Η θέση της Αφροδίτης στο διάγραμμα ενός άντρα.

Η θέση της Αφροδίτης στο διάγραμμα ενός άντρα.
<p>Εάν η Αφροδίτη ενός άντρα βρίσκεται στον Κριό, συχνά προσελκύεται από μια βυζαντινή γυναίκα, ίσως αθλητική στην εμφάνιση, αλλά πιο σημαντικό, άμεση και απλή. Οι εξαιρετικά ευαίσθητες ή ντροπαλές γυναίκες δεν είναι συνήθως οι πιο ελκυστικές γυναίκες σε αυτούς τους άνδρες, καθώς τείνουν να προτιμούν ισχυρούς και ανεξάρτητους τύπους.

Αν η Αφροδίτη ενός άντρα βρίσκεται στον Ταύρο, συχνά προσελκύεται από γυναίκες με αριθμούς κλεψύδρας, που συναντούν τη φυσική και την ήρεμη και μάλλον θηλυκή πλευρά. Οι περισσότεροι προτιμούν παραδοσιακά τον θηλυκό τύπο συχνά, σε αντίθεση με τους επιθετικούς ή τους προσωποκεντρικούς. Οι αισθησιακές αλλά απλές αύρες είναι οι πιο ελκυστικές για αυτούς τους άνδρες. Η γλυκιά και η απλή ιδιοσυγκρασία σε μια γυναίκα είναι ιδανική.

Αν η Αφροδίτη ενός άντρα είναι στο Δίδυμο, η νοημοσύνη ή η ζωντάνια είναι συχνά πιο σημαντικές από τις σκοτεινές καλές εμφανίσεις. Μια αθλητική ή καμαρωτή εμφάνιση, μερικές φορές στην λεπτή πλευρά, προτιμάται.

Αν η Αφροδίτη ενός άντρα βρίσκεται στον Καρκίνο, μπορεί να προτιμά τις γυναίκες που συναντούν γλυκιά, μαλακή και ζεστή. Δεν είναι τόσο διατεθειμένοι να πάνε με τις γυναίκες που είναι το αδύνατο μοντέλο, ή για υψηλού προφίλ σταδιοδρομίας. Συχνά προσελκύεται από πιο παραδοσιακά γυναικεία εμφάνιση, απλά ντυμένη (όχι γοητευτική ή φανταχτερή). Τα καλοσχηματισμένα αλλά θηλυκά καλοκαιρινά φορέματα, τα έμμονα στήθη (φυσικά, όχι "ενισχυμένα"), μια αύρα αθωότητας ή αναγκαιότητας και η υπόσχεση της αφοσίωσης είναι συνήθως επαφές.

Αν η Αφροδίτη ενός άντρα βρίσκεται στον Λέοντα, μπορεί να προσελκύσει τις γυναίκες που είναι περήφανες, εξερχόμενες και ίσως και φευγαλέες. Η ευφυΐα ή μια αξιοπρεπή, σίγουρη αύρα είναι συνήθως ελκυστική σε αυτούς τους άνδρες. Αυτοί οι άνδρες είναι πιο διατεθειμένοι να απολαμβάνουν τις γυναίκες που φορούν μακρά μακιγιάζ και κοσμήματα.

Αν η Αφροδίτη ενός άντρα είναι στην Παρθένο, μια ελκυστική γυναίκα είναι συνήθως μια μετριοπαθείς, μάλλον απλή εμφάνιση χωρίς πάρα πολύ λαμπερή ή επιδεικτική. Υγιή, φυσική και καθαρή είναι οι πιο ελκυστικές φυσικές ιδιότητες, καθώς και μια ορισμένη ευφυΐα καθώς και μια μέτρια, λογική προσέγγιση στη ζωή.

Αν η Αφροδίτη ενός άντρα είναι στο Ζυγό, είναι πιο ελκυστική στη θηλυκότητα που εκφράζεται ως υποτιμημένη γοητεία, καλούς τρόπους και μια απλή αλλά όμορφη εμφάνιση. Η τραχύτητα ή η ακαθαρσία είναι συχνά ένα turn-off.

Αν η Αφροδίτη ενός άντρα βρίσκεται στον Σκορπιό, η θνητή γυναίκα είναι ωραία γι 'αυτόν. Είναι ιδιαίτερα ελκυστική για τις γυναίκες που αποπνέουν αισθησιασμό, οι οποίοι είναι ίσως λίγο σκοτεινές και μυστηριώδεις και έχουν μαγική και ισχυρή αύρα.

Αν η Αφροδίτη ενός άντρα είναι στον Τοξότη, μια ενεργητική, χαρούμενη αύρα σε μια γυναίκα είναι συχνά πιο ελκυστική. Γενικά αυτοί οι άντρες προσελκύονται από μια καθαρή, ανθεκτική, αθλητική εμφάνιση, γενικά λεπτή αλλά όχι απαραίτητα καλά περιποιημένη. Μια σπασμένη, περιστασιακή εμφάνιση είναι ωραία με αυτούς τους άντρες.

Αν η Αφροδίτη ενός άντρα βρίσκεται στον Αιγόκερω, βρίσκει συχνά μια γυναίκα που έχει μια αύρα ικανότητας πολύ ελκυστική. Οι πιο κλασικές εμφανίσεις, καθώς και η εμφάνιση που προσανατολίζονται προς τη σταδιοδρομία είναι πιο ελκυστικές. Μερικές φορές, οι ηλικιωμένες γυναίκες είναι ιδιαίτερα ελκυστικές σε αυτούς τους άνδρες.

Αν η Αφροδίτη ενός άντρα βρίσκεται στον Υδροχόο, μπορεί να εντυπωσιαστεί περισσότερο από γυναίκες που είναι κάπως αντισυνταγματικές στην επιλογή των ρούχων και του γενικού στυλ. Θέλει μια ενδιαφέρουσα γυναίκα. Είναι σίγουρα όμορφη, αλλά βαρετή; Μετά βίας.

Αν η Αφροδίτη ενός άντρα βρίσκεται στους Ιχθείς, συχνά εντυπωσιάζεται με μια θηλυκή αύρα απαλότητας, γλυκύτητας και ανάγκης σε κάποιο βαθμό. Δεν χρειάζεται να είναι ισχυρή ή επιθετική. Η έλλειψη εμπιστοσύνης είναι μια χαρά, και έτσι είναι ένα άγγιγμα ανικανότητας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Έχετε επιστροφή Αφροδίτης;

Έχετε επιστροφή Αφροδίτης;

Έχετε επιστροφή Αφροδίτης;

Όταν κάποιος πλανήτης επιστρέφει στη γενέθλια θέση του, κάνει μια πλήρη περιστροφή στο ζωδιακό κύκλο και επανέρχεται στην ακριβή μοίρα,...

Επιλογή Συντρόφου

Επιλογή Συντρόφου

Επιλογή Συντρόφου

Οι άνδρες κάνουν τόσο γρήγορα την επιλογή της υποψήφιας συντρόφου τους με βάση την εξωτερική εμφάνισή της επειδή η «πανάρχαιη» γενετική...

Η θεωρία των παιγνίων

Η θεωρία των παιγνίων

Η θεωρία των παιγνίων

Με τη θεωρία των παιγνίων αναλύεται πώς ο άνδρας και η γυναίκα, που αρχίζουν να φλερτάρουν μεταξύ τους και να παίζουν το παιχνίδι αυτό,...

Μυριοπρόσωπη Αφροδίτη

Μυριοπρόσωπη Αφροδίτη

Μυριοπρόσωπη Αφροδίτη

Η πανέμορφη Αφροδίτη ήταν για τους αρχαίους Έλληνες μια από τις σημαντικότερες θεότητες. Απόδειξη για αυτό, τα πάμπολλα προσωνύμια που...

Ξορκια της Αφροδιτης

Ξορκια της Αφροδιτης

Ξορκια της Αφροδιτης

Τι είναι το ξόρκι της Αφροδίτης; Φέρνει το επιθυμητό ερωτικό αποτέλεσμα; Η Αφροδίτη δεν θα μπορούσε να μην είναι αυτή που θα βοηθούσε την...

Η δύναμη της γυναίκας

  Η δύναμη της γυναίκας

Η δύναμη της γυναίκας

Η γυναίκα λέγεται, πως από τη φύση της είναι πιο αδύνατη από τον άντρα. Και οι γυναίκες, έξυπνα το αποδέχονται. Όταν λέμε αδύνατη όμως τι...