Ομοερωτικές Προβλέψεις 1/05 – 7/05/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 1/05 – 7/05/2017
<p>Κριός

Οι Κριοί έχετε μια μάλλον αγχωτική εβδομάδα στα ερωτικά σας. Οι όψεις του Άρη σας ταράζουν και σας κάνουν, σε πολλές περιπτώσεις, να σηκώσετε τους τόνους εκεί που κανονικά θα έπρεπε να δείξετε ψυχραιμία. Αν κοιτάξετε να αξιοποιήσετε αυτήν την εβδομάδα με λιγότερα νεύρα, τότε θα επωφεληθείτε και από την καλή εύνοια της τύχης που θα έχετε την Κυριακή 7 του Μάη. Είναι μια εξαιρετική ημέρα για εσάς και την αγάπη.

Ταύρος

Οι Ταύροι βρίσκεστε ήδη από την Κυριακή σε μια ανοδική πορεία. Η εβδομάδα σας ξεκινάει με το δεξί και πάει έτσι – πολύ δυνατά – μέχρι και την Τρίτη. Αυτό σημαίνει πως έχετε ένα ολόκληρο διήμερο ακόμα που η ερωτική τύχη σας χαμογελάει και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτό το καλό σερί. Υπάρχει η δυνατότητα να γνωριμίες που δεν τις περιμένατε.

Δίδυμοι

Μια πραγματικά εκπληκτική εβδομάδα για τους Δίδυμους, κόντρα στην γενική κατήφεια. Είστε από τους πολύ ευνοημένους του ζωδιακού στον έρωτα, με όλες τις θετικές όψεις που κάνει ο Ερμής. Έχετε την ευκαιρία να συνομιλήσετε πραγματικά με την τύχη σας και να βρείτε τον κεραυνοβόλο έρωτα! Όλα σας τα σχέδια μπορούν να μπουν σε θετική τροχιά, ειδικά όσα έχουν να κάνουν με φιλικές σχέσεις, φλερτ και επικοινωνία,  που τα επιβλέπει ο Ερμής!

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι έχετε περάσει από σαράντα κύματα στον έρωτα και η εβδομάδα αυτή σας βρίσκει στο ξεκίνημά της πολύ κουρασμένους. Η καλύτερη τακτική είναι σίγουρα η ανασυγκρότηση δυνάμεων. Θα υπάρξει σαφέστατη βελτίωση Παρασκευή και Σάββατο, αλλά το θέμα είναι πώς θα φτάσετε μέχρι εκεί! Κάντε τώρα, άμεσα μια καλή κούρα στον εαυτό σας, γεμίστε τις μπαταρίες σας και μην αφήνετε την μελαγχολία να γίνει οδηγός σας.

Λέων

Για τους Λέοντες αυτή είναι μια εβδομάδα αναμονής. Πράγματα που θα τα σχεδιάσετε τώρα θα αποδώσουν καρπούς την επόμενη εβδομάδα. Καλό είναι να μην ξανοιχτείτε σε καμία περίπτωση σε ενεργειακές και ερωτικές σπατάλες, αφού δεν προβλέπεται άμεσα μια βελτίωση των σχέσεών σας, ίσως μάλιστα να έχετε και κάποιες εκροές ενεργειών απρόβλεπτες. Προσέξτε τους εκνευρισμούς.

Παρθένος

Για τους Παρθένους αυτή η εβδομάδα έχει θετική αρχή, ήδη από την Δευτέρα,  ωστόσο θα χρειαστεί να περιορίσετε τις εμμονές σας, γιατί πράγματα που τα περιμένετε, δεν θα έρθουν ακριβώς όπως τα θέλετε. Βέβαια οι θετικές όψεις του Ερμή με τον Κρόνο σας βοηθούν να τακτοποιήσετε πολλές εκκρεμότητες, αλλά ωστόσο θα πρέπει να περιμένετε ακόμα για να δείτε τα ερωτικά οφέλη.

Ζυγός

Οι Ζυγοί αυτήν την εβδομάδα παίρνετε μια ανάσα ερωτικά, με την καλή διάθεση της Αφροδίτης στον Κριό. Ωστόσο η δύσκολη όψη του ανάδρομου Πλούτωνα με τον Δία, θα σηματοδοτήσει έναν νέο δύσκολο κύκλο για τα ερωτικά σχέδιά σας. Παρ’ ότι είστε κουρασμένοι, θα χρειαστεί να προσηλωθείτε ακόμα στον στόχο σας, παραβλέποντας πως άμεσα δεν έχετε τα αποτελέσματα αγάπης που θα επιθυμούσατε.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί νιώθετε να σας πνίγει η ανασφάλεια. Έχετε να αντιμετωπίσετε και πολλούς αντιπερισπασμούς, που δεν σας επιτρέπουν να αφοσιωθείτε στα ερωτικά σας στον βαθμό που θα θέλατε. Κανονίστε να περιορίσετε τους φόβους σας, είναι πολύ κακός σύμβουλος. Ο Πλούτωνας, όπως και ο Κρόνος, σας καλούν με τις όψεις τους να κοιτάξετε τη γενική σας ανασυγκρότηση.

Τοξότης

Οι Τοξότες γενικά υποδέχεστε καλά την ανάδρομη πορεία του Κρόνου, ωστόσο η θετική της επιρροή θα αργήσει κάπως να φανεί, και θα πρέπει να κάνετε υπομονή μέχρι την άλλη εβδομάδα. Και αυτό γιατί η όψη τετραγώνου που πραγματοποιεί ο Κυβερνήτης σας, ο Δίας, με τον Πλούτωνα, σας δεσμεύει τις κινήσεις και σας φέρνει ανασχέσεις σε θέματα αγάπης. Πιθανόν να έχετε και κάποιες ειδήσεις που θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι έχετε μια ευνοϊκή έναρξη της εβδομάδας, αλλά όχι κάποιο εντυπωσιακό στη συνέχεια αποτέλεσμα. Ο Κρόνος ωστόσο θα σας βοηθήσει, με τις θετικές του όψεις, να προσανατολιστείτε σε καθαρά μόνιμες σχέσεις, που θα σας επιτρέψουν να έχετε ψυχική ηρεμία και να μπορέσετε κατόπιν να αφοσιωθείτε και στους πραγματικούς σας στόχους.

Υδροχόος

Η εβδομάδα αυτή δίνει ένα καλό παράθυρο για τους Υδροχόους, μια και ο Κυβερνήτης τους ο Ουρανός, έχει αποφασίσει να τους ξεκουράσει. Από Τρίτη έως και Πέμπτη οι Υδροχόοι έχετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε τις θετικές όψεις και να επωφεληθείτε σε θέματα αγάπης. Ευνοούνται πάρα πολύ νέα σχέδια, και νέα φλερτ.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς αντιλαμβάνεστε ισχυρές πιέσεις αυτήν την εβδομάδα. Δεν είναι ιδανική για τα ερωτικά σας, ωστόσο θα πρέπει να είστε πολύ αισιόδοξοι, γιατί από την Παρασκευή το ερωτικό σκηνικό αλλάζει τελείως για εσάς. Δώστε βάση σε σχέσεις που ξεκινάνε τώρα, χτίστε επάνω στην αγάπη και περιμένετε λίγο πριν πάρετε οποιαδήποτε τελική απόφαση. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/11 – 3/12/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/11 – 3/12/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/11 – 3/12/2017

Κριός Ο εσωτερικός σας επαναστάτης εμφανίζεται το προσκήνιο αυτήν την εβδομάδα, κάτω από την επίδραση της Πανσελήνου στους Διδύμους....

Ομοερωτικές Προβλέψεις 18/9 – 24/9/2017: τα ερωτικά δώρα της Νέας Σελήνης σε κάθε ζώδιο

Ομοερωτικές Προβλέψεις 18/9 – 24/9/2017: τα ερωτικά δώρα της Νέας Σελήνης σε κάθε ζώδιο

Ομοερωτικές Προβλέψεις 18/9 – 24/9/2017: τα ερωτικά δώρα της Νέας Σελήνης σε κάθε ζώδιο

Θα υπάρξουν πολλά και σημαντικά ερωτικά δώρα της Νέας σελήνης σε κάθε ζώδιο αυτήν την εβδομάδα. Το καινούριο Φεγγάρι στην Παρθένο...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/09 – 10/09/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/09 – 10/09/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/09 – 10/09/2017

Κριός Μια εύκολη και ίσως ωφέλιμη εβδομάδα για την ερωτική σας ζωή. Ακόμα περισσότερο εάν μια νέα γνωριμία ή αυτή που προσπαθείτε να...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 03/04 – 09/04/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 03/04 – 09/04/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 03/04 – 09/04/2017

Κριός Είναι μια πολύ δυναμική και όμορφη εβδομάδα για τα ερωτικά σου. ειδικά μετά από τις 5 Απριλίου, που ο Άρης από τον Ταύρο συναντάει...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/03 – 02/04/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/03 – 02/04/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/03 – 02/04/2017

Κριός Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 28 του μήνα θα φωτίσει όλη αυτήν την εβδομάδα και την επόμενη στο θέμα των σχέσεών σου. Νέοι άνθρωποι...

Εβδομαδιαίες Ομοερωτικές Προβλέψεις 13/02 – 19/02/2017

Εβδομαδιαίες Ομοερωτικές Προβλέψεις 13/02 – 19/02/2017

Εβδομαδιαίες Ομοερωτικές Προβλέψεις 13/02 – 19/02/2017

Εβδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου του Ερωτοφόρου, και ποιος μας πιάνει! Εν τω μεταξύ να ξέρετε ότι ακριβώς επάνω στου Αγίου Βαλεντίνου...