Αγάπες και χωρισμοί Μαΐου 2017

Αγάπες και χωρισμοί Μαΐου 2017
<p>4 Μαΐου: Ήλιος Εξάγωνο Ποσειδών

Ο μήνας ξεκινάει με μια όμορφη και ερωτική όψη που φέρνει κοντά τους Ιχθείς με δύο ζώδια, τους Ταύρους και τους Λέοντες. Ο συνδυασμός Ταύρος/Ιχθύς είναι πολύ αρμονικός, ενώ μια σχέση ανάμεσα σε Λέοντα και Ιχθύ έχει προκλήσεις και σασπένς.

9 Μαΐου: Ήλιος Τρίγωνο Πλούτων

Παθιασμένες σχέσεις και επανασυνδέσεις ανάμεσα σε Ταύρους και Αιγόκερους, που φιλοξενούν τον Ήλιο και τον ανάδρομο Πλούτωνα αντίστοιχα, αλλά και ανάμεσα σε Λέοντες και Σκορπιούς.

10  Μαΐου: Ερμής Σύνοδος Ουρανός

Ο Ερμής είναι πια ορθός και κοιτάζει προς το μέλλον και τον έρωτα του πάθους από τον Κριό που βρίσκεται η καλή του σχέση με τον Ουρανό ανοίγει τον δρόμο για έναν καρμικό έρωτα στους συνδυασμούς Δίδυμος ή Παρθένος με Υδροχόο ή Δίδυμος, Παρθένος και Υδροχόος με Κριό.

11 Μαΐου: Άρης Τετράγωνο Ποσειδών

Εδώ μπορεί και να παίξει ένας χωρισμός ανάμεσα σε Δίδυμο με Ιχθύ ή Κριό με Ιχθύ. Είναι μια ανάποδη όψη που φέρνει γκρίνια και ένταση.

11 Μαΐου: Ερμής Τρίγωνο Κρόνος

Μια γλυκιά διάθεση ερωτικής προσέγγισης δημιουργεί αυτή η θετική όψη ανάμεσα σε Διδύμους ή Παρθένους με Αιγόκερους, όπου είναι πολύ πιθανή και μια επανασύνδεση. Ταυτόχρονα έρχονται κοντά τα συμβατά ζώδια του Κριού και του Τοξότη.

12 Μαΐου: Άρης Τρίγωνο Δίας

Αυτό το τρίγωνο, με τον Άρη στους Διδύμους και τον ανάδρομο Δία στον Ζυγό φέρνει επανασύνδεση ανάμεσα σε Κριούς και Τοξότες, ενώ ανοίγει τον δρόμο του φλερτ ανάμεσα σε Διδύμους και Ζυγούς. Όμορφοι και συμβατοί συνδυασμοί πάθους και συνεννόησης σε όλα τα επίπεδα.  

16 Μαΐου: Ερμής Είσοδος Ταύρος

Ο Ερμής είναι ένας από τους κυβερνήτες των γήινων ζωδίων (Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως) αλλά και των αέρινων (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος). Ανάμεσα λοιπόν σε αυτές τις δύο ομάδες ζωδίων ανοίγει μια οδός επικοινωνίας αν και κανονικά δεν υπάρχει απόλυτη συμβατότητα.

19 Μαΐου: Κρόνος Τρίγωνο Ουρανός

Εξαιρετική και καρμική όψη, με δύο παντοδύναμους πλανήτες σε δύο φλογερά ζώδια. Αυτό το τρίγωνο φέρνει επανασύνδεση σε Αιγόκερω με Υδροχόο – δύσκολος όμως συνδυασμός με πολλά σκαμπανεβάσματα – ενώ δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για να έρθουν κοντά Κριοί με Τοξότες.

19 Μαΐου: Αφροδίτη Αντίθεση Δίας

Ο ανάδρομος Δίας από τον Ζυγό κλείνει τους λογαριασμούς στα ζευγάρια Τοξότης/Κριός ή Τοξότης/Ταύρος ή Τοξότης/Ζυγός αλλά και στο ζευγάρι Κριός/Ζυγός. Ανοίγουν άλλοι ατραποί έρωτα μακριά από κουραστικές εμμονές.

20 Μαΐου: Ήλιος Είσοδος Δίδυμοι

Ο Δίδυμος και ο Λέων έτσι κι αλλιώς είναι συμβατά ζώδια που μεταξύ τους μοιράζονται κοινή αντίληψη για τον έρωτα, τουλάχιστον στην αρχή μιας σχέσης. Η διέλευση του Ήλιου από τους Διδύμους ανοίγει έναν ολόκληρο μήνα καλής επικοινωνίας ανάμεσα σε αυτά τα δύο ζώδια.

25 Μαΐου: Αφροδίτη Τετράγωνο Πλούτων

Πολύ δύσκολη όψη που θα ταλαιπωρήσει όλο το ζωδιακό με νεύρα και βαθιές, καρμικές αναποδιές. Ιδιαίτερα θα χάσουν την ισορροπία τους τα ζευγάρια Ταύρος η Ζυγός με Σκορπιό και Κριός με Αιγόκερω ή Καρκίνο.

28 Μαΐου: Ερμής Εξάγωνο Ποσειδών

Μια βαθιά και όμορφη ενέργεια κινητοποιεί όλες μας τις δυνάμεις, με τον Ερμή από τον χώρο των μόνιμων σχέσεων, τον Ταύρο να συνομιλεί με τον βαθιά ερωτικό Ποσειδώνα. Όψη που ενεργοποιεί καρμικούς έρωτες ανάμεσα σε Διδύμους, Παρθένους και Ταύρους με τον αισθαντικό Ιχθύ. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αγάπες και χωρισμοί Δεκεμβρίου 2017

Αγάπες και χωρισμοί Δεκεμβρίου 2017

Αγάπες και χωρισμοί Δεκεμβρίου 2017

01.12.2017 h.09:13: Αφροδίτη Είσοδος στον Τοξότη Η Αγάπη γίνεται υπόθεση μεταξύ φίλων, εύκολα μετατρέπεται μια φιλική σχέση σε ερωτική. Οι...

Νέες Αγάπες και Χωρισμοί Νοεμβρίου 2017

Νέες Αγάπες και Χωρισμοί Νοεμβρίου 2017

Νέες Αγάπες και Χωρισμοί Νοεμβρίου 2017

03.11.2017 h.01:02: Ερμής Όψη χιαστί Ουρανός Τα ζευγάρια από τα ζώδια του Διδύμου ή του Παρθένου με τον Υδροχόο και του Σκορπιού με τον Κριό...

Νέες Αγάπες και Χωρισμοί Οκτωβρίου 2017

Νέες Αγάπες και Χωρισμοί Οκτωβρίου 2017

Νέες Αγάπες και Χωρισμοί Οκτωβρίου 2017

01.10.2017 h.09:36: Ερμής Εξάγωνο Δήμητρα 01.10.2017 h.23:36: Άρης Τρίγωνο Πλούτων Πολύ θετική επίδραση για όλο το ζωδιακό, με έμφαση στην κοινωνική ζωή,...

Αγάπες και χωρισμοί Σεπτεμβρίου 2017

Αγάπες και χωρισμοί Σεπτεμβρίου 2017

Αγάπες και χωρισμοί Σεπτεμβρίου 2017

02.09.2017 h.12:13: Άρης Τρίγωνο Ουρανός Η τέλεια επιρροή για να τα βρουν με πολύ συναίσθημα οι Κριοί με τον Υδροχόο. 03.09.2017 h.09:37: Ερμής Σύνοδος...

Αγάπες και χωρισμοί Αυγούστου 2017

Αγάπες και χωρισμοί Αυγούστου 2017

Αγάπες και χωρισμοί Αυγούστου 2017

04.08.2017 h.18:48: Δίας Τετράγωνο Πλούτων Είστε Τοξότες ερωτευμένοι με Σκορπιούς ή Ζυγοί ερωτευμένοι με Αιγόκερους; Αν ναι. γύρω στις 4 του μήνα...

Αγάπες και Χωρισμοί Απριλίου 2017

Αγάπες και Χωρισμοί Απριλίου 2017

Αγάπες και Χωρισμοί Απριλίου 2017

3-4-2017 Αφροδίτη Είσοδος Ιχθείς Η Αφροδίτη ανάδρομη μπαίνει πάλι στους Ιχθείς και ολοκληρώνει μια οκταετή πορεία μέσα στην ζωή μας. Από...