Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-4-2017
<p>Κριός

Νύχτα έρωτα, με την επίδραση του Ουρανού και της Σελήνης! Μια μέρα σκέτη φωτιά!  Η καταπληκτική επίδραση του Ουρανού στο ζώδιό σας συνεχίζεται, και θα νιώσετε πολλές από τις ανάγκες σας να γίνονται απόλυτα επιτακτικές. Οι περισσότεροι από εσάς, θα θελήσετε να κάνετε πολύ έντονα ξεκαθαρίσματα, είτε με τον άνθρωπο που έχετε σχέση, είτε με κάποιον που μόλις θα έχετε γνωρίσει, έχετε διάθεση για τρελό παιχνίδι!

Ταύρος

Η ημέρα αυτή, με την επίδραση της μαγείας της απέραντης νύχτας, απογειώνει τον ερωτισμό σας, και σας φέρνει μεγάλες ανάγκες να επιδείξετε και την αγάπη σας, αλλά και την λαγνεία σας! Ετοιμάζετε ένα τρελό βράδυ για το ταίρι σας, και τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει. Οι αδέσμευτοι, νιώθετε ότι έχει έρθει η στιγμή να μιλήσει το πάθος !

Δίδυμοι

Με πάρα πολύ θετικές επιδράσεις, τόσο από τον Ουρανό όσο και από την δράση του Ερμή – που σας αρέσει πάρα  πολύ , θέλετε να συνδυάσετε την καλή σας διάθεση με ένα καυτό φλερτ. Ακόμα και να μην το επιδιώξετε, ο πειρασμός θα έρθει να σας βρει, γιατί έχετε κινήσει το ενδιαφέρον κάποιων ανθρώπων – είναι μια μέρα μεγάλων συγκινήσεων

Καρκίνος

Το καταπληκτικό ντουέτο της Σελήνης, που είναι Κυβερνήτης σας, με τον Ουρανό, σας φέρνει σε επαφή με τον πολύ παθιασμένο εαυτό σας, και σας φέρνει αντιμέτωπους με την επιθυμία να σπάσετε τα όριά σας. Θέλετε πολλά και έχετε να μοιραστείτε πολλά σε συναισθηματικό επίπεδο, τόσο με τον σύντροφό σας, οι δεσμευμένοι, όσο και με έναν πολύ ενδιαφέροντα καινούριο άνθρωπο οι αδέσμευτοι.

Λέων

Και ο Κυβερνήτης σας, ο Ήλιος, σας γεμίζει δύναμη, αλλά και η πολύ καλή όψη που σχηματίζει η Σελήνη με τον Πλούτωνα, σας φέρνει κοντά με μια κατάσταση γλυκιάς και παιχνιδιάρικης αγάπης, που ίσως να έχει και σχέση κάτι το εντελώς απρόβλεπτο, με έναν κεραυνοβόλο έρωτα.  Όλο σας το είναι δονείται από επιθυμίες, και έχει έρθει η ώρα να τις ικανοποιήσετε.

Παρθένος

Η μέρα αυτή, σας δίνει την δυνατότητα να πείτε τα πάντα με την αγάπη σας! Είστε πολύ κοντά με τον άνθρωπό σας, και νιώθετε ότι κάποια σύννεφα που υπήρχαν, παίρνουν να διαλύονται με τον πιο γλυκό τρόπο, τα χάδια και τα παθιάρικα φιλιά . Είστε σε απόσταση αναπνοής οι αδέσμευτοι από έναν Τοξότη ή έναν Δίδυμο και θα έχετε εξελίξεις. Αρκεί να κάνετε κι εσείς ένα βήμα και να μην περιμένετε πότε θα είναι όλα έτοιμα, χωρίς κόπο!

Ζυγός

Πολύ θετική ημέρα, με τον Πλούτωνα να κάνει φοβερή όψη με την Σελήνη, και να σας δίνει  άνεση και ξεχωριστή διάθεση να μιλήσετε την γλώσσα του έρωτα σωματικά. Μην χάσετε καθόλου καρό, και μην σας πιάσουν αναβλητικότητες, οι αδέσμευτοι τολμήστε μια μεγαλύτερη επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σας τρελαίνει, ειδικά αν είναι Καρκίνος!

Σκορπιός

Το πόσο σας πάνε τα σκοτάδια και το μυστήριο που έχει αυτή η βραδιά, δεν περιγράφεται! Πάρα πολύ μεγάλη συναισθηματική φόρτιση έχει η μέρα, αλλά με πολύ θετικό τρόπο! Η Σελήνη κινείται τρομερά γοητευτικά, και έρχεται σε επαφή με τον Ουρανό, οπότε, κάτω από την επίδραση και των δύο πλανητών, γίνεστε απίστευτα ειλικρινείς, και στον εαυτό σας, και στο ταίρι σας, και σε όσους αγαπάτε. Και λίγο απρόβλεπτοι, επίσης!

Τοξότης

Η πλανητική ενέργεια της ημέρας σας φέρνει πάρα πολύ κοντά στην καρδιά της αγάπης! Το κέφι σας και η καλή σας διάθεση είναι στα ύψη, και καθώς δέχεστε πολλαπλές επιρροές, είστε σε θέση να φλερτάρετε πολύ γλυκά και να αποκομίζετε και πολύ θαυμασμό, που μάλλον τον χρειάζεστε!

Αιγόκερως

Η μέρα αυτή σας ανήκει! Και ειδικά η νύχτα, ανάβοντας όλους σας τους πόθους και όλες σας τις δυνάμεις.  Ίσως και να σας δείχνει τον δρόμο για την καρδιά ενός Καρκίνου, ή ενός Ιχθύ. Αυτό συμβαίνει, ακόμα και αν έχετε χωρίσει, ή ταλαιπωρηθεί. Δώστε σημασία στα συναισθήματά σας σήμερα, ακούστε την καρδιά σας και κάντε δώρο στον εαυτό σας τον άνθρωπο που λατρεύετε!

Υδροχόος

Πάρα πολύ όμορφη μέρα, με τον Ουρανό να σας γεμίζει τρελές επιθυμίες, κάτω από την επίδραση της Σελήνης. Είναι μια  ημέρα, που θα πάρετε πολλές αποφάσεις και θα δείτε με μεγάλη καθαρότητα το βάθος των συναισθημάτων σας. Πιθανόν να είναι μια ημέρα επανασύνδεσης για κάποιους από εσάς, που πρόσφατα είχατε κάποια περιπέτεια μέσα στη σχέση σας.

Ιχθείς

Ένας τρελός χορός επιρροών, με κορυφαία την σχέση του Ουρανού  με την Σελήνη, σας κάνει να νιώσετε για τα καλά την δύναμη και του έρωτα, αλλά και του πραγματικού σας εαυτού. Με όπλο σας την ειλικρίνεια και την αλήθεια σας, γίνεστε οι πρωταγωνιστές της σχέσης σας και κάνετε και κάποιες έξτρα τρέλες! 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-6-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-6-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-6-2018

Οι εξηγήσεις και οι δικαιολογίες και οι αλλαγές, από τον άνθρωπο σας…δεν σας δίνουν καμία καλύτερη διάθεση.

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 11-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 11-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 11-11-2017

Κριός Τώρα το τρίγωνο μεταξύ του Κρόνου και του Ουρανού έρχεται να επηρεάσει ολόκληρο τον ζωδιακό και εσείς είσαστε στην πολύ έντονη...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-4-2017

Κριός Η καλή σχέση του Άρη από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και μια γενική θετική επίδραση από την Σελήνη στους Διδύμους θα...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-3-2017

Κριός Το ζώδιό σου σήμερα φιλοξενεί την ακραία ερωτική σύνοδο Σελήνης/Αφροδίτης/Άρη/Ουρανού. Νέοι δρόμοι ανοίγονται στο ερωτικό σου...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-2-2017

Η ημέρα είναι σπαρμένη μάγια, όσο κι αν υπάρχει ακόμα η επίδραση του δύσκολου και ανάποδου Ερμή. Η Σελήνη από τον Ταύρο βοηθάει τον...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-2-2017

Συμβουλή πρώτη, για την πρώτη ημέρα του παράξενου αυτού Φλεβάρη: βουτάμε την γλώσσα όχι στο μυαλό αλλά στην καρδιά πριν μιλήσουμε σε...