Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-5-2017
<p>Κριός

Οι Κριοί είστε τόσο φορτισμένοι συναισθηματικά, που θέλετε πυροσβεστήρες! Μεγάλες ψυχικές εντάσεις, αλλά και νεύρα σας έχουν ταλαιπωρήσει. Μην δίνετε σημασία στις διάφορες αντιπαραθέσεις και μην ρίχνετε λάδι στην φωτιά. Αν θέλετε να ζήσετε έντονα, γιατί δεν το ζείτε το φαινόμενο με την αγκαλιά σας ανοιχτή, να γεμίσετε από τη φλόγα της αγάπης; Μπορείτε να γίνετε οι πιο δυνατοί αυτή τη στιγμή, επιλέξτε τον έρωτα και όχι την διαφωνία, ή ακόμα περισσότερο την ευθεία αντιπαράθεση.

Ταύρος

Αγάπη, συναίσθημα, όνειρο, όλα μπερδεύονται γλυκά μέσα στο μυαλό σας. Καμιά φορά, όπως σήμερα, μπορεί να νιώθετε ότι κάτι έχετε κάνει λάθος στην αγάπη, ότι κάποιον έχετε αδικήσει. Ίσως να είναι αλήθεια, οπότε έχετε όλη την ευκαιρία να δείξετε πόσο καλοί είστε με μια γλυκιά συγγνώμη. Αλλά μπορεί να είναι και απλά μια ψευδαίσθηση που σας βασανίζει, και που θα πρέπει να την πολεμήσετε.

Δίδυμοι

Πολύ καλή ημέρα για τους Δίδυμους, τρέλα! Ο Ερμής σας που συναντάει τον Δία θετικά, σας κάνει ακαταμάχητους στον έρωτα! Μάλιστα, μπορεί και να επεκτείνετε την γοητεία σας και σε πρόσωπα που δεν το περιμένατε, ή δεν το ελπίζατε να έχετε τέτοια επιτυχία! Ίσως να είναι και συνάδελφοί σας, ή άνθρωποι με τους οποίους σας ενώνουν κοινά ενδιαφέροντα, και ξαφνικά να σας ενώσει ο έρωτας! Θα νιώσετε υπέροχα, πάρα πολύ δυνατοί.

Καρκίνος

Η ημέρα ξεκινάει σε μια λίμνη από παράπονα, για να πάρει μια εκπληκτική τροπή, γεμάτη συναίσθημα και καλή επικοινωνία με το ταίρι σας. Αυτή η ημέρα είναι τέλεια για να κάνετε ένα εσωτερικό ξεκαθάρισμα. Μπορείτε να πάρετε τα ηνία του εαυτού σας, αφού σας ευνοεί σε αυτό ο Δίας στο ζώδιό σας. Καμία αρνητική επιρροή δεν μπορεί να χαλάσει τη διάθεσή σας να δείτε με άλλα, πιο χαρούμενα μάτια τη ζωή και τη σχέση σας. Και αυτό, θα σας βγει σε καλό!

Λέων

Μεγάλη ερωτική τύχη για τους Λέοντες! Πολλές ευκαιρίες για λαμπερό φλερτ, που σας φέρνει κοντά σε ανθρώπους που σας σαγηνεύουν. Μοιάζει να είστε στο επίκεντρο ερωτικών… συνωμοσιών, γιατί κάποιοι έχουν βάλει ανθρώπους να σας βολιδοσκοπήσουν, αν είστε ανοιχτοί και διαθέσιμοι για μια σχέση – φωτιά! Εσείς, που εδώ και κάποιο καιρό έχετε δει πολύ αλλιώς κάποια πράγματα γύρω από τις σχέσεις, και ψάχνετε για κάτι δυνατό, αλλά όχι προσωρινό, έχετε όλη την καλή διάθεση να ανταποκριθείτε!

Παρθένος

Μεγάλη ερωτική αγωνία, για τους Παρθένους. Ίσως κάποιοι από εσάς, που θεωρούσατε τη σχέση σας δεδομένη και σίγουρη, να έχετε μπει σε πειρασμούς που σας αποδιοργανώνουν. Ίσως κάτι τελείως νέο, με πολύ λάμψη, να έρχεται να ταράξει την ερωτική σας γαλήνη. Για πολλούς από εσάς, όσοι είστε αδέσμευτοι, αυτή η μέρα θα σηματοδοτήσει την αντίστροφη πορεία προς την απόκτηση ενός ανθρώπου, που θα σας αλλάξει τη ζωή!

Ζυγός

Είστε έτοιμοι για όσα είναι να έρθουν; Μεγάλα ερωτικά γεγονότα για τους Ζυγούς! Η σχέση σας, λόγω εξωτερικών συνθηκών, θα πάρει εκπληκτικά δυνατή μορφή.  Θα καταλάβετε πως ο άνθρωπός σας και τίποτε άλλο δεν έχει νόημα στη ζωή σας. Οι αδέσμευτοι, είστε κουρασμένοι από τα παιχνίδια. Έχει έρθει η ώρα της ερωτικής σοβαρότητας. Η ημέρα αυτή θα σας βοηθήσει να γίνετε πολύ αποφασιστικοί απέναντι στα συναισθήματά σας, και να κάνετε βήματα που πριν σας τρομοκρατούσαν. Τολμήστε, θα δείτε ότι θα σας βγει και θα έχετε τον άνθρωπο που αγαπάτε!

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί, έχετε πολύ μεγάλη ερωτική όρεξη! Ίσως να νιώθετε κάποια αντιφατικά συναισθήματα, αλλά τελικά ψηφίζετε έρωτα! Όσες δοκιμασίες και να περάσετε σήμερα, θα είναι μόνον από τον εαυτό σας. Μοιάζει σαν να κάνετε τεστ αντοχής στην ψυχή σας, και τελικά παίρνετε την απόφαση ότι τίποτε άλλο δεν έχει νόημα, έξω από τον έρωτα. Μεγάλες και σοβαρές εξελίξεις για τους αδέσμευτους, που μετά από πολλά πισωγυρίσματα, τελικά βρίσκετε το κουράγιο να εκφράσετε όσα νιώθετε και βγαίνετε κερδισμένοι!

Τοξότης

Οι Τοξότες έχετε εξαιρετική εύνοια λόγω του Δία σας, και γίνεστε πολύ κοινωνικοί, πολύ ανοιχτοί και πολύ παιχνιδιάρηδες! Έτσι κι αλλιώς η στάση σας απέναντι στον έρωτα είναι γεμάτη φως, έχετε και αυτήν την θετική επιρροή που σας κάνει ακαταμάχητους. Μην φοβηθείτε να μιλήσετε ανοιχτά σε όσους αγαπάτε, είναι μια μέρα που οι άλλοι κρέμονται από κάθε σας λέξη με απέραντη αγάπη και με διάθεση να ανταποκριθούν άμεσα!

Αιγόκερως

Αποφασίζετε να ανανεωθείτε ερωτικά και να πετάξετε στον κάλαθο των αχρήστων κάθε τι που έχει παλιώσει! Δεν εννοούμε ότι χωρίζετε, αλλά πετάτε παλιές συμπεριφορές, κλισέ που σας έχουν παγιδεύσει, φοβίες και εμμονές. Όλα μαζί! Έχετε αποφασίσει να γίνετε άλλοι άνθρωποι! Και απαιτείτε και από το ταίρι σας να φανεί γενναίο και να κάνει τα δικά του ξεκαθαρίσματα. Δεν είναι καθόλου κακή αυτή σας η διάθεση. Μπορεί να σας βγάλει σε ακόμα μεγαλύτερη αγάπη.

Υδροχόος

Μια ημέρα με σχετική ένταση, και με τους ανθρώπους που αγαπάτε, ίσως σε όχι και τόσο καλή φόρμα. Ωστόσο δεν είστε άνθρωποι που να το βάζετε κάτω και αποφασίζετε να δείτε λίγο σαν παιχνίδι τις σχέσεις σας, σε μια προσπάθεια να αποφορτίσετε τις εντάσεις. Πολύ έξυπνη τακτική, που θα σας επιτρέψει να βγείτε αλώβητοι από αυτήν τη δύσκολη γενικά και για όλους μέρα, και ίσως να βγείτε και κερδισμένοι!

Ιχθείς

Έχετε μια τόση δα τάση για απιστία σήμερα, έτσι; Κάτι ο Ποσειδώνας, κάτι η Σελήνη, σας έχουν φέρει πονηρές σκέψεις στο μυαλό, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα τις πραγματοποιήσετε. Μάλλον θα κρατήσετε χαρακτήρα, απολαμβάνοντας απλά λίγο αθώο φλερτ. Οι αδέσμευτοι, που δεν έχετε τέτοια διλλήματα, νιώθετε πως ήρθε η ώρα να πείτε ναι σε μια πρόταση που σας κάνουν εδώ και καιρό. Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα, δεδομένου ότι η διαίσθησή σας μπορεί να σας ενημερώσει αν θα περάσετε καλά, οπότε δεν έχετε κανέναν λόγο να μην τολμήσετε! 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 25-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 25-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 25-9-2017

Κριός Τα απωθημένα και οι εντάσεις θα είναι στην πρώτη γραμμή. Το θέμα είναι να τα χρησιμοποιήσετε σωστά, στο κάτω – κάτω η ερωτική...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 15-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 15-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 15-9-2017

Κριός Η σκληρή δουλειά είναι το θέμα για σήμερα και οχι ο έρωτας. Δεν σας πειράζει να ρίχνετε την πλάτη σας σε ένα έργο και να...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-7-2017

Κριός Εσείς και το ταίρι σας βρίσκεστε σε μια προκλητική και ενεργοποιημένη διάθεση σήμερα. Αισθανθείτε ευκαιρίες και προκλήσεις σε...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-6-2017

Κριός Ο σύντροφός σας θα είναι σε μια ερωτική διάθεση που ταιριάζει με τη δική σας διάθεση αρκετά καλά. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

ΚΡΙΟΣ Η ερωτική επιθυμία που νιώθετε για ένα καινούριο πρόσωπο, έχει ξεσηκώσει τους αδέσμευτους. Αλλά και οι δεσμευμένοι, μάλλον νιώθετε...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Κριός Μια δύσκολη σχέση της ανάδρομης Αφροδίτης με την Σελήνη από τον Καρκίνο σήμερα θα φέρει διάφορες εντάσεις που σχετίζονται από την...