Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 28-4-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 28-4-2017
<p>Κριός

Τα πραγματικά προβλήματα απαιτούν σήμερα πραγματικές λύσεις, ειδικά με τις σχέσεις. Η μετάβαση μπορεί να είναι λίγο τραχιά, επομένως προσέξτε για καμπύλες στο δρόμο. Μην απογοητεύεστε. Τα πράγματα είναι πάντα πιο σκοτεινά πριν την αυγή, αλλά με λίγη δουλειά και υπομονή θα δείτε σύντομα το φως στο τέλος της σήραγγας.

Ταύρος

Το ένα είναι ο πιο μοναχικός αριθμός, οπότε σήμερα περάστε χρόνο με φίλους ομοϊδεάτες. Η συντροφικότητα όσων μοιράζονται τα ενδιαφέροντα και τους στόχους σας θα σας δώσει την ασφάλεια που θέλετε. Η σύνδεση με κάποιον άλλο από το πακέτο θα μπορούσε επίσης να εξασφαλίσει ότι οι ημέρες σας σόλο μπορεί να έχουν τελειώσει.

Δίδυμοι

Μπορεί να αισθάνεστε ότι είστε κολλημένοι σε μια διαδρομή και έχετε ονειρευτεί την αλλαγή. Μην το ονειρεύεστε, αρχίστε την εφαρμογή της αλλαγής σήμερα. Νέα δουλειά, νέα κατοικία, νέο αυτοκίνητο, νέος άντρας. Ό, τι και αν φανταζόμαστε, είναι σήμερα η μέρα να βγείτε έξω και να το αποκτήσετε.

Καρκίνος

Μπορεί να βρεθείτε να ξεφεύγετε από τα βαθιά βάθη καθώς αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα σήμερα. Η βαθειά σας διαίσθηση θα καθοδηγήσει τον τρόπο και θα βρεθείτε βαθύτατα σε συντονισμό με τους άλλους. Είναι κατά καιρούς αυτό που συμβαίνει το απροσδόκητο. Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται είναι ένα μάτι και ένα χαμόγελο.

Λέων

Μετά από λίγο σκοτεινό ξόρκι, ο λαμπτήρας πάνω από το κεφάλι σας καίει ξανά φωτεινά. Σήμερα είναι μια σπουδαία μέρα για να φέρετε ένα άγγιγμα δημιουργικότητας στη ζωή σας και τι καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε από το σπίτι; Αλλά η εξάπλωση της ζωής στο σπίτι σας δεν περιλαμβάνει μόνο την ανακαίνιση του σπιτιού. Πάρτε εκείνη τη δημιουργικότητα στην κρεβατοκάμαρα και παρακολουθήστε τις σπίθες.

Παρθένος

Οι αναλύσεις της επικοινωνίας μπορεί να βρίσκονται στο επίκεντρο των ζητημάτων σήμερα. Θα αναλύσετε τυπικά την κατάσταση από όλες τις γωνίες, αλλά οι λεπτομέρειες μπορεί να είναι ασαφείς. Σταματήστε να σκέφτεστε και αρχίστε να μιλάτε.

Ζυγός

Είστε εκλεπτυσμένοι, καλλιεργημένοι και αγαπάτε τα όμορφα πράγματα. Αγαπάτε ιδιαίτερα τους όμορφους ανθρώπους, γι 'αυτό χρησιμοποιήστε τις ικανότητές σας για να βοηθήσετε τους άλλους να επιτύχουν τον πλούτο της ομορφιάς. Πάρτε ένα φίλο στα ψώνια για μια νέα ντουλάπα, ή να πάτε σε ένα κομψό κομμωτήριο.

Σκορπιός

Μια τυχαία συνάντηση με κάποιον που γνωρίζετε ελάχιστα θα μπορούσε να έχει ρομαντικές δυνατότητες, καθώς βρίσκεστε ενθουσιασμένος από αυτόν τον άνθρωπο μυστήριο. Ποιος είναι αυτός και από πού ήρθε; Απλά πρέπει να το ξέρετε. Θα χρειαστεί όλη η ενέργεια, η κίνηση και η έντασή σας, αν θέλετε να παγιδέψετε αυτόν τον άνθρωπο. Με λίγη φαντασία και δημιουργικότητα, θα μπορούσατε να λύσετε αυτό το παζλ.

Τοξότης

Το άγνωστο καλεί και νιώθετε την ανάγκη να διευρύνετε τους ψυχικούς ορίζοντές σας σήμερα. Κρατήστε το μυαλό σας προσεκτικό καθώς λύνετε τα μυστήρια της ζωής. Το προφανές μπορεί να μην είναι τόσο προφανές όσο φαίνεται ότι αφθονούν οι μεταφορές. Θα ήταν συνετό να τα εφαρμόσετε στη δική σας ζωή.

Αιγόκερως

Εκφράστε τη δημιουργικότητά σας τοποθετώντας το στυλό σε χαρτί σήμερα. Εκφράζοντας τα συναισθήματά σας με λόγια θα απελευθερώσει τα συναισθήματα και τις σκέψεις που μπορεί να έχετε κρατήσει κάτω από την περιτύλιξη για πολύ καιρό. Έτσι δημιουργήστε ένα ποίημα, απαντήστε στο e-mail από τους φίλους ή γράψτε μια επιστολή αγάπης.

Υδροχόος

Έχετε μεγάλη πίστη σε ένα καλύτερο αύριο, και πάντα θέλετε να το επεκτείνετε αυτό στον μεγαλύτερο κόσμο. Να είστε η φωνή της συνείδησης σήμερα, και να αγωνιστείτε για εκείνους που δεν έχουν κανένα στη γωνία τους. Η εργασία σε επίπεδο βάσης θα βοηθήσει τους άλλους να συμμετάσχουν και θα ωφελήσει αυτούς που είναι λιγότερο τυχεροί στην κοινότητά σας.

Ιχθύς

Όπως ένας αληθινός εραστής, είστε στο σπίτι σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο που δεν είναι ορατός από την επιφάνεια. Ενώ άλλοι μπορεί να αγωνίζονται ανεπιτυχώς, κερδίζετε δύναμη, σοφία και διορατικότητα. Αλλά μην το κρατάτε για τον εαυτό σας. Φέρτε αυτά τα ταλέντα στην επιφάνεια.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 4-7-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 4-7-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 4-7-2017

Κριός Τα μικροσκοπικά σας ζυγίζουν σήμερα καθώς οι λεπτομέρειες σας εμποδίζουν να προχωρήσετε. Κοιτάξτε το ως ένα θετικό πράγμα, και...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 9-6-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 9-6-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 9-6-2017

Κριός Η γενναιοδωρία σας θα γοητεύσει και θα εντυπωσιάσει κάποιον που συναντάτε σήμερα - και αυτή η ανιδιοτελής πράξη θα εμφανιστεί...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 18-5-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 18-5-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 18-5-2017

Κριός Τα πρωινά μπλουζ μπορεί να φέρουν έξω την αδύνατη πλευρά σας. Οι παρατηρήσεις εκτός περιχειρίδας μπορεί να είναι πιο καυστικές...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 16-5-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 16-5-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 16-5-2017

Κριός Για τις επόμενες δύο ημέρες, τα συναισθήματά σας θα είναι πολύ κοντά στην επιφάνεια. Επομένως, προσέξτε την ψυχραιμία σας και...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 21-4-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 21-4-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 21-4-2017

Κριός Παρακολουθήστε τι λέτε σήμερα και προσέξτε να κάνετε αστεία με οποιονδήποτε άλλο, είστε σε υψηλότερο κίνδυνο από το συνηθισμένο....

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 24-3-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 24-3-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 24-3-2017

Κριός Τα πράγματα θα είναι λίγο τρελά σήμερα, και μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας αφηρημένο να ονειρεύεστε καταρράκτες και τα κύματα...