Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-5-2017
<p>Κριός

 

Η καλή σχέση της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με την Σελήνη από τον Λέοντα ανοίγει τους δρόμους της χαράς στον έρωτα, επιτέλους. Έχεις πολλές προτάσεις για εξόδους και όπως ετοιμάζεται να γυρίσει και ορθός ο Ερμής βγαίνεις από μια κατάσταση λήθαργου στις αισθήσεις που σε είχε πιάσει για μερικές ημέρες.

Ταύρος

Ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων και από τον 2ο γενικό σου Οίκο έχει μια πολύ καλή σχέση εξαγώνου με την Σελήνη από τον Λέοντα και σε ενδιαφέρει η οικογένειά σου. Ίσως ανακαλύψεις ότι οι άνθρωποι που αγαπάς έχουν πεσμένο ηθικό και χρειάζονται την στήριξή σου. Έχεις πολύ πρόθυμη διάθεση να συμπαρασταθείς με αγάπη.

Δίδυμοι

Ο Άρης με την καλή του σχέση με την Σελήνη από τον Λέοντα σε κάνει να προσβλέπεις σε νέες γνωριμίες. Ταυτόχρονα η καλή σχέση του Άρη πάλι με την Αφροδίτη από τον συμβατό σου Κριό φέρνει δυνατές συγκινήσεις με ανθρώπους που έχουν έντονα κοινωνικά χαρακτηριστικά και σε ξεσηκώνουν με το μυαλό τους και τις δράσεις τους.

Καρκίνος

Η Σελήνη από τον Λέοντα σε πολύ καλή σχέση με την Αφροδίτη από τον Κριό και τον Άρη από τους Διδύμους ανακινεί πολύ τον εσωτερικό σου κόσμο και σου προσφέρει ευκαιρίες να ενδυναμώσεις τις σχέσεις σου. θα πρέπει μόνον να προσέξεις τον τρόπο που εκφράζεσαι για να μην παρεξηγηθεί ο δυναμισμός σου για εγωιστική επιβολή.

Λέων

Η Σελήνη στο ζώδιό σου θα σου φέρει πολλές δυνατότητες και ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα. Καθώς είναι σε καταπληκτική σχέση με την Αφροδίτη και τον Άρη σε βοηθάει να έχεις αυξημένη γοητεία και να μπορείς να πείσεις με πολλούς τρόπους το ταίρι σου ή τον άνθρωπο που φλερτάρεις για τις ερωτικές σου προθέσεις.

Παρθένος

Καθώς ο ανάδρομος Ερμής στον καρμικό σου Κριό ετοιμάζεται να κάνει στάση στους ουράνιους δρόμους ώστε να γυρίσει ορθός σε πιάνει μια ζάλη γύρω από τα ερωτικά θέματα. Από την μια έχεις μια τρυφερότητα να σε κατακλύζει από την άλλη η καθημερινή ζωή σου φέρνει εμπόδια στο να βρεθείς με τους ανθρώπους που αγαπάς.

Ζυγός

Η καλή σχέση της Αφροδίτης από τον πολικό σου Κριό με την Σελήνη από τον Λέοντα ανοίγει τις πύλες του έρωτα και της αγάπης με πολλούς τρόπους. Θέλεις να κάνεις το καλύτερο που μπορείς για τους ανθρώπους που αγαπάς, μπορεί να χρειάζονται την βοήθεια σου. Για το χατίρι της αγάπης παραμερίζεις κάθε εγωισμό και αυτό είναι και το σωστό.

Σκορπιός

Ο Ποσειδώνας σε τέλεια σχέση με τον Ήλιο από τον πολικό σου Ταύρο ευνοεί τις μόνιμες σχέσεις. Ενώ για καιρό είχες αφεθεί σε κάθε είδους υπερβολή έρχεται τώρα ο Ήλιος να ου δείξει με ποιον τρόπο θα απολαύσεις τα δώρα της αγάπης χωρίς να σκορπίζεσαι.

Τοξότης

Η δύσκολη σχέση του ανάδρομου Δία από τον Ζυγό με τον Ήλιο από τον καρμικό σου Ταύρο μπορεί να δυσκολέψει σήμερα την επικοινωνία σου με όσους αγαπάς ή φλερτάρεις. Άλλα θα λες, άλλα θα εννοείς, άλλα θα χρειάζεσαι. Για λόγους που έχουν να κάνουν με κάποια σοβαρά σου προβλήματα δεν μπορείς να έχεις ειλικρινείς σχέσεις, πρόσεχε όμως γιατί αυτό μπορεί να βλάψει τον έρωτα σε βάθος χρόνου.

Αιγόκερως

Μια όψη χιαστί ανάμεσα στην Σελήνη και τον ανάδρομο Κρόνο σε κάνει να χάνεις λίγο την αισιοδοξία σου στον έρωτα και την αγάπη. Κάπου αισθάνεσαι ότι οι αγαπημένοι σου σε έχουν αφήσει να παλεύεις μόνος/η σου με φαντάσματα και προβλήματα, αισθάνεσαι ότι δεν έχεις στήριξη.

Υδροχόος

Η καλή σχέση της Αφροδίτης με την Σελήνη θα σου δώσει την δυνατότητα να αντιληφθείς τα ερωτικά σήματα σήμερα, είτε αυτά προέρχονται από το ταίρι σου είτε από κάποιο άτομο που φλερτάρεις αν δεν έχεις ήδη μια σχέση. Είναι μια στιγμή που μπορείς να κάνεις πολλά γιατί υπάρχει διάχυτη γοητεία.

Ιχθείς

Και ο Ποσειδώνας και η Σελήνη ευνοούν σήμερα τον ερωτικό τομέα. Έχεις μια πολύ ξεκάθαρη διαίσθηση, ξέρεις τι να πεις και τι να κάνεις, τι θέλουν οι αγαπημένοι σου να ακούσουν και να γευτούν από εσένα. Και με αυτόν τον τρόπο μπορείς να έχεις μεγάλη επιτυχία σε ό,τι ποθήσεις. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-4-2017

Κριός Ο κυβερνήτης σου ο Άρης περνάει στους Διδύμους και σου ανοίγει δρόμους για καινούριες γνωριμίες, την ίδια στιγμή που υποδέχεσαι...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-4-2017

Κριός Η σχέση του Άρη από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς ανοίγει νέες προοπτικές στον...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-3-2017

Κριός Μια μέρα φτιαγμένη από μάγια ερωτικά, με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου να σου δίνει τρομερές ευκαιρίες. Η σύνοδος...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Κριός Είναι μια από τις πιο θετικές ερωτικά ημέρες, με την αρχόμενη σύνοδο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ήλιο στο ζώδιό σου αλλά και το...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Κριός Μια δύσκολη σχέση της ανάδρομης Αφροδίτης με την Σελήνη από τον Καρκίνο σήμερα θα φέρει διάφορες εντάσεις που σχετίζονται από την...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-3-2017

Κριός Το ζώδιό σου σήμερα φιλοξενεί την ακραία ερωτική σύνοδο Σελήνης/Αφροδίτης/Άρη/Ουρανού. Νέοι δρόμοι ανοίγονται στο ερωτικό σου...