Ήλιος Χιαστί με Πλούτωνα: μια αξιοσημείωτη όψη

Ήλιος Χιαστί με Πλούτωνα: μια αξιοσημείωτη όψη
<p>Είναι ενδιαφέρον να ελέγξετε στον προσωπικό σας γενέθλιο χάρτη αν φιλοξενείτε μια όψη τόσο παράξενη όπως η όψη χιαστί ανάμεσα στο σκοτάδι και το φως, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα. Ο Ήλιος και ο Πλούτωνας στο γενέθλιο χάρτη με μια τέτοια σχέση κάνει πιο περίπλοκη και σύνθετη μια προσωπικότητα. Κάθε επιλογή που κάνετε και κάθε προσωπική συνάντηση έχει βαθύτερο νόημα και βαθύτερες συνέπειες από ό, τι οι άλλοι άνθρωποι βιώνουν.

Η συνειδητή συνειδητοποίηση αυτού του ψυχολογικού αιτίου και αποτελέσματος σας κάνει ένα πολύ σοβαρό και ώριμο άτομο. Έχετε βαθύτερη κατανόηση των πνευματικών ή καρμικών νόμων από τους περισσότερους.

Γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι κάθε σημείο καμπής στη ζωή, προσπαθείτε να επηρεάσετε τα αποτελέσματα χρησιμοποιώντας τη σημαντική ισχύ και την επιρροή σας. Άλλοι μπορούν να βρουν αυτό το χαρακτηριστικό απειλητικό και να σας επισημάνουν ένα στιλ ελέγχου ή χειριστή.

Είστε, στην πραγματικότητα, αναγκασμένοι να προσπαθείτε να κάνετε τη ζωή και τη ζωή των αγαπημένων σας καλύτεραη. Αυτό που βλέπουν οι άλλοι που παρεμβαίνουν ή επηρεάζουν τη συμπεριφορά είναι μόνο ο τρόπος σας για να εξασφαλίσετε το καλύτερο ή ασφαλέστερο αποτέλεσμα.

Πάρα πολύ αρνητική ανάδραση ή περικοπή των δυνάμεών σας όμως εύκολα μπορεί να οδηγήσει σε χαμηλή αυτοεκτίμηση. Είστε ευπαθείς στο μίσος του εαυτού σας και στην κατάχρηση του εαυτού σας, σαν να παραδίνετε τη δύναμή σας σε μια σκοτεινότερη δύναμη.

Οι περιοδικές επισκέψεις στη σκοτεινή πλευρά μπορούν να οδηγήσουν σε κατάχρηση ναρκωτικών, έγκλημα, έκλυτη ερωτική ζωή ή βία. Ωστόσο, δεν έχει σημασία πόσο σκοτεινό φως παίρνετε μπορείτε επίσης να ανατρέψετε τις καρμικές κλίμακες στο φως.

Καθώς η ένταση ή η νευρωτική ενέργεια αυξάνεται εκθετικά σε σημείο κρίσης, ένα συμβάν ή ένα άτομο θα παρέμβει. Ένα εξελικτικό άλμα συμβαίνει σε αυτό το σημείο καθώς ο κίνδυνος εξαφάνισης πλησιάζει.

Με την ηλικία και την εμπειρία, τα άκρα της ζωής σας πρέπει να μετριάζονται. Θα μάθετε τα όριά σας και θα επιδιώξετε συμβιβασμούς. Η ζωή σας είναι μια σειρά ψυχολογικών μεταμορφώσεων με τον καρμικό στόχο της αυτο-βελτίωσης και θα ζήσετε καθιστώντας τον κόσμο μια καλύτερη συνθήκη.

Ο Ήλιος σε όψη χιαστί με τον Πλούτωνα από διέλευση

Η όψη αυτή όταν συμβαίνει είναι ένα σημείο καμπής στη ζωή που συχνά θεωρείται ως μίνι κρίση ή απειλή. Μπορεί να αισθανθείτε μια συσσώρευση πίεσης σε ένα έντονο επίπεδο που έχει ως αποτέλεσμα νευρωτική, εμμονή ή καταστροφική συμπεριφορά.

 

Ένα γεγονός ή ένα άτομο μπορεί να ενεργοποιήσει αυτό το σημείο ανατροπής αφαιρώντας την προσωπική σας δύναμη. Στις σχέσεις θα μπορούσατε να αντιδράσετε προσπαθώντας να ελέγξετε και να χειραγωγήσετε το άλλο άτομο που θα είχε ως αποτέλεσμα συγκρούσεις και μώλωπες.

Αυτή είναι μια εξελικτική διαδικασία με καρμικές αιτίες και συνέπειες. Απαιτείται συμβιβασμός, καθώς δεν υπάρχουν απαντήσεις ναι ή όχι, μόνο γκρίζες περιοχές.

Μια θετική απάντηση θα ήταν η εξάχνωση του εγώ σας και η αποχώρηση, η επίδειξη εμπιστοσύνης σε μια υψηλότερη δύναμη. Μια αρνητική απάντηση θα ήταν να παραχωρήσετε τη δύναμή σας σε μια σκοτεινότερη δύναμη και να υποστηρίξετε το εγώ σας με φάρμακα, χειραγώγηση ή βία.

Αυτή η κρίση, καμπή ή σοβαρή απόφαση θεωρείται καλύτερα ως άσκηση αυτο-βελτίωσης. Μπορείτε να μεταμορφώσετε τη ζωή σας προς το καλύτερο και να έχετε θετική επίδραση σε κάποιον ή στην ανθρωπότητα εν γένει.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γενέθλιοι πλανήτες σε στάση

Γενέθλιοι πλανήτες σε στάση

Γενέθλιοι πλανήτες σε στάση

Έχουμε μια κάποια αντίληψη για το μπορούμε να περιμένουμε όταν στο γενέθλιο αποτύπωμα ενός ατόμου συναντάμε ανάδρομους πλανήτες. Μια...

Οι Προχωρημένες Όψεις του Ήλιου

Οι Προχωρημένες Όψεις του Ήλιου

Οι Προχωρημένες Όψεις του Ήλιου

Όταν κοιτάζουμε ένα προοδευμένο ωροσκόπιο το πρώτο πράγμα που επιθυμούμε να εντοπίσουμε είναι αν σε κάποια περίοδο την οποία...

11-12-2013: Ήλιος σε όψη χιαστί με τον Δία

11-12-2013: Ήλιος σε όψη χιαστί με τον Δία

11-12-2013: Ήλιος σε όψη χιαστί με τον Δία

Η όψη χιαστί που πραγματοποιούν οι πλανήτες, είναι από τις πιο θετικές που υπάρχουν. Σε μία αναλογία, όπως δημιουργείται μια όψη «Χ»...

Ήλιος: Ο Πλανήτης του Εαυτού

Ήλιος: Ο Πλανήτης του Εαυτού

Ήλιος: Ο Πλανήτης του Εαυτού

Τι συμβολίζει αστρολογικά ο Ήλιος; Γιατί είναι η θέση του Ήλιου, που σηματοδοτεί το ζώδιό μας; Είναι άραγε απλά μια συμβολική αναλογία, ή...

Ο Μυστηριακος Πλουτων!

Ο Μυστηριακος Πλουτων!

Ο Μυστηριακος Πλουτων!

Ποια είναι η μυστική απελευθέρωση; Ο Πλούτωνας, αντιπροσωπεύει τις πιο θεμελιώδεις πτυχές της ανθρώπινης εξέλιξης, όπως, η δύναμη της...

Ηλιακή Επιστροφή και Έρωτας

Ηλιακή Επιστροφή και Έρωτας

Ηλιακή Επιστροφή και Έρωτας

Τι είναι η Ηλιακή Επιστροφή; Είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σε επίπεδο πρόβλεψης μεθόδους, που στηρίζεται σε κάτι πολύ απλό: είναι η...