Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-4-2017
<p>Κριός – Το Αστέρι

Μια πολύ όμορφη Κάρτα για σένα Κριέ, που φαίνεται ότι η δύναμή σου και η φλόγα σου γοητεύει τους άλλους και σου φέρνει έναν πανέμορφο έρωτα. Μπορεί και να πέσεις στην γλυκιά παγίδα μιας κεραυνοβόλας αγάπης σήμερα, ενώ το Αστέρι σε δένει με τον πολύ συμβατό σου Υδροχόο. Κάνε σήμερα μια κίνηση όμορφη αν είσαι ήδη σε σχέση, θα ξετρελαθεί ο σύντροφός σου.

Ταύρος – Το Άρμα (Ανάποδα)

Είναι μια δύσκολη και παράξενη ημέρα για τον έρωτα, καθώς το Άρμα σε αντίστροφη εμφάνιση σηματοδοτεί ότι χάνεις – ή νομίζεις ότι χάνεις – τον έλεγχο των σχέσεών σου και των συναισθημάτων σου. Όσο όμως κι αν είναι δύσκολα τα πράγματα εσύ έχεις την δύναμη να τα γλυκάνεις, ο ερωτισμός σου είναι πάντα το δυνατό σου χαρτί και μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις.

Δίδυμοι – Ο Ήλιος

Πολύ όμορφη η επιρροή του Ήλιου στην ερωτική σου ζωή. Μας δίνει την βεβαιότητα ότι στο επίπεδο των σχέσεων έχεις ώριμες και πολύ γλυκές διαθέσεις. Το ταίρι σου ή ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει μπορεί να έχει σήμερα την ανάγκη σου. Το γεγονός ότι δείχνεις προθυμία να συμπαρασταθείς φουντώνει τον έρωτα και σε κάνει να φαίνεσαι πολύτιμος/η. Είσαι σε πολύ καλό δρόμο!

Καρκίνος – Ο Τρελός (Ανάποδα)

Στην κανονική φορά ο Τρελός σημαίνει ένα καινούριο φλερτ. Στην αντίστροφη, όπως τώρα, σημαίνει αν δεν προσέξεις μια νέα απογοήτευση. Κάνεις πάλι και πάλι τα ίδια λάθη, ανοίγεσαι πολύ – ακόμα και χωρίς να ξέρει αυτός που σε ενδιαφέρει τις προθέσεις σου – και μετά απογοητεύεσαι. Ηρέμησε και προσπάθησε να κερδίσεις όποιον σε ενδιαφέρει μεθοδικά, με στρατηγική.

Λέων – Η Σελήνη (Ανάποδα)

Βαθιά μέσα στην ψυχή σου έχει φωλιάσει η ζήλια και η ανάγκη σου να χειριστείς το ταίρι σου ή τον άνθρωπο που φλερτάρεις με δύσκολα ψυχολογικά παιχνίδια. Όμως εξωτερικά δεν δείχνεις τις πραγματικές σου προθέσεις, με αποτέλεσμα να υπάρχει σύγχυση. Πρέπει να προσέξεις από την άλλη μήπως κάποιος κοντινός σου άνθρωπος, γυναίκα κυρίως, κάνει σε εσένα παιχνίδια εξουσίας που δεν τα έχεις καταλάβει.

Παρθένος – Η Εγκράτεια  

Όμορφη θα λέγαμε επιρροή, που σε βοηθάει να ξεκαθαρίσεις και με τον εαυτό σου και με τους ανθρώπους που αγαπάς το συναισθηματικό πεδίο. Αν σου τύχουν πειρασμοί που θα σε βγάλουν θεωρητικά από την σχέση σου ξέρεις πώς να τους παραμερίσεις. Αν δεν έχεις κάποιο ταίρι δεν έχεις και μεγάλη διάθεση να φλερτάρεις, καθώς σε απασχολεί περισσότερο η πορεία σου επαγγελματικά ίσως.

Ζυγός – Οι Εραστές (Ανάποδα)

Κάτι παράξενο και αφανές υπάρχει στην σχέση σου που μπορεί να την κλονίσει. Έχεις μια απροθυμία να συνδεθείς ουσιαστικά με το ταίρι σου και έχετε και οι δύο κρυφά συναισθήματα που μπορεί σύντομα να φέρουν κρίση και αβεβαιότητα. Αν φλερτάρεις πρόσεχε, ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει ίσως να μην είναι ο κατάλληλος για σένα, μπορεί να απογοητευτείς σκληρά.

Σκορπιός – Ο Τροχός της Τύχης (Ανάποδα)

Μάλλον έχεις κουραστεί από την ποικιλία στο ερωτικό παιχνίδι. Επιδιώκεις να κλείσεις κάπως τον ψυχικό σου κόσμο και να ασχοληθείς μόνον με όσους ανθρώπους σου έχουν ήδη αποδείξει ότι έχουν γενναία συναισθήματα και ουσιαστική αφοσίωση στο πρόσωπό σου. Το θέμα είναι όμως ότι σε ένα βαθύ και κρυφό επίπεδο ελπίζεις πως κάτι θα σου ταράξει την ρουτίνα.

Τοξότης – Η Κρίση  

Έχεις ανάγκη σήμερα να βεβαιωθείς για την πορεία της σχέσης σου. Αν φλερτάρεις δεν δείχνεις και τόσο εύκολος στόχος, μοιάζεις κάπως απρόσιτος/η. Σε επίπεδο δεσμεύσεων, πρέπει να το σκεφτείς πολύ πριν ξεκινήσεις μια κουβέντα για απόδοση ευθυνών, αφού μπορεί κι εσύ να μην είχες τόσο άμεμπτη συμπεριφορά όσο νομίζεις, και τελικά να βγεις να φταις…

Αιγόκερως – Ο Αυτοκράτορας (Ανάποδα)

Κάποια δυσκολία στην έκφραση των συναισθημάτων θα σε ταλαιπωρήσει σήμερα. Αν έχεις σχέση με διαφορά ηλικίας, ειδικά αν είσαι γυναίκα με μεγαλύτερο σύντροφο, θα περάσεις κάποια έλλειψη επικοινωνίας μαζί του. Είτε είσαι άντρας όμως είτε γυναίκα πρέπει να κρατήσεις μακριά από την σχέση σου ανθρώπους που δεν έχουν κανένα δικαίωμα να επεμβαίνουν.

Υδροχόος - Η Αρχιέρεια  (Ανάποδα)

Υπάρχει ένα πλέγμα από φοβίες και αναστολές στον ερωτικό τομέα που σε απομακρύνουν από τους ανθρώπους που αγαπάς. Πρέπει να δώσεις σημασία στην διαίσθησή σου η μάλλον καλύτερα πρέπει να την εκπαιδεύσεις γιατί αυτή τη στιγμή σου δίνει λάθος σήματα. Φρόντισε να ξεκουραστείς λίγο και ζήτα αν το θεωρείς απαραίτητο και κάποια χειρονομία τρυφερότητας από το ταίρι σου.

Ιχθείς – Ο Ερημίτης (Ανάποδα)

Ακόμα κι αν είσαι σε σχέση η καρδιά σου ποθεί να βρει χρόνο να τα πει με τον εαυτό της. Σε εξωτερικό επίπεδο όμως δίνεις μια τελείως άλλη εικόνα που παραπλανεί αυτούς που αγαπάς. Προσπαθείς να κρύψεις κάτω από το χαλί τα προβλήματα, γεγονός που τελικά δεν θα σου βγει σε καλό αφού αυτή η τακτική θα σε κουράσει κι άλλο. Προτίμησε να μείνεις λίγο μόνος/η, να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά. 

Σημείωση: Η Μικρή και η Μεγάλη Αρκάνα που εξετάζουμε κάθε μέρα μας δίνουν απαντήσεις πάντα σε σχέση με το προηγούμενο χαρτί, με το άνοιγμα της προηγούμενης ημέρας. Επίσης πρέπει να υπολογίζεται το διάβασμά τους συμπληρωματικά με την αστρολογική ερωτική πρόβλεψη της ημέρας. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017

Κριός – Έξι των Κυπέλλων Αντίστροφα Μπορεί να αισθάνεστε κάποια ανασφάλεια όσον αφορά τη σχέση σας, αλλά ο σύντροφός σας θα σας...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-7-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 29-7-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-7-2017

Κριός – Οι Εραστές Αντίστροφα Οι Εραστές στην αντίστροφή τους θέση, μπορεί να δηλώνουν πως μια σχέση φθείρεται, ή τείνει να φθαρθεί....

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-7-2017

Κριός – Ο Ερημίτης Όσο κι αν φαίνεται παράξενο, σήμερα που ο Ήλιος και ο Άρης και ο Ερμής είναι στον φιλικό σας Λέοντα αστρολογικά, εσείς...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-4-2017

Κριός – Ο Διάβολος Δεν είναι καθόλου παράξενη κάρτα, αφού συμβολίζει την ανάγκη για ηδονή και συμπίπτει με την έλευση του κυβερνήτη σου...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...