Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-4-2017
<p>Κριός

Η ημέρα είναι μάλλον φτιαγμένη από παράξενα υλικά με αντιφατικά μηνύματα. Η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ουρανό στο ζώδιό σου θέλει να σου δώσει ευκαιρίες για επανασύνδεση, αλλά επιδιώκει να σου δείξει νέους δρόμους για να προσεγγίσεις ένα πρώην ταίρι σου.

Ταύρος

Καθώς φιλοξενείς την Σελήνη που είναι στο ζώδιό σου και θα έχει τέλεια σχέση με την Αφροδίτη από τους Ιχθείς, η αγάπη και η επανασύνδεση, αν το επιδιώξεις, ταυτίζονται. Έχεις πολύ έντονα συναισθήματα και μπορείς να κάνεις μια όμορφη έκπληξη σε ένα πρώην ταίρι σου που θα σπάσει τον πάγο.

Δίδυμοι

Καθώς θα έχεις την υπέροχη ενέργεια της Σελήνης στο ζώδιό σου μετά από το μεσημέρι όπως και την σύνοδο με τον Άρη θα έχεις πολλές δυνατότητες να πεις καυτά λόγια σε ένα ταίρι που ακόμα το θέλεις. Ωστόσο και τα νεύρα σου θα είναι πολλά και θα πρέπει να τα προσέξεις.

Καρκίνος

Είναι μια ημέρα που μπορεί να φέρει το καλύτερο ή το χειρότερο το θέμα της επανασύνδεσης. Η Σελήνη σήμερα σε σύνοδο με τον Άρη και εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Χείρωνα θέλει να σε βάλει σε έναν χορό αναμνήσεων, αλλά και σε μια διαδικασία επούλωσης. Χρησιμοποίησε την διαίσθηση σου.

Λέων

Μια πολύ έντονη συναισθηματικά περίοδος ξεκινάει και μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για κάθε είδους κατάκτηση, ακόμα κι αν θες να κατακτήσεις πάλι από την αρχή ένα παλιό σου ταίρι. Το εξάγωνο του Ήλιου από τον Ταύρο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς έχει ήδη ξεκινήσει και επενεργεί επάνω σου και σου δίνει μεγάλη γοητεία.

Παρθένος

Αν αυτό που θέλεις είναι να ενωθείς πάλι με ένα παλιό σου σύντροφο, σήμερα είναι η ευκαιρία. Η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή και του Ουρανού στον καρμικό για σένα Κριό σου δίνει όχι απλά την ευκαιρία για μια επανένωση, αλλά κυριολεκτικά σε σπρώχνει προς μια καρμική σου σχέση.

Ζυγός

Είναι γενικά ένας καιρός που κοιτάζεις όλες σου τις σχέσεις με νοσταλγία, αλλά ειδικά σήμερα Η τέλεια σχέση της Αφροδίτης από τους καρμικούς σου Ιχθείς με την Σελήνη από τον εξίσου καρμικό για σένα Ταύρο θα σου δώσει όλες τις καλές ενέργειες για να πλησιάσεις πάλι ένα ταίρι που ακόμα σε νοιάζει.  

Σκορπιός

Τα πολύ δύσκολα τετράγωνα που πραγματοποιεί ο Πλούτωνας και μάλιστα σε ανάδρομη πορεία κάνουν μεν το μυαλό σου να γυρίζει προς τα πίσω, αλλά όχι για καλό, σίγουρα όχι. Όλες σου οι σχέσεις περνάνε από το βασανιστικό κόσκινο του μυαλού σου και έχεις μάλλον βαριά διάθεση που δεν ευνοεί επιστροφές σε παλιές καταστάσεις.

Τοξότης

Με τον ανάδρομο Κρόνο να είναι πάντα σε συμμαχία με τον επίσης ανάδρομο Ερμή έχεις όχι απλά την ευκαιρία αλλά και την βαθιά ψυχική ανάγκη να ξεκαθαρίσεις παλιές σου σχέσεις. Ίσως όμως η αυξημένη συ διαίσθηση να χρησιμοποιήσει αυτήν την ημέρα για να αποφύγει καρμικές παγίδες και πολυφορεμένα λάθη και αυτό είναι καλό.

Αιγόκερως

Είναι μια ημέρα που μπορεί να σου χαρίσει μια επανασύνδεση. Ο ανάδρομος Κρόνος και ο ανάδρομος Ερμής σου επιτρέπουν να βάλεις σε σωστή προτεραιότητα όλα σου τα «θέλω» και να τα εξηγήσεις και σε κάποιο πρώην ταίρι σου με σαφήνεια.

Υδροχόος

Είναι μια εξαιρετικά φορτισμένη και τυχερή για τα ερωτικά σου θέματα μέρα. Ο Ουρανός που είναι κυβερνήτης σου σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό μπορεί να σε φέρει κυριολεκτικά σε απόσταση αναπνοής με ένα πρώην ταίρι σου. Από εκεί και πέρα, θα ξέρεις πολύ καλά τι να κάνεις για να έχεις πίσω τον άνθρωπο που αγαπάς.

Ιχθείς

Είναι μια φλογισμένη και γεμάτη υποσχέσεις ημέρα για την αγάπη και την επιστροφή σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου με σύνοδο με τον Χείρωνα και εξάγωνο με την Σελήνη δίνει τα κλειδιά εκείνα που ανοίγουν τις πόρτες του καρμικού έρωτα. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-10-2017

Κριός Δεν είναι και η πιο εύκολη ημέρα για επανασύνδεση, ούτε γενικά είναι μια εύκολη εποχή. Με τον Ουρανό ανάδρομο στο ζώδιό σας να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-4-2017

Κριός Αυτό το Πάσχα μπορεί να σου μείνει αξέχαστο. Το υπέροχο εξάγωνο του Άρη, που είναι κυβερνήτης σου από τον Ταύρο, με την ανάδρομη...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-3-2017

Κριός Ακριβώς σήμερα είναι η καταλληλότερη και πιο δυνατή σου ημέρα για μια επανασύνδεση. Η ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ήλιο στο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Κριός Ειδικά σήμερα η ανάδρομη Αφροδίτη σε εξάγωνο με την Σελήνη και ο Άρης σε τρίγωνο με το Κρόνο επιτρέπουν, για να μην πούμε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-3-2017

Κριός Παρά το γεγονός ότι η ανάδρομη Αφροδίτη από σήμερα στο ζώδιό σου σαφώς και ευνοεί τις επανασυνδέσεις, δεν θα σε αφήσει έτσι εύκολα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-2-2017

Το χιούμορ και η καλή διάθεση που δίνει το εξάγωνο Ερμή/Ουρανού δένουν απόλυτα με τον δυναμισμό αλλά και την βαθιά συναισθηματικότητα...