Ερωτικά Αστρολογικά Tips 26-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 26-4-2017
<p>Κριός

Πάθος και τρέλα σήμερα, μια μέρα που θα θέλετε και θα δίνετε πολλά!  Έχετε μια τάση να δείτε τον έρωτα κατάματα, θέλετε κάπως να νιώσετε και την χαρά της δέσμευσης, και από την άλλη, θέλετε να ξεσπάσετε και το πάθος σας. Αντιφατική ημέρα, που θα σας βγάλει σε εκπλήξεις, οι οποίες θα είναι όμορφες αν φροντίσετε να είστε λίγο συγκεντρωμένοι σε όσους αγαπάτε.

Ταύρος

Τρομερά ζεστή  ημέρα, με πολύ συναίσθημα, φιλάρεσκη διάθεση και καλές προοπτικές στο φλερτ. Θέλετε να περάσετε τα πάντα με την αγάπη σας, ακόμα και αν δεν είναι ακόμα εντελώς δική σας, αν την έχετε στο μάτι! Οπότε, κινείστε αναλόγως, για να έχετε τα οφέλη που λαχταράτε και με πολύ υψηλά τον δείκτη γοητείας, τα πάτε μια χαρά!

Δίδυμοι

Πιθανόν να είστε σε κατάσταση  επανασύνδεσης με ένα ταίρι σας που δεν έχει τελειώσει η σχέση σας. Έχετε πάρα πολλές πιθανότητες οι πρόσφατα χωρισμένοι να ζήσετε μια ανεπανάληπτη επανασύνδεση που θα γεμίσει τη νύχτα σας με πάθος. Οι δεσμευμένοι, έχετε πολλά να μοιραστείτε με τον σύντροφό σας, και είναι μια μέρα που θα του πείτε πολλά και σημαντικά πράγματα που πρέπει να τα ξέρει.

Καρκίνος

Γλύκα και μεγάλη πιθανότητα για μια σχέση με έναν απαιτητικό Υδροχόο, που σας θέλει εδώ και καιρό! Δυνατές αισθηματικές συγκινήσεις, γεμάτο με πάθος το βράδυ σας, πολλές οι επιρροές από την Σελήνη, που σας κάνει ένα απόλυτο παιχνίδι εξομολογήσεων και αντιφάσεων, οι οποίες δεν είναι κακές, αν ξέρετε αν τις χειριστείτε.

Λέων

Σοβαρές προτάσεις έρωτα, γίνονται δεκτές με ενθουσιασμό από τους λέοντες! Πολλές και σημαντικές  υποθέσεις, που ίσως και να σας είχαν ταλαιπωρήσει, παίρνουν μια ξαφνικά και αναπάντεχα καλή τροπή, κάνοντάς σας να νιώσετε ότι έχετε πολλά να πείτε με τον άνθρωπό σας. Σοβαρεύουν τα αισθηματικά σας, νιώθετε ότι θέλετε να κάνετε όχι μόνον επιφανειακές σχέσεις, αλλά να μοιραστείτε και μυστικά πράγματα που σας βασανίζουν.

Παρθένος

Γεμάτη η ημέρα από γεγονότα σήμερα, με τους ανθρώπους που σας αγαπούν να σας ταλαιπωρούν λίγο με τις απαιτήσεις τους. Πολύ πιθανή μια επανασύνδεση με άτομο που το έχετε αγαπήσει πολύ, αλλά και μια προσέγγιση καλή, γεμάτη τρυφερότητα μέσα στη σχέση σας για τους δεσμευμένους. Τίποτα δεν σας ξεκουράζει περισσότερο από το να νιώθετε συναισθηματική ασφάλεια, αλλά και αυτό το παιχνίδι απαιτήσεων που υπάρχει, σας αρέσει.

Ζυγός

Φλόγα και έρωτας, και μια διάθεση για πολύ κομψό παιχνίδι, είναι η μία πλευρά της ημέρας σας, η μία διάθεσή σας. Από την άλλη, σας πνίγει η νοσταλγία για μια σχέση που σας έχει σημαδέψει, και κάνει κύκλους στο μυαλό σας το τι θα είχε γίνει, αν ήσασταν ακόμα μαζί. Το ξέρετε κι εσείς ότι αυτό το παιχνίδι του μυαλού, δεν βγάζει πουθενά, μόνο σας κουράζει και σας καθυστερεί.

Σκορπιός

Πολύ δυνατή και παθιασμένη μέρα, μικρή πρόγευση από όλες τις επόμενες που θα ακολουθήσουν. Είναι μια από τις σοβαρότερες και σπουδαιότερες περιόδους της ζωής σας συναισθηματικά, όπου θα ζήσετε και όμορφες ανατροπές, και βίαιους κλυδωνισμούς. Η σημερινή μέρα, φέρνει τα αρχικά σημάδια του τι θα γίνει σε λίγο, και ετοιμαστείτε για τρελή ανατροπή όλων των σημαντικών αισθηματικών  σας θεμάτων.

Τοξότης

Είστε ήδη κάτω από την επιρροή μιας Σελήνης πολύ απαιτητικής, αλλά σας αρέσει πολύ. Ίσως βέβαια κάποια πράγματα να μην πηγαίνουν όπως θα τα θέλατε, αλλά έχετε πολύ καλές προοπτικές. Ασφαλώς και μια φιλική σας σχέση, την θέλετε πολύ ζεστή. Αλλά, δεν μπορείτε να το βιάσετε το πράγμα, θέλει διπλωματία και υπομονή.

Αιγόκερως

Δύναμη στον αισθηματικό σας κόσμο, μια κλίση προς υδάτινα ζώδια – Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθείς, αλλά και έντονη διάθεση ξαφνικά και να φλερτάρετε και να δείτε πάλι παλιά σας σχέση, που σας ζητάει επιτακτικά να τα πείτε.  . Οι δεσμευμένοι μάλλον δεν θα κάνετε τίποτα, οι αδέσμευτοι όμως, μπορεί και να δώσετε μία ακόμα ευκαιρία.

Υδροχόος

Γενναίες αποφάσεις θα έρθουν να ταράξουν την καρδιά σας, καθώς νιώθετε ότι την προτεραιότητα πρέπει να την έχει ο έρωτα και τίποτα άλλο.. Σε γενικές γραμμές όλο αυτό είναι πολύ καλό, μόνο που θα πρέπει να προσέξετε να συμβαδίζει κάπως και με τα πρακτικά της ζωής σας, να μην έρθετε σε σύγκρουση με ανθρώπους που σας αγαπάνε.

Ιχθείς

Γεμάτη η μέρα σας, με πολλή διάθεση για εξομολογήσεις. Η διάθεση είναι γεμάτη τρυφερότητα, αλλά και έναν εγωισμό, που απαιτεί να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και να λάμψετε, μιας και έχετε ανάγκη λίγο να χαρείτε τη ζωή. Δεν αφήνετε σε κανέναν το περιθώριο να παρεξηγήσει τις προθέσεις σας, θέλετε τα πάντα αμέσως. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-7-2017

Κριός Εσείς και το ταίρι σας βρίσκεστε σε μια προκλητική και ενεργοποιημένη διάθεση σήμερα. Αισθανθείτε ευκαιρίες και προκλήσεις σε...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-6-2017

Κριός Ο σύντροφός σας θα είναι σε μια ερωτική διάθεση που ταιριάζει με τη δική σας διάθεση αρκετά καλά. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

ΚΡΙΟΣ Η ερωτική επιθυμία που νιώθετε για ένα καινούριο πρόσωπο, έχει ξεσηκώσει τους αδέσμευτους. Αλλά και οι δεσμευμένοι, μάλλον νιώθετε...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-4-2017

Κριός Νύχτα έρωτα, με την επίδραση του Ουρανού και της Σελήνης! Μια μέρα σκέτη φωτιά! Η καταπληκτική επίδραση του Ουρανού στο ζώδιό σας...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 24-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 24-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 24-4-2017

Κριός Στην κορυφή της αναστάτωσης, είσαστε οι Κριοί. Ο Ουρανός σας δίνει τρελή διάθεση για παιχνίδι. Στα σχέδιά σας μέσα, ένας έρωτας με...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Κριός Η καταπληκτική σύνοδος της Αφροδίτης με την Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σου θα σου δώσει από το βράδυ και μετά μια άκρως ερωτική...