Τα σημάδια του Έρωτα.

Τα σημάδια του Έρωτα.
<p>Έρως στον Κριό.

Αυτοί οι άνθρωποι ενστικτωδώς και γρήγορα γοητεύονται. Τα σεξουαλικά τους ενδιαφέροντα σχηματίζονται γρήγορα και κατεβαίνουν στις αισθήσεις της στιγμής με έντονο τρόπο. Αυτοί οι εραστές μπορεί να φαίνεται λίγο ασταθής σε άλλους, απλά επειδή τα πάθη τους ανεβαίνουν και πέφτουν τόσο γρήγορα. Ο Έρωτας στους Κριούς συνδέεται με τις αισθήσεις της στιγμής και μπορεί να δει τον σύντροφό τους ως αντικείμενο ή ως επέκταση του εαυτού τους. Συχνά προτιμούν να ακολουθούν τις σχέσεις τους και μπορεί να είναι εθισμένοι στην κατάκτηση.

Έρως στον Ταύρο.

Αυτοί είναι πολύ αισθησιακοί εραστές που μπορεί να επιδιώξουν να έχουν τους συνεργάτες τους. Η σεξουαλική ιδιοσυγκρασία είναι συχνά ένα ζήτημα με αυτούς τους εραστές και, σε αντίθεση με τον Έρωτα στον Κριό, ο ανταγωνισμός δεν είναι ένα turn-on. Αυτοί οι εραστές μπορεί να είναι κάπως πρωτόγονοι στις επιθυμίες τους και όχι τόσο ελκυσμένοι από την υπερβολική σεξουαλική πολυπλοκότητα.

Έρως στο Δίδυμο.

Οι εραστές είναι σεξουαλικά περίεργοι και ενδιαφέρον. Τους αρέσει να έχουν γνώσεις σε σεξουαλικά θέματα και συχνά ενεργοποιούνται από τη γραπτή και προφορική λέξη. Μπορούν να γράψουν επιστολές στον εραστή τους, ή να απολαύσουν γραφή και διαβάζοντας erotica. Είναι δύσκολο για αυτούς τους εραστές να στρέψουν το μυαλό τους κατά τη διάρκεια του σεξ. Ο Έρωτας των Διδύμων απολαμβάνει τη συζήτηση, και να μιλήσει, κατά τη διάρκεια του σεξ.

Έρως στον Καρκίνο.

Υπάρχει ανάγκη να εισάγετε τη συναισθηματική φροντίδα και να γαλουχήσετε τη σεξουαλική πράξη. Όταν η εικόνα του εαυτού είναι χαμηλή, αυτοί οι εραστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους άλλους ως σεξουαλικά αντικείμενα, πιθανώς ως αποτέλεσμα του φόβου τους για απόρριψη. Τα στήθη είναι ένα μεγάλο turn-on, και μερικοί μπορεί να προσελκύονται σε θέμα κυριαρχίας. Όταν η αυτο-εικόνα είναι ισχυρότερη, η οικειότητα και η ζεστασιά είναι ισχυρά διεγερτικά. Ο έρωτας στους λάτρεις του καρκίνου επιδιώκει να επιτύχει ψυχική και συναισθηματική ανανέωση μέσω του φύλου.

Έρως στον Λέοντα.

Φαντασιώσεις για τον Έρωτα στον Λέοντα συχνά περιστρέφονται γύρω από την επιθυμία του συνεργάτη τους για αυτούς. Αυτοί οι εραστές γενικά κατεβαίνουν σε αυτό που πιστεύουν ότι ο σεξουαλικός τους συνεργάτης πρέπει να αισθάνεται γι 'αυτούς. Μπορούν να βάλουν πολύ χρόνο στην αυτοερωτική συμπεριφορά και συχνά δίδονται σε πολύ φλερτάρισμα και πολλές ερωτήσεις. Παρ 'όλα αυτά, μπορούν να είναι πιο πιστοί από τους περισσότερους. Ο έρως στον Λέοντα ζει για αγάπη και έλξη.

Έρως στην Παρθένο.

Η γήρανση και η πνευματικότητα συνδυάζονται στον Έρωτα στη Παρθένο. Αυτοί οι λάτρεις είναι αισθησιακοί, ειδικά όταν δεν σκέφτονται πάρα πολύ. Εξαιτίας της τάσης της Παρθένου να σκέφτεται και να αναλύει, ωστόσο, μπορεί να υπάρχει μια τάση να είναι η δική του ηδονοβλεψία κατά τη διάρκεια του σεξ. Η υποκειμενική απόλαυση του σεξ συχνά επισημαίνεται με αυτή την τοποθέτηση. Μια συνάντηση μυαλών είναι σημαντική για τον Έρωτα στη Παρθένο. Αυτοί είναι κάπως οδυνηροί εραστές που μπορεί να έχουν ξεχωριστές φάσεις ανάμεσα στην ασυδοσία και την αθλιότητα. Η Παρθένος είναι πολύ συνδεδεμένη με το σώμα και τη λειτουργία του και ο Έρως στην Παρθένο συχνά επιδιώκει ανανέωση μέσω του σεξ, με μια στάση ότι το σεξ είναι υγιές και καλό για σένα. Αυτοί είναι γενικά ευαίσθητοι και φιλόδοξοι που κάνουν πολλά για να ευχαριστήσουν τους συνεργάτες τους.

Έρως στο Ζυγό.

Αυτή είναι μια μάλλον ερωτευμένη και γοητευτική θέση του Έρωτα. Η τάση του Ζυγού προς μια στάση «οφθαλμού αντί οφθαλμού» εμφανίζεται ως επιθυμία για ισότητα σε σεξουαλικό επίπεδο, αλλά στην πράξη, ο έρωτας στους εραστές του Ζυγού συχνά ξεχνά τις δικές του σεξουαλικές ανάγκες επειδή εστιάζουν σε αυτές του συντρόφου τους. Η επικοινωνία είναι σέξι σε αυτούς τους εραστές. Αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να είναι εθελοντικά εθισμένοι σε όλες τις "παγίδες" της ερωτευμένης, τόσο πολύ ώστε όταν μια σχέση εγκατασταθεί, μπορεί να φαίνεται βαρετό.

Έρως στον Σκορπιό.

Αυτή είναι μια ιδιαίτερα ερωτική θέση του Έρωτα. Αυτοί οι εραστές μπορεί να είναι εθισμένοι στη συγκίνηση του να γνωρίσουν ένα άτομο μέσα και έξω, και στη δύναμη της αγάπης και του σεξ. Η ένταση είναι σημαντική για αυτούς τους εραστές. Δεν θέλουν απλώς το σώμα των συνεργατών τους, θέλουν και μια ψυχή! Αυτή η θέση υποδηλώνει πολύ λίγο φόβο στον τομέα της σεξουαλικής οικειότητας, και αυτοί οι λάτρεις θα κάνουν σχεδόν οτιδήποτε και όλα με έναν πρόθυμο συνεργάτη. Είναι παθιασμένοι, και όσο πιο έντονη είναι η σχέση, τόσο το καλύτερο.

Έρως στον Τοξότη.

Έχουν μια ενθουσιώδη και έντονη έκκληση. Το σεξ πρέπει να είναι διασκεδαστικό για τον Έρωτα στον Τοξότη, και κάποιες ακατέργαστες περιπέτειες και πολλά πλούσια γέλια είναι τα turn-ons. Η σεξουαλικότητα αντιμετωπίζεται μερικές φορές σαν να ήταν άθλημα από αυτούς τους ανθρώπους. Μπορεί να σας εκπλήξουν με μια πολύ ανοιχτή και σχεδόν αθώα στάση απέναντι στο σεξ και την οικειότητα. Μπορεί να υπάρξει λίγος εθισμός στην εκδίωξη και αποφυγή της οικειότητας όταν αισθάνεται ότι περιορίζει με οποιονδήποτε τρόπο. Η τρυφερότητα και ο ρομαντισμός δεν είναι τα είδη των εκφράσεων που έρχονται εύκολα σε αυτούς τους εραστές. Το γέλιο και η διασκέδαση είναι αφροδισιακά για αυτή τη θέση του Έρωτα.

Έρως στον Αιγόκερω.

Οι ντόπιοι είναι αισθησιακοί και γήινοι στις σεξουαλικές επιθυμίες τους. Η λίμπιντο είναι ισχυρή, αλλά ελεγχόμενη. Ο Κόσμος που κυβερνάται από τον Κρόνο είναι ένας σημάδι που του αρέσει να ελέγχει, όχι κατ 'ανάγκην τον έλεγχο των άλλων, αλλά τον έλεγχο του εαυτού του. Πολλοί στον Έρωτα στους ανθρώπους του Αιγόκερου διοχετεύουν μεγάλο μέρος της φύσης τους για να επιτύχουν κάτι σημαντικό.

Έρως στον Υδροχόο.

Αυτές οι λάτρεις ενδιαφέρονται για το ασυνήθιστο, βρίσκοντας την ποικιλία συναρπαστική. Η αποκόλληση του Υδροχόου μπορεί να σημαίνει εύρεση αισθησιασμού σε σενάρια μη επαφής. Η σεξουαλική δημιουργικότητα είναι μια από τις δυνάμεις αυτής της θέσης. Το ανοιχτό μυαλό τους σε σχέση με το σεξ μπορεί να τονώσει τη δημιουργικότητα στο σύντροφό τους.

Έρως στους Ιχθείς.

Υπάρχει χαμαιλέοντας σε αυτή τη θέση του Έρωτα, καθώς αυτοί οι λάτρεις είναι πολύ προσαρμόσιμοι στον συνεργάτη τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτοί οι εραστές δεν έχουν σεξουαλικές προτιμήσεις ή έχουν ισχυρή ταυτότητα. Αντ 'αυτού, η συμπόνια των Ιχθύων και η ικανότητα να κατανοούν και να δέχονται ουσιαστικά κάθε χρώμα του ουράνιου τόξου παρουσιάζουν με σεξουαλικό / ρομαντικό τρόπο. Τείνουν να είναι πιο άνετα όταν ο σύντροφός τους εκφράζει αυτοπεποίθηση. Αυτή η θέση υποδηλώνει επίσης ένα πάθος για τα θέματα που κυβερνούνται από την Ιχθείς.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Πλανητικές όψεις με τον Άρη

Πλανητικές όψεις με τον Άρη

Πλανητικές όψεις με τον Άρη

Σελήνη - Άρης Δημιουργείται μια ισχυρή βιολογική ανάγκη για σεξ και θέλει οπωσδήποτε να απελευθερώσει τη σεξουαλική ένταση. Ερμής -...

Πλανητικές όψεις Αφροδίτης

Πλανητικές όψεις Αφροδίτης

Πλανητικές όψεις Αφροδίτης

Σελήνη - Αφροδίτη Η κατάλληλη ατμόσφαιρα δημιουργεί και την καλή διάθεση κάνοντας το άτομο να είναι σεξουαλικά δεκτικό. Από την ομορφιά...

Drug addiction: τα ψυχολογικά σημάδια

Drug addiction: τα ψυχολογικά σημάδια

Drug addiction: τα ψυχολογικά σημάδια

Αν έχετε παρατηρήσει ότι κάποιος που σας ενδιαφέρει έχει αρχίσει να ενεργεί παράξενα και ανησυχείτε ότι μπορεί να έχει πέσει θύμα του...

Μεταφυσικη και Ερωτας!

Μεταφυσικη και Ερωτας!

Μεταφυσικη και Ερωτας!

Υπάρχει μεταφυσική στην σεξουαλική δραστηριότητα; Η σεξουαλική ενέργεια είναι η πρωταρχική και δημιουργική ενέργεια του σύμπαντος. Όλα...

Σεξουαλικη Μαγεια!

Σεξουαλικη Μαγεια!

Σεξουαλικη Μαγεια!

Υπάρχει σεξουαλική μαγεία; Η σεξουαλική μαγεία υπήρχε από την αρχαιότητα μέσα από ιερές τελετές. Μέσα από τις τελετουργίες προσπαθούσαν...

Ερωτικα μυστηρια

Ερωτικα μυστηρια

Ερωτικα μυστηρια

Υπάρχουν μυστήρια στον έρωτα; Ο έρωτας και η σεξουαλική επαφή θεωρήθηκαν από την αυγή της ανθρωπότητας ως μυστήρια και ιδιαίτερα...