αφήσουν να φύγετε.

Παρθένος

Τίποτα δεν ξεφεύγει από το κρίσιμο βλέμμα σου. Είτε πρόκειται για το κομμωτήριό του, είτε για την αγάπη του για το ρωσικό μπαλέτο είτε για το αυτοκίνητό του, θα βρείτε κάτι για να διαλέξετε και να επικρίνετε. Βρίσκετε σφάλμα σε ένα σφάλμα και ίσως να τον τρομάξετε. Βρείτε τρόπους να προσφέρετε εποικοδομητική κριτική αντί να σκίζετε τα πράγματα.

Ζυγός

Μια πρόσφατη πνευματική σύνδεση σας εμπνέει να σπάσετε το κιβώτιο σας και να δοκιμάσετε κάτι νέο. Είναι μια καλή μέρα για να γίνετε δημιουργικοί και να μην κοιτάξετε πέρα από το δικό σας σπίτι. Ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξετε το χρώμα του υπνοδωματίου ή να κοιτάξετε μέσα από τα δείγματα για το τέλειο ύφασμα κουρτίνας.

Σκορπιός

Μπορεί να νομίζετε ότι είστε μέλος της οικογένειας Carrington καθώς τα προβλήματα με τους παλαιότερους συγγενείς χτυπάνε τον εσωτερικό σας. Αποφύγετε τις συναισθηματικές εκρήξεις, καθώς οι αντιφατικές ιδέες ανακατεύουν το δοχείο. Κανείς δεν μπορεί να φτάσει σε σας σαν την οικογένειά σας, αλλά η υπομονή και η κατανόηση μπορεί να σας δώσει μεγάλη χαρά.

Τοξότης

Να κάνετε κάτι για τη Μητέρα Γη σήμερα. Διδάξτε στους άλλους την αξία της ανακύκλωσης, οδηγήστε το ποδήλατό σας για να εργαστείτε ή παραλάβετε τα σκουπίδια που μπορείτε να βρείτε στην παραλία ή τα μονοπάτια πεζοπορίας. Ο περιβαλλοντισμός μπορεί να είναι ένα παγκόσμιο ζήτημα, αλλά ξεκινά με ένα άτομο να κάνει το δικό του ρόλο.

Αιγόκερως

Τα καλοσχεδιασμένα σχέδιά σας για το μέλλον μπορεί να μην πηγαίνουν τόσο καλά όπως σας αρέσει και ίσως να σκέφτεστε μια νέα προσέγγιση. Ποτέ δεν ξεφεύγετε από μια ρουτίνα, αλλά κοιτάξτε να δείτε πώς μια ελαφρά αλλαγή πορείας μπορεί να σας φέρει πάλι σε λεία ύδατα.

Υδροχόος

Αφήστε τη φωνή σας να ακουστεί σήμερα, ειδικά για θέματα που είναι κοντά στην καρδιά σας. Είστε ενθουσιασμένοι για τον κόσμο γύρω σας και άλλοι θα εμπνέονται από τη νοημοσύνη και το πάθος σας. Εάν τα λόγια σας έχουν ανθρώπους που υποστηρίζουν μια αιτία ή αναλαμβάνουν δράση, έχετε κάνει τη δουλειά σας.

Ιχθύς

Η πρόσφατη ακαταστασία στη ζωή σας δυσκολεύει να εστιάσετε και μπορεί να χάσετε την επαφή με τον εσωτερικό σας εαυτό. Πάρτε λίγο χρόνο σήμερα για να επιβραδύνει και η ονειροπόληση για μελλοντικές σταδιοδρομίες, τους μελλοντικούς εραστές, τη μελλοντική ευτυχία, τα πάντα. Τα όνειρα είναι η πρώτη αρχή για την οικοδόμηση ενός καλύτερου αύριο. Δεν μπορείτε να οικοδομήσετε ένα μέλλον, εκτός και αν το ονειρεύεστε.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 1-7-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 1-7-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 1-7-2017

Κριός Τα παιδιά θα σας προσελκύσουν πολύ σήμερα. Είναι μια υπέροχη μέρα να δοκιμάσετε μια νέα σύνδεση αγάπης - ή ίσως να χρησιμοποιήσετε...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 9-6-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 9-6-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 9-6-2017

Κριός Η γενναιοδωρία σας θα γοητεύσει και θα εντυπωσιάσει κάποιον που συναντάτε σήμερα - και αυτή η ανιδιοτελής πράξη θα εμφανιστεί...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 21-4-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 21-4-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 21-4-2017

Κριός Παρακολουθήστε τι λέτε σήμερα και προσέξτε να κάνετε αστεία με οποιονδήποτε άλλο, είστε σε υψηλότερο κίνδυνο από το συνηθισμένο....

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 25-3-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 25-3-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 25-3-2017

Κριός Ετοιμαστείτε να λειτουργήσει το κύκλωμα των πάρτι απόψε. Θα μπορούσατε να συναντήσετε ένα νέο τύπο που νομίζετε ότι θα μπορούσε...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 23-3-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 23-3-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 23-3-2017

Κριός Η ακούραστη φιλοδοξία σας σημαίνει ότι πάντα ψάχνετε για κάτι μεγαλύτερο και καλύτερο. Αυτό περιλαμβάνει τους άνδρες, και κανένας...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 16-2-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 16-2-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 16-2-2017

Κριός Αναζητήστε το φως και τη θερμότητα σήμερα. Οι φυσικές δραστηριότητες και τα σπορ ευνοούν, μπορείτε επίσης να περιμένετε λίγο...