Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-5-2017
<p>Κριός – Τέσσερα των Κυπέλλων

Μια απόφαση που πρέπει να πάρεις στον ερωτικό τομέα σε προβληματίζει. Δεν είναι όμως μια στιγμή που ξέρεις ακριβώς τι θέλεις να κάνεις, έχεις έναν έντονο προβληματισμό που καταλήγει σε μια απομόνωση εσωτερική και εξωτερική. Πρέπει να χαλαρώσεις και να χαρείς την φωτεινή πλευρά των συναισθημάτων σου.

Ταύρος – Δέκα των Κυπέλλων (Αντίστροφα)

Πρέπει να προσέξεις γιατί είναι πολύ πιθανόν κάποια πράγματα μέσα στην σχέση σου που τα έχεις δεδομένα να αποδειχτούν απατηλά. Χωρίς να εννοούμε ότι θα πρέπει να φοβάσαι ή να γεμίζεις υποψίες, καλό είναι να δώσεις σημασία σε μικρές λεπτομέρειες που θα σου αποδείξουν αν όντως με το ταίρι σου έχετε καλή επικοινωνία και ειλικρινή.

Δίδυμοι – Οκτώ των Κυπέλλων (Αντίστροφα)

Ενώ ξέρεις πολύ καλά ότι πρέπει να προχωρήσεις σε μια καινούρια σχέση, ενώ η καρδιά σου ενδιαφέρεται για μια καινούρια περιπέτεια υπάρχουν λόγοι καθαρά πρακτικοί ή λόγοι τύψεων και ενοχών προς έναν άνθρωπο που σε έχει ανάγκη και δεν τολμάς να κάνεις το βήμα. Όμως, έχεις δικαιώματα, το ξέρεις.

Καρκίνος – Η Σελήνη (Αντίστροφα)

Η Σελήνη είναι το χαρτί που ταιριάζει με το ζώδιό σου, αλλά το γεγονός ότι έχει έρθει αντεστραμμένο σηματοδοτεί μια στιγμή που η διαίσθησή σου σε εγκαταλείπει. Πρέπει να προσηλωθείς στα συναισθήματά σου αλλά να μην προσπαθείς να χειραγωγείς όσους σε αγαπάνε, ούτε να κάνεις συνεχώς μαύρες σκέψεις.

Λέων – Ο Ρήγας των Ράβδων

Η σχέση σου διακρίνεται αυτή τη στιγμή από έντονη ωριμότητα αλλά και από ειλικρίνεια. Είναι καλή περίοδος και για σένα και για το ταίρι σου. αν δεν έχεις αυτή τη στιγμή μια μόνιμη δέσμευση, θα αποκτήσεις σύντομα μια σχέση που θα είναι η απάντηση του σύμπαντος στην προσευχή σου για κάτι σταθερό.

Παρθένος – Ο Άσσος των Σπαθιών (Ανάποδα)  

Πρέπει να προσέξεις πολύ. Στις σχέσεις σου υπάρχει κάτι το σκοτεινό και το παράξενο. Αν έχεις σκοπό να ξεκινήσεις κάποια επαγγελματική συνεργασία μαζί με το ταίρι σου ίσως τελικά να μην αποδειχτεί και τόσο καλή ιδέα γιατί θα σας προκαλέσεις προβλήματα.

Ζυγός – Ο Κόσμος (Ανάποδα)

Το γεγονός ότι ήρθε ανάποδα ο Κόσμος δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, γιατί πρόκειται για παντοδύναμο χαρτί της Μεγάλης Αρκάνας. Θα πρέπει να αποδεχτείς την δύναμή σου για να έρθει η επιτυχία στον ερωτικό τομέα που έτσι κι αλλιώς θα έρθει.

Σκορπιός – Πέντε των Σπαθιών (Αντίστροφα)

Καλό είναι να προσέξεις γιατί στον περίγυρό σου έχεις κάποια άτομα που είναι δόλια και ίσως και να έχουν κακές επιρροές στην σχέση σου. μην ακούς λόγια, μην πιστεύεις διαδόσεις και κακοήθειες. Θα πρέπει να στεγανοποιήσεις τις προσωπικές σου σχέσεις.

Τοξότης – Έξι των Κυπέλλων (Ανάποδα)  

Ενώ η καρδιά σου είναι γεμάτη αθωότητα και θέλεις να είναι απλή και καθαρή η σχέση σου υπάρχουν σκιές που σε απομακρύνουν από αυτή τη διάθεση. Μια νοσταλγία που νιώθεις μπορεί να σε στείλει σε μια προηγούμενη σχέση, ίσως και από την πρώτη σου νεότητα.

Αιγόκερως – Το Αστέρι

Μια πανέμορφη κάρτα που σου ανοίγει δρόμους στον έρωτα. Είτε με το ταίρι σου ανακαλύπτεις καινούριους τρόπους να τονώσετε το πάθος είτε είσαι μπροστά σε ένα φλερτ το οποίο θα σου κάνει απέραντο καλό. Ένας άνθρωπος κύρους είναι στο κατώφλι του πεπρωμένου σου.

Υδροχόος – Ο Ιεροφάντης (Αντίστροφα)

Η σχέση σου ενώ έχει σοβαρά θεμέλια περνάει μια κρίση ενδεχομένως, που ίσως και να μην την έχεις καταλάβει ακόμα. Θα πρέπει να ετοιμάσεις την στάση σου αν τυχόν αντιμετωπίσεις εντάσεις, ώστε να μην φτάσετε στα άκρα. Είναι πιθανόν, αν δεν προσέξεις, να φτάσεις μέχρι και σε τελικό χωρισμό.

Ιχθείς – Εννιά των Πεντάκτινων (Ανάποδα)

Μια μοναχική διάθεση θα έρθει στην ζωή σου – να προσέξεις να μην έχεις ψεύτικες ελπίδες για μια σχέση που τελικά δεν είναι αυτό που νομίζεις. Μην σπαταλάς ενέργεια αν δεν ξέρεις ότι ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει, να φροντίσεις τις δικές σου ανάγκες. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-1-2018

Κριός – Δέκα των Κυπέλλων Μπορείτε να περιμένετε να επιτύχετε ένα μακροπρόθεσμο ερωτικό στόχο εφόσον τα Δέκα των Κυπέλλων βγήκαν στην...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Κριός – Δέκα των Κυπέλλων Η ερωτική σας διάθεση και ο έντονος ρομαντισμός σας θα είναι ο οδηγός του αγαπημένου σας προσώπου προς μια...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-10-2017

Κριός – Δύο των Κυπέλλων Η ερωτική σας διάθεση ανεβαίνει σταδιακά και καθ' όλη τη διάρκεια τη διάρκεια της ημέρας θα είστε τρυφεροί...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-3-2017

Κριός – Τρία των Κυπέλλων Ένα από ατ πιο καλοδεχούμενα χαρτιά της Ταρώ. Σε συνδέει με ένα άτομο που έχει Ερμή στον Καρκίνο και γενικά...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-3-2017

Κριός – Εννέα των Κυπέλλων Μια ισχυρή αυτοπεποίθηση και μια αίσθηση ότι ξέρεις τι θέλεις στον έρωτα θα σου χαρίσει μια πανέμορφη ημέρα....

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...