Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 28-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 28-4-2017
<p>Κριός

Παρά το γεγονός ότι είστε o συνηθισμένος φλογερός εαυτός σας, έχετε βρει την ισορροπία μεταξύ των δικών σας συμφερόντων και των ορίων των άλλων, τουλάχιστον για σήμερα. Η συνεργασία με τους φίλους σας τώρα θα φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα. Το να ρίχνεις όλο το πάθος σου σε μια κοινή επιχείρηση είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα φέρει σπουδαία αποτελέσματα, οπότε μην το κρατάς πίσω.

Ταύρος

Η χαρτούρα συσσωρεύεται στο γραφείο σας σήμερα, αλλά είστε πραγματικά εντάξει με αυτό. Επιπλέον, εργάζεστε σταθερά προς ένα στόχο που σημαίνει πολλά. Κρατήστε αυτό κατά νου αν τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα. Επίσης, θυμηθείτε ότι δεν χρειάζεται να αντιμετωπίζετε τα πάντα μόνοι σας.

Δίδυμοι

Έχετε το μάτι σας στο βραβείο και είστε αποφασισμένοι να φτάσετε εκεί. Σίγουρα, είστε σοβαροί για το έργο, αλλά σήμερα, θα γελάσετε μέχρι τη γραμμή τερματισμού. Δεν είναι διασκεδαστικό να έχετε μια τέτοια αίσθηση σκοπού και αισιοδοξία για το μέλλον σας; Η νίκη φαίνεται πολύ μεγάλη. Μπορείτε πραγματικά να επιτύχετε πολλά τώρα, αν επικεντρωθείτε και στη συνέχεια ενεργήσετε.

Καρκίνος

Είστε πραγματικά πάνω από ένα έργο, και η γόνιμη δημιουργικότητα σας φέρνει καρπούς και πάλι. Τι καλό συναίσθημα, να ξέρετε ότι βάζετε την προσπάθεια και θα αποκομίσετε τις ανταμοιβές. Παρόλα αυτά, ακόμα κι αν θέλετε όλη τη δόξα για τον εαυτό σας, βεβαιωθείτε ότι είστε ανοιχτοί στην είσοδο άλλων ανθρώπων. Κάνοντας αυτή την ομαδική προσπάθεια θα βελτιώσει πραγματικά τις πιθανότητες επιτυχίας, γιατί τώρα μπορείτε να αντλήσετε περισσότερη έμπνευση από την εργασία με άλλους παρά από το να δουλεύετε μόνοι σας.

Λέων

Έχετε μια καλή στιγμή, έτσι δεν είναι; Και το χιούμορ σας είναι μολυσματικό. Θα μπορούσατε να χαμογελάσετε σε κάποιον, ή ακόμα και να ανοικοδομήσετε μια γέφυρα με κάποιον που ήταν από απόσταση. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να επανασυνδεθείτε με φίλους που έχουν χαθεί εδώ και καιρό, επειδή έχετε τη διάθεση για συζήτηση και η θετικότητά σας θα ενισχύσει μόνο τους δεσμούς σας. Ένα αστείο ή μια γεμάτη ζωντάνια ιστορία μπορεί να είναι τόσο καλή όσο μια αγκαλιά.

Παρθένος

Μην παγιδευτείτε σε επιφανειακά πράγματα σήμερα. Τα βαθύτερα ζητήματα αξίζουν την πλήρη προσοχή σας. Στην εργασία, ρίξτε τον εαυτό σας σε ένα έργο, ζητώντας από τους συντρόφους σας να βοηθήσουν στην ανταλλαγή ιδεών. Οι ιδέες τρέχουν γρήγορα και ασταμάτητα τώρα, οπότε γράψτε τις όλες, γιατί είναι εύκολο να αισθανθείτε σύγχυση ή αναποφασιστικότητα.

Ζυγός

Δεν έχετε φτάσει ποτέ στη φαντασία, και άλλοι άνθρωποι σας ιντριγκάρουν όσο και η ομορφιά, η δικαιοσύνη και η δημιουργικότητα. Σήμερα, η φυσική σας περιέργεια θα επηρεάσει τις αποφάσεις σας με μεγάλο τρόπο. Είστε πεινασμένοι για νέους ανθρώπους, νέες πληροφορίες, νέες εμπειρίες. Βγείτε έξω από το σπίτι, ή ακόμα και έξω από την πόλη. Όπου κι αν βρίσκεστε, σκεφτείτε ευρέως και επανασχεδιάστε τον χάρτη του κόσμου, καθιστώντας τον μεγαλύτερο και πιο περιεκτικό.

Σκορπιός

Ακόμα κι αν έχετε τη διάθεση για κάποια εταιρεία, αυτό μπορεί να καταλήξει να είναι μια μοναχική ημέρα. Αλλά μην πάθετε κατάθλιψη. Σίγουρα, ήθελες να βγεις με φίλους ή ένα ραντεβού. Ακόμη και ένας φιλικός τσακωμός με κάποιον θα μπορούσε να ήταν διασκέδαση - αλλά αντ 'αυτού, είσαι μόνος σου. Θυμηθείτε, πολύ καλή δουλειά και πολλές αστείες φάρσες είναι ακόμα δυνατές.

Τοξότης

Οι σχέσεις μπορεί να φαίνονται τραγικές τώρα. Εσείς πιέζετε για αυτό που νομίζετε ότι είναι σωστό, αλλά είστε αντιμέτωποι με την αντιπολίτευση. Αντί να το παίρνετε προσωπικά, προσπαθήστε να το δείτε ως εμπειρία μάθησης. Ίσως δεν είναι ότι οι ανάγκες σας δεν είναι έγκυρες ή οι ιδέες σας είναι λάθος, ίσως είναι η παράδοσή σας. Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε μια πιο ήπια και πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση; Εάν ανοίξετε την καρδιά σας στα μαθήματα αυτής της κατάστασης, να είστε βέβαιοι ότι θα μάθετε κάτι καλό.

Αιγόκερως

Μια επιπόλαιη διάθεση θα μπορούσε να σας ξεπεράσει σήμερα. Αισθάνεστε ασυνήθιστα διάσπαρτα, σχεδόν ζοφερά. Το φλερτ με κάποιον χαριτωμένο ή φιλικό προς το εμπόριο με έναν φίλο ή συνεργάτη μπορεί να φαίνεται σαν αβλαβές διασκέδαση, και είναι δεδομένου ότι δεν σπάει την εστίασή σας. Σε ότι και αν εργάζεστε ακόμα απαιτεί την προσοχή σας. Θυμηθείτε ότι οποιαδήποτε ασυνήθιστη κίνηση σήμερα μπορεί να οδηγήσει σε σκληρές συνέπειες αύριο, οπότε παραμείνετε υπεύθυνοι.

Υδροχόος

Αισθάνεστε στην κορυφή του κόσμου και αυτό είναι υπέροχο. Είναι υπέροχο να απολαύσετε τον εαυτό σας και ακόμη και σήμερα να πάρετε τον εαυτό σας στην πλάτη για όλη τη σκληρή δουλειά σας. Αλλά μην ρίχνετε την μπάλα ή δεν παίρνετε τις ευλογίες σας δεδομένες. Οι σύμμαχοί σας εξακολουθούν να είναι σημαντικοί, η απόκρυψη και η πρόωρη μετάβαση σε σόλο θα ήταν ένα πραγματικό λάθος. Πρέπει ακόμα να κάνετε κάποια εργασία για να επιτύχετε τους στόχους σας. Γιορτάστε σήμερα και μετά επιστρέψτε στη δουλειά.

Ιχθύς

Υπάρχει πολλή οικογενειακή δραστηριότητα σήμερα, και μάλλον πάρα πολλές ενοχλήσεις στον αέρα. Με όλη αυτή την υπερβολική ενέργεια διοργανώστε ένα ταξίδι για το Σαββατοκύριακο.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-6-2017

Κριός Ο Καρκίνος Σελήνη στο τέταρτο οίκο σας των ριζών και των θεμελίων εσείς εστιάζετε σήμερα στα θέματα του σπιτιού και οι χορδές της...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 11-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 11-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 11-5-2017

Κριός Εσείς είστε σε επαφή με την ενδοσκοπική σας πλευρά. Όχι, πραγματικά αισθάνεστε αρκετά συνειδητοί, σε αρμονία με τον κόσμο και...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 10-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 10-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 10-5-2017

Κριός Αισθανθείτε ότι ένα μυστικό έχει κρατηθεί πάρα πολύ καιρό, ή ότι κάποιος κατέχει περισσότερη δύναμη από ό, τι θα έπρεπε. Και...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-4-2017

Κριός Στρέψτε την προσοχή σας προς άλλους ανθρώπους σήμερα. Έχετε μια ασυνήθιστα χαλαρή διάθεση τώρα. Θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 20-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 20-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 20-4-2017

Κριός Είσαι πραγματικά εξωστρεφής σήμερα, μιλώντας και συναλλάσσοντας ιδέες με όλους. Οι άνθρωποι έλκονται από το ελεύθερο πνεύμα, την...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 29-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 29-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 29-3-2017

Κριός Με τον Ταύρο στη Σελήνη στον δεύτερο σπίτι των χρημάτων σας σήμερα, μπορείτε να γειώσετε τον εαυτό σας με τις λίστες και τις...