Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-4-2017
<p>Κριός

Και νεύρα και αγάπη, και μοναξιές! Όλα τα έχει αυτή η μέρα για τους Κριούς, που περνάτε μία στο κρύο και μία στο ζεστό της αγάπης! Πολλά από τα πράγματα που θέλετε να κάνετε, σας βγαίνουν λίγο επιθετικά και απότομα, ενώ στην πραγματικότητα εσείς έχετε πολύ ρομαντική διάθεση. Αν προσέξετε, όλα μια χαρά θα πάνε.

Ταύρος

Οι Ταύροι έχετε όλη την καλή διάθεση να περάσετε τέλεια με το ταίρι σας, και προσπαθείτε να κρατήσετε τον αισθησιασμό σας σε υψηλά επίπεδα! Πιθανόν όμως, να νιώθετε και κάποιες νοσταλγικές στιγμές μέσα στην ημέρα, ίσως να έχετε κάποια συνάντηση που θα σας αναστατώσει και θα σας κάνει να θυμηθείτε έρωτες που πέρασαν, αλλά ωστόσο έχουν αφήσει το σημάδι τους στην ψυχή σας.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι φλερτάρετε, αλλά έχετε και μια τάση να κάνετε απαγορευμένα πράγματα, που πρέπει όμως να τα αποφύγετε, αν δεν θέλετε ένα βρεθείτε αντιμέτωποι με έκρηξη ζήλιας από το ταίρι σας! Οι αδέσμευτοι παίρνετε κάποια μηνύματα ότι ένα άλλο πρόσωπο ίσως και να διεκδικεί την δική σας αγάπη, και αυτό σας ταράζει. Χειριστείτε το θέμα με διπλωματικότητα.

Καρκίνος

Μια γλυκιά μέρα που θα νιώσετε ότι ο άνθρωπος που είναι πλάι σας, σας έχει ανάγκη και το δείχνει. Πιθανόν να αποφασίσετε να πάτε μια βόλτα σε μέρη που συνηθίζατε να περνάτε τέλεια, και αυτό να ανανεώσει όμορφα την αγάπη σας. Αν κάνετε το ίδιο και όσοι δεν είστε σε σχέση, μιας και έχετε τέτοια τάση, θα βρεθείτε ίσως απέναντι σε μια γλυκιά έκπληξη, με κάποιο πρόσωπο που το είχατε ξεχάσει τελείως!

Λέων

Μια τρομερή μέρα έντασης, που είναι στο χέρι σας να την χειριστείτε έτσι, ώστε να κερδίσετε στην αγάπη! Το τετράγωνο του Ήλιου στον Σκορπιό, με την Σελήνη στον λέοντα, δημιουργεί έκρηξη συναισθημάτων, αλλά και ενστίκτων! Οι Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου ειδικά, θα πολιορκηθείτε πάρα πολύ και όσοι είστε αδέσμευτοι, θα νιώσετε ότι πρέπει και μπορείτε να κάνετε πολύ έντονα πράγματα.

Παρθένος

Μια καταπληκτική ημέρα, που δεν είναι όμως παρά μόνο το προοίμιο όσων σας περιμένουν! Ο έρωτας σας έχει στήσει καρτέρι και περιμένει να σας πιάσει σε μια πολύ γλυκιά παγίδα, που ούτε καν την περιμένετε. Άνθρωποι που δεν το φαντάζεστε, έχουν τα μάτια τους επάνω σας, και την ψυχή τους γεμάτη από έναν πολύ … απειλητικό έρωτα! Πιθανόν να συναντήσετε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από ανθρώπους ανώτερούς σας ιεραρχικά.

Ζυγός

Οι Ζυγοί έχετε ένα τέλειο ξεκίνημα σε μια εβδομάδα που την περιμένατε μελαγχολική, αλλά σας διαψεύδει με τον πιο πανηγυρικό τρόπο! Υπάρχει αναντιστοιχία σε αυτό που νομίζετε ότι συμβαίνει, γιατί η ψυχολογία σας είναι πεσμένη, και σε αυτό που πραγματικά συμβαίνει, γιατί η εύνοια που έχετε είναι μεγάλη! Ανοίξτε την ψυχή σας να μπει ο έρωτας, που έτσι κι αλλιώς έρχεται!

Σκορπιός

Είστε οι πρωταγωνιστές της ημέρας σε ερωτικό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο επίδρασης γενικά επάνω στους άλλους. Η πολύ σοβαρή όψη του Πλούτωνα, σας δίνει απίστευτες δυνάμεις, που μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να ζήσετε τον έρωτά σας σε βάθος και να κάνετε την ημέρα αυτή πραγματικά αξέχαστη, όχι μόνο για εσάς, αλλά και για όσους αγαπάτε!

Τοξότης

Το τετράγωνο του Ήλιου ίσως να σας ταλαιπωρήσει λίγο, ειδικά αν είστε σε σχέση με Λέοντα, ή με ζώδιο του νερού, καρκίνο, Σκορπιό και Ιχθύ. Κατά τα άλλα, νιώθετε μεγάλη δύναμη, αλλά και λίγα νεύρα, και έχετε την τάση να κάνετε λίγο του κεφαλιού σας σήμερα, θεωρώντας ότι σε όλα έχετε δίκιο. Αν κοιτάξετε να μαζέψετε αυτή σας την τάση, θα περάσετε καλύτερα.

Αιγόκερως

Μια μέρα πολύ σοβαρή για τα αισθηματικά σας, με δύο από τους πλανήτες σας, τον Κρόνο και τον Ερμή να εμπλέκονται σε σοβαρές όψεις. Ίσως να νιώσετε ότι κάποιοι σας αδικούν συναισθηματικά, ίσως να θέλετε να βρείτε το δίκιο σας, αλλά θα πρέπει να το κάνετε ψύχραιμα, και με συναίσθηση ότι όσοι αγαπάτε, δεν έχουν κακές προθέσεις απέναντί σας.

Υδροχόος

Έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε με κάποιο πρόσωπο που για εσάς σημαίνει πολλά, αλλά μέχρι τώρα δεν είχατε την ευκαιρία να μιλήσετε για τα αισθήματα σας. Ίσως αυτή να είναι η ημέρα που παίρνετε μεγάλες αποφάσεις και κάνετε κινήσει λίγο παράτολμες, που έχουν τον χαρακτήρα ερωτικής έκρηξης. Δεν είναι καθόλου κακό να αφεθείτε στο συναίσθημα, τέλειο είναι και σας βγαίνει και σε καλό.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς είστε σε μια πάρα πολύ βαθιά συναισθηματική ταραχή, με την ψυχή σας να θέλει να αφήσει όλο της το φορτίο να ξεχειλίσει. Πολύ έντονη μέρα, που θα παίξει μεγάλο ρόλο για όλη σας την υπόλοιπη συναισθηματική ζωή. Στη σχέση σας μέσα γινόσαστε πολύ ειλικρινείς και αυτό ξαφνιάζει, αλλά είναι απαραίτητο, και το έχετε και πολύ μεγάλη ανάγκη. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-10-2017

Κριός Δείξτε πόσο πολύ σκέφτεστε το πρόσωπο που σας αφορά σήμερα. Θα χρειαστεί να επενδύσετε τον «επιθετικό» ερωτισμό σας, αλλά και αν...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-8-2017

Κριός Μην σας τρομάζει η τωρινή κατάσταση. προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα σε μια ιο ρεαλιστική βάση και ίσως με ένα πιο ήρεμο βλέμμα....

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-8-2017

Κριός Όσο και αν αυτή τη στιγμή αισθάνεστε έτοιμοι για κάποια επανασύνδεση, να ξέρετε πως στην πραγματικότητα πρόκειται για...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-7-2017

Κριός Τα πράγματα πρέπει να εξετάζονται από πολλές οπτικές γωνίες. Μην θεωρείτε ότι τα πράγματα αρχίζουν ή τελειώνουν εύκολα. Είναι...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-7-2017

Κριός Φανείτε σήμερα πόσο καλά παιδιά είστε με το πρόσωπο που αγαπάτε. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες, πείτε όμορφα λόγια και...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-2-2017

Το γεγονός ότι ο Δίας είναι σήμερα στάσιμος, λίγο πριν γυρίσει ανάδρομος στον Ζυγό ευνοεί την διάθεση για επανασυνδέσεις. Ταυτόχρονα η...