Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-4-2017
<p>Κριός – Η Κρίση (Ανάποδα)

Νιώθεις βαθιά μέσα σου ότι η σχέση σου και η ερωτική σου ζωή έχουν πάρει λάθος δρόμο. Ίσως και να θεωρείς ότι κάποιος άνθρωπος σου έχει φάει περισσότερο χρόνο από όσο τελικά άξιζε. Ετοιμάζεσαι μυστικά να πάρεις αποφάσεις που θα δώσουν τέλος, αλλά δεν νιώθεις σιγουριά αν κάνεις το σωστό.

Ταύρος – Ο Κόσμος (Ανάποδα)

Είναι πολύ πιθανό το μυαλό σου να γυρνάει σε έναν χαμένο παράδεισο, σε μια σχέση που χάλασε και σου δίνει τώρα την εντύπωση ότι ποτέ δεν θα βρεις την ευτυχία στον έρωτα. Καλό είναι να πολεμήσεις αυτές τις μάταιες σκέψεις και να κυνηγήσεις με θάρρος την προσωπική σου ερωτική ολοκλήρωση.

Δίδυμοι – Το Άρμα

Μια πολύ θετική κάρτα που σου δίνει αυτοπεποίθηση στο ερωτικό παιχνίδι. Ξέρεις ποιον θέλεις, για ποιους λόγους και πώς θα τον κερδίσεις. Πρόσεξε μόνο να μην είναι εγωιστικοί οι λόγοι που καταστρώνεις ερωτικές στρατηγικές, για να μην εγκλωβιστείς σε αέναα παιχνίδια αργότερα.

Καρκίνος – Ο Διάβολος (Ανάποδα)

Πόθοι και ανάγκες που δεν τις λες σε κανέναν κατατρώνε σήμερα την ψυχή σου, αλλά ακόμα και το σώμα σου. Έχεις κλειστεί σε μια ηθικόλογη συμπεριφορά, με αποτέλεσμα να μην επιτρέπεις στον εαυτό σου το μόνο πράγμα που θα σε λύτρωνε: την ηδονή.

Λέων – Ο Μάγος

Έχεις γοητεία, έχεις πειθώ, έχεις πολλά βέλη στην φαρέτρα του έρωτα σήμερα για να κυνηγήσεις το ταίρι που σε συναρπάζει. Έχεις εύνοια είτε φλερτάρεις είτε θέλεις να ζήσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι που βρίσκεται αυτή την στιγμή στην ζωή σου.

Παρθένος – Ο Ήλιος (Ανάποδα)

Κάτι σε φοβίζει σήμερα στον έρωτα. Είτε δεν παίρνεις τις διαβεβαιώσεις αγάπης που έχεις ανάγκη, είτε, πολύ περισσότερο, δεν νιώθεις σιγουριά για τα δικά σου αισθήματα. Ενώ έχεις πλούτο να μοιράσεις, κρατάς στάση αναμονής για να μην κάνεις λάθη και σκορπιστείς.

Ζυγός – Η Αυτοκράτειρα (Ανάποδα)

Όλη η γονιμότητα της ψυχής σου, όλο σου το δυναμικό, είναι σήμερα φυλακισμένο. Δεν έχεις αυτό που θέλεις στον έρωτα, αλλά δεν ξέρεις και πώς να το αποκτήσεις. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες, αρκεί να παραδεχτείς το τι ακριβώς θέλεις και να κινηθείς με μεγαλοθυμία.

Σκορπιός – Ο Τρελός

Μια κάρτα που μιλάει για νέα ξεκινήματα, χαριτωμένο φλερτ και κεραυνοβόλους έρωτες. Να χαρείς τον δυναμισμό του Τρελού, να αποφύγεις όμως να πέσεις στα λάθη του παρελθόντος για να μην απογοητευτείς είτε άμεσα είτε λίγο αργότερα.

Τοξότης – Ο Τροχός της Τύχης (Ανάποδα)

Κρατάς μόνον για τον εαυτό σου την επιθυμία σου για αλλαγές μέσα στην σχέση σου. δεν μοιράζεσαι την ανάγκη σου για ανανέωση, αλλά πώς θα καταλάβει ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει ότι κάτι έχει βαλτώσει και σε κουράζει; Τόλμα μια ειλικρινή κουβέντα, θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα μετά.

Αιγόκερως – Η Εγκράτεια

Κρατάς πολύ επιφυλακτική στάση στην περίπτωση που φλερτάρεις, ενώ αν είσαι σε σχέση έχεις πάρει τις αποφάσεις σου και δεν θέλεις να κοιτάς δεξιά και αριστερά, σε έλκει η αφοσίωση και η σοβαρότητα, στοιχεία που άλλωστε είναι και σύμφυτα του ζωδίου σου.

Υδροχόος – Ο Θάνατος (Ανάποδα)

Υπάρχει κάτι στο ερωτικό σου μέλλον αφανέρωτο, που θα τελειώσει μια και καλή όσες σχέσεις σου δεν έχουν στέρεες βάσεις. Αν και δεν θέλεις να το παραδεχτείς, υπάρχει κούραση και φθορά σε ένα πολύ βαθύ επίπεδο. Όσο δεν παίρνεις την ευθύνη της ειλικρίνειας, τόσο θα νιώθεις και μεγαλύτερη κούραση συναισθηματικά.

Ιχθείς – Ο Κρεμασμένος

Μια δυνατή κάρτα που σε πληροφορεί ότι ο έρωτας είναι για σένα τρόπος να απαλλαγείς και από κοινωνικές και από ψυχολογικές αγκυλώσεις. Θέλεις να κάνεις ένα μεγάλο άλμα και να ζήσεις μια ερωτική περιπέτεια εκτός ορίων και συμβάσεων. 

Σημείωση: Η Μικρή και η Μεγάλη Αρκάνα που εξετάζουμε κάθε μέρα μας δίνουν απαντήσεις πάντα σε σχέση με το προηγούμενο χαρτί, με το άνοιγμα της προηγούμενης ημέρας. Επίσης πρέπει να υπολογίζεται το διάβασμά τους συμπληρωματικά με την αστρολογική ερωτική πρόβλεψη της ημέρας. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-5-2017

Κριός – Η Αρχιέρεια (Ανάποδα) Φόβοι ανασφάλειες και μια έλλειψη εσωτερικής φωνής και καθοδήγησης δεν σου επιτρέπουν σήμερα να νιώθεις...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-3-2017

Κριός – Ο Ήλιος (Αντεστραμμένο) Ενώ το νιώθεις ότι έχει έρθει ο καιρός να πάρεις και να δώσεις όλα αυτά που για καιρό έχεις ποθήσει στον...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Η πανάρχαια Μεγάλη Αρκάνα των ταρώ μας αποκαλύπτει και σήμερα τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης. Πάμε μια βόλτα στα σύμβολα της ψυχής...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Είστε έτοιμοι για μια βαθιά βόλτα στον ερωτικό θησαυρό της ψυχής σας; Η μέρα είναι μια σκέτη πρόκληση και επιφυλάσσει και δώρα και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017

Παράδοξες διαθέσεις και ανατρεπτικά συναισθήματα θα κυριαρχήσουν σήμερα στο ψυχολογικό και ερωτικό πεδίο. Είναι αλήθεια ότι όλος ο...