Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-4-2017
<p>Κριός

Η εκπληκτική και πολλά υποσχόμενη σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ουρανό στο ζώδιό σου θα σου δημιουργήσει πολλές ερωτικές ευκαιρίες. Σε έλκουν – αλλά και γητεύονται από εσένα – Υδροχόοι, Δίδυμοι και Παρθένοι. Έχεις πολλές πιθανότητες να ζήσεις κάτι εντελώς έξω από τα συνηθισμένα στην ερωτική σφαίρα, που αν μη τι άλλο θα το θυμάσαι για καιρό.

Ταύρος

Μέχρι το απόγευμα που η Σελήνη είναι στο ζώδιό σου θα έχει τέλεια σχέση με την Αφροδίτη από τους Ιχθείς, που είναι ο πλανήτης ο οποίος κυβερνάει το ζώδιό σου. Έχεις μια βαθιά ανάγκη να ζήσεις πολύ ουσιαστικά πράγματα και κάνεις όμορφες εκπλήξεις στο ταίρι σου.

Δίδυμοι

Το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιό σου μετά από το μεσημέρι σημαίνει ότι θα έχουμε και την σπουδαία σύνοδο του Άρη με το φεγγάρι. Παίρνεις κυριολεκτικά φωτιά στον ερωτικό τομέα, αλλά θα πρέπει να προσέξεις να μην είσαι εσύ που θα καείς!

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα σε σύνοδο με τον Άρη και εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Χείρωνα σου δίνει πολύ δυνατά συναισθήματα. έχεις πολλές πιθανότητες να συναντήσεις ένα ταίρι σου από το παρελθόν και να λύσεις πολλές απορίες για την απαρχή των σχέσεών σου.

Λέων

Το εξάγωνο του Ήλιου από τον Ταύρο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς έχει ήδη ξεκινήσει και επενεργεί επάνω σου και σου φέρνει πολύ θετικά νέα στον έρωτα. Η αγάπη γίνεται μια υπόθεση με δύο πόλους: από την μια θέλεις σταθερότητα, από την άλλη επιδιώκεις το όνειρο.

Παρθένος

Η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή και του Ουρανού στον καρμικό για σένα Κριό ανοίγει την πόρτα του μέλλοντος και σου αποκαλύπτει μέσα από συμπτώσεις και παιχνιδίσματα ποιος είναι ο άνθρωπος της ζωής σου. μην εκπλαγείς αν συναντήσεις έναν παλιό σου σύντροφο εντελώς ξαφνικά.

Ζυγός

Η τέλεια σχέση της Αφροδίτης από τους καρμικούς σου Ιχθείς με την Σελήνη από τον εξίσου καρμικό για σένα Ταύρο ανοίγει τις πύλες για να διαβεί ο μεγάλος έρωτας. Οι αποφάσεις που θα πάρεις σήμερα θα είναι καθοριστικές. Θέλεις να φύγεις από μια σχέση ή να μείνεις; Πρώτα πρέπει να τα βρεις με τον εαυτό σου.

Σκορπιός

Τα πολλαπλά τετράγωνα που σου επιφυλάσσει ο Πλούτωνας και μάλιστα σε ανάδρομη πορεία θα σου φέρουν και σήμερα και γενικά όλον αυτόν τον καιρό πολλές παράξενες σκέψεις στον έρωτα. Νιώθεις πίεση και ανασφάλεια, αλλά θέλεις και να διερευνήσεις τα όρια. Πρόσεξε, μπορεί να κάνεις μοιραία λάθη.

Τοξότης

Είσαι σε μια εξαιρετικά δυναμική ημέρα, με τον ανάδρομο Κρόνο να είναι πάντα σε συμμαχία με τον επίσης ανάδρομο Ερμή. Λύνονται απορίες σου για παλιές σου σχέσεις ενώ βλέπεις πολύ καλά ποια μοτίβα δεν σου ταιριάζουν πια και θα πρέπει να τα παρατήσεις γιατί σε βλάπτουν.

Αιγόκερως

Ο ανάδρομος Κρόνος και ο ανάδρομος Ερμής σε καλούν να δεις με πολύ μεγάλη σοβαρότητα τις σχέσεις σου. Έχεις πολλές ανάγκες και πολλά απωθημένα μαζεμένα, αλλά ταυτόχρονα έχεις και όλη την καλή διάθεση να τα ξεχάσεις όλα είτε για ένα φιλί είτε – πολύ περισσότερο – για έναν σύντροφο που ξέρει να αγγίζει τις χορδές σου.

Υδροχόος

Ο Ουρανός που είναι κυβερνήτης σου σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό ανοίγει την πιθανότητα να έχεις μια συνάντηση με παλιό σου ταίρι ή την πιθανότητα να κάνεις ένα βήμα που θα μετατρέψει μια φιλική σου σχέση σε ερωτική. Πολύ καλή ημέρα για τα ερωτικά σου, να την απολαύσεις.

Ιχθείς

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου με σύνοδο με τον Χείρωνα και εξάγωνο με την Σελήνη σε κάνει να πετάς στον έβδομο ερωτικό ουρανό. Έχεις πολύ καλά αισθήματα για Ταύρους, Ζυγούς αλλά και άλλους Ιχθείς, όπως και για Καρκίνους. Εκμεταλλεύσου την μεγάλη σου γοητεία χωρίς ενδοιασμούς. 


Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-4-2017

Κριός Το τέλειο εξάγωνο του Άρη, που είναι κυβερνήτης σου από τον Ταύρο, με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Χείρωνα από τους Ιχθείς...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-4-2017

Κριός Καθώς στον 7ο Οίκο σου ο ανάδρομος Δίας κάνει τετράγωνη σχέση με τον Πλούτωνα, την ίδια στιγμή που ο κυβερνήτης σου ο Άρης έχει πολύ...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Κριός Η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο σου σε καλή σχέση με τον Πλούτωνα μπορεί να σου χαρίσει μια πανέμορφη και βαθιά ερωτική ημέρα....

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Κριός Είναι μια από τις πιο θετικές ερωτικά ημέρες, με την αρχόμενη σύνοδο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ήλιο στο ζώδιό σου αλλά και το...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Κριός Μια πολύ σύνθετη συναισθηματικά ημέρα σε περιμένει, ένα τρενάκι του λούνα παρκ που θα σε ζαλίσει. Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Κριός Η καταπληκτική σύνοδος της Αφροδίτης με την Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σου θα σου δώσει από το βράδυ και μετά μια άκρως ερωτική...