Ερωτικά Αστρολογικά Tips 29-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 29-4-2017
<p>Κριός

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σου ζωή. Προσανατολίσου στην δυνατότητα να εκφράσεις τον εαυτό σου μέσα από την αγάπη. Την γοητεία να την θεωρείς δεδομένη, αλλά να την χειρίζεσαι με σοφία για όσο καιρό θα είναι η πλανεύτρα της αγάπης στο ζώδιό σου.

Ταύρος

Η Αφροδίτη περνάει στον Κριό και τον 12ο Οίκο, άρα το παρελθόν εισβάλλει στο παρόν των ερώτων σου. Είναι η στιγμή να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, γιατί αν εσύ δεν βρεις τις ισορροπίες σου σε ένα προσωπικό επίπεδο δεν θα μπορέσεις να έχεις ισορροπία ούτε στις σχέσεις σου.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό και τον 11ο Οίκο σου. Αρχίζουν να σε ενδιαφέρουν άνθρωποι με εξωτικά χαρακτηριστικά, ανοίγεσαι σε νέους έρωτες. Ίσως να έχεις μια σχέση από απόσταση ή με άνθρωπο από το εξωτερικό στο άμεσο μέλλον.

Καρκίνος

Καθώς η Αφροδίτη περνάει στον παρορμητικό σταυρό στον οποίο ανήκεις έχεις άμεση επίδραση εξαιρετικά θετική. Ο Κριός που την φιλοξενεί είναι για σένα ο 10ος Οίκος και κάποιος συνεργάτης ή συνάδελφος μπορεί να αρχίσει να εκδηλώνει φανερά το ενδιαφέρον του για σένα.

Λέων

Ένα φλογερό ζώδιο όπως εσύ, ο Κριός, φιλοξενεί από σήμερα την Αφροδίτη των ερώτων. Η καρδιά σου ανοίγει και θέλεις να εκφράσεις την περιπετειώδη φύση σου. Αρχίζει μια εποχή με ταξίδια και δεν αποκλείεται καθόλου να έχεις μια κεραυνοβόλα νέα γνωριμία.

Παρθένος

Ο Κριός για σένα είναι καρμικό ζώδιο και αποτελεί τον 8ο Οίκο της λίμπιντο. Από σήμερα φιλοξενεί την Αφροδίτη και εσύ νιώθεις να αναπτερώνεται η ερωτική σου ζωή σε όλα τα επίπεδα. Οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτήν την εποχή θα έχουν πάθος, ένταση, αλλά και πολύ καλές προοπτικές σε βάθος χρόνου.

Ζυγός

Η Αφροδίτη περνάει στον πολικό σου Κριό και οι σχέσεις σου αποκτούν βάθος, ουσία, νόημα και πάθος. Έχεις εξαιρετική γοητεία, σε ενδιαφέρει – επιτέλους – η εξωτερική σου εμφάνιση και έχεις αυξημένες πιθανότητες για μια νέα σχέση στην περίπτωση που δεν έχεις ήδη μια δέσμευση.

Σκορπιός

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον 6ο Οίκο της θυσίας και της προσφοράς σε κάνει να συγκεντρώνεις το ερωτικό σου δυναμικό σε λίγες και εκλεκτές σχέσεις. Θέλεις να κάνεις το καλύτερο που μπορείς για τους ανθρώπους που είναι κοντά σου και η αγάπη γίνεται χρήσιμη, γεμάτη νόημα και καρμική σημασία.  

Τοξότης

Ο Κριός ανήκει στα ζώδια της Φωτιάς όπως κι εσύ και αντιπροσωπεύει τον 5ο Οίο σου της κοινωνικότητας και του κεραυνοβόλου έρωτα. Ανοίγει μπροστά σου λοιπόν μια εποχή έντονης κινητικότητας στον ερωτικό τομέα, αφού ο Κριός φιλοξενεί από σήμερα την Αφροδίτη των ερώτων.

Αιγόκερως

Καθώς η Αφροδίτη περνάει στον Κριό και τον παρορμητικό σταυρό στον οποίο ανήκεις έχεις πολύ μεγάλη ανάγκη να συγκεντρωθείς στους εκλεκτούς της ζωής σου, στους ανθρώπους της οικογένειάς σου. ευνοούνται πολύ οι μόνιμες σχέσεις και ανακαλύπτεις νέους τρόπους να εκφράσεις την αγάπη σου.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη περνάει στον συμβατό σου Κριό και σε κάνει να νιώθεις ότι έχει έρθει η ώρα να φλερτάρεις μετά από μια μακρά περίοδο που είχες προσηλωθεί πολύ σε κτητικές σχέσεις. Είναι πιθανόν ένα φιλικό σου πρόσωπο να αναζητήσει τρόπους να σου εκφράσει θαυμασμό.

Ιχθείς

Η Αφροδίτη φεύγει από το ζώδιό σου σήμερα για να εγκατασταθεί στον Κριό και τον 2ο Οίκο των μόνιμων σχέσεών σου. Έχεις την απόλυτη ανάγκη να εκφράσεις αγάπη σε οικείους ανθρώπους, δίνεις δεύτερη ευκαιρία σε ήδη υπαρκτές σχέσεις και αποκτάς μια περίοδο ωριμότητας και γλυκύτητας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-11-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-11-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-11-2017

Κριός Πρέπει να προσέξετε, μπορεί η ημέρα να είναι σχετικά καλύτερη αστρολογικά, αλλά μην ξεχνάτε ότι ο Ουρανός ανάδρομος από το ζώδιό...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-4-2017

Κριός Το τέλειο εξάγωνο του Άρη, που είναι κυβερνήτης σου από τον Ταύρο, με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Χείρωνα από τους Ιχθείς...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Κριός Η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο σου σε καλή σχέση με τον Πλούτωνα μπορεί να σου χαρίσει μια πανέμορφη και βαθιά ερωτική ημέρα....

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Κριός Και να που ήρθε η καλή ημέρα για τα ερωτικά σου. μπορεί να έχεις κάποια προβλήματα στον εργασιακό χώρο, αλλά η αγάπη σου χαμογελάει...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Κριός Μια δύσκολη σχέση της ανάδρομης Αφροδίτης με την Σελήνη από τον Καρκίνο σήμερα θα φέρει διάφορες εντάσεις που σχετίζονται από την...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-2-2017

Με τον Ερμή σε στάση στον Ζυγό, αλλά με μια άκρως κινητική φάση στους Διδύμους και με τον Ερμή σε άριστη σχέση με την Αφροδίτη, ο έρωτας...