Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-5-2017
<p>Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-5-2017

Κριός

Μια καταπληκτική ερωτική ημέρα για τα Κριάρια! Σήμερα είναι μια μέρα γεμάτη πάθος! Θα κάνετε υπερβολές, θα φανείτε πολύ ερωτικοί και κτητικοί. Ο Άρης που σας αγαπάει πολύ, σας κάνει να λάμπετε και από αισιοδοξία, αλλά και από δύναμη, κάτι που σας επιτρέπει και μια επανασύνδεση! Δεν γίνεται να περάσετε απαρατήρητοι! Οι αδέσμευτοι θα κάψετε καρδιές! Και ίσως να έρθετε πολύ κοντά με Τοξότες, που χρειάζονται σήμερα τη δύναμή σας!

Ταύρος

Αγάπη πέρα από κάθε όριο για τους Ταύρους… Η ημέρα σας έχει ευνοήσει πάρα πολύ και μπορείτε να έχετε μια επανσύνδεση. Δείχνετε όμορφοι εξωτερικά και εσωτερικά. Όσοι σας αγαπούν εντυπωσιάζονται από την ευγένεια και την προσοχή που τους δείχνετε. Έχετε τη διάθεση να κάνετε πολύ όμορφα πράγματα και είσαστε οι πρωταγωνιστές του έρωτα. Το βράδυ προβλέπεται πολύ ζεστό, με πολύ πάθος, που θα το απολαύσετε όσο δεν πάει!

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι χρειάζεται να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε. Τα άστρα σας λατρεύουν έτσι κι αλλιώς, είστε επικοινωνιακοί και δυνατοί στον έρωτα, γοητεύετε κι ένα πρώην ταίρι. Αλλά θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Διασπάται η προσοχή σας και το φλερτ σας, ενώ είναι υπέροχο, δίνει την εντύπωση του προσωρινού. Θα απαιτήσουν από εσάς περισσότερη πίστη και προσήλωση, να το ξέρετε και να είστε έτοιμοι να δώσετε διαβεβαιώσεις, για να πάρετε πολλή, πάρα πολλή αγάπη!

Καρκίνος

Η Σελήνη σας ευνοεί και σας κάνει να πετυχαίνετε πολλά πράγματα στον έρωτα. Κάποιοι όμως από εσάς, έχετε στον νου σας και μια κρυφή σχέση, ίσως με ένα άτομο από το παρελθόν. Θα ήταν καλύτερα να ξεκαθαρίσετε τα αισθήματά σας και να μην πληγώσετε κανέναν, γιατί σας αγαπούν πολύ! Οι αδέσμευτοι θα έχετε ένα καταπληκτικό βράδυ, με πολύ συντροφικότητα. Ο καλός σας χαρακτήρας σας κάνει να λάμπετε και να κερδίζετε όλες τις μετοχές στον έρωτα!

Λέων

Μια ακόμα εκπληκτική ημέρα για τους Λέοντες, , είστε στα πολύ επάνω σας. Προσέξτε μόνο τις υπερβολές. Θα έχετε την τάση να υποσχεθείτε πολλά και νομίζετε ότι μπορείτε να τα τηρήσετε. Ίσως όμως να είναι μόνο μια παρόρμηση της στιγμής και μετά να στεναχωρηθείτε που αφήσατε τον εαυτό σας να εκτεθεί. Αν κοιτάξετε το ταίρι σας με σοβαρότητα, τότε το παραπανίσιο πάθος που νιώθετε, σας επιφυλάσσει ένα υπέροχο βράδυ!

Παρθένος

Είναι η μέρα σας και κοιτάξτε να την εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε! Γενικά ο Σεπτέμβριος σας αρέσει και σας πάει πολύ, ίσως περισσότερο και από το καλοκαίρι. Η καρδιά σας ζεσταίνεται με πρωτόγνωρη δύναμη και είστε έτοιμοι να κάνετε τρέλες για τον έρωτα! Θέλετε να ζήσετε ένα αξέχαστο βράδυ και τα καταφέρνετε πάρα πολύ καλά! Δώρα και κινήσεις αγάπης που θα κάνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, εντυπωσιάζουν πολύ και σας φέρνουν μεγάλη ευτυχία!

Ζυγός

Τρελά ερωτικό βράδυ για τους Ζυγούς! Και μια καταπληκτική ημέρα γενικά. Ο έρωτας είναι στο προσκήνιο. Οι δεσμευμένοι δίνετε άλλη διάσταση στη σχέση σας, δοκιμάζοντας πράγματα, και απογειώνοντας καταστάσεις! Οι αδέσμευτοι να είστε έτοιμοι να σας κάνουν μια πρόταση που δεν θα μπορείτε να αρνηθείτε! Κάποιοι σας θέλουν πολύ και θα κάνουν τρέλες για να σας το αποδείξουν!

Σκορπιός

Πώς να κρατηθείτε σήμερα οι Σκορπιοί; Θέλετε να ζήσετε το απόλυτο πάθος. Έχετε ερωτικές εξάψεις μέχρι εκεί που δεν πάει! Η γοητεία σας είναι πολύ μεγάλη και μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα με ευκολία. Αυτό που χρειάζεστε είναι να μπορεί το ταίρι σας να ακολουθήσει τους ρυθμούς σας σήμερα, γιατί δεν είναι και εύκολο!

Τοξότης

Οι Τοξότες έχετε όλη την καλή διάθεση σήμερα να κάνετε σπουδαίο παιχνίδι. Κοιτάξτε μόνον να μην δώσετε λάθος εντυπώσεις. Ίσως οι οικειότητα που θα δείξετε σε άτομα που εσείς τα βλέπετε φιλικά, να δώσει την εντύπωση ότι έχετε απέναντί τους ερωτικές διαθέσεις! Προσέξτε να μην βρεθείτε στριμωγμένοι, ενώ δεν το θέλετε! Η γοητεία σας δεν περνάει καθόλου απαρατήρητοι. Οι δεσμευμένοι μην μπλεχτείτε σε κουβέντες με το ταίρι σας για το παρελθόν, ασχοληθείτε με το σήμερα, που είναι τέλειο!

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι θέλετε να έχετε σήμερα το πάνω χέρι στη σχέση σας. Έχετε πολύ καλές προθέσεις και αυτό το βράδυ προβλέπεται να είναι γεμάτο αγάπη και ερωτική ένταση. Οι αδέσμευτοι, που ίσως να έχετε λίγο ταλαιπωρηθεί από μια σχέση που δεν σας βγήκε, έχετε μπροστά σας ευκαιρίες να ξεπεράσετε τις ατυχίες. Είστε πολύ δυνατοί και κάποια πρόσωπα αρχίζουν να ενδιαφέρονται πάρα πολύ για εσάς, βγάζοντάς σας οριστικά από τη μοναξιά!

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι νιώθετε εξάψεις! Το διάστημα αυτό θέλετε να το περάσετε με πολύ έρωτα και πιθανόν και να έχετε – οι αδέσμευτοι – μια πάρα πολύ τρελή πρόταση, για κάτι ακραίο και ωραίο! Όσοι είσαστε σε σχέση αφήνετε πίσω παρεξηγήσεις και εντάσεις και δίνεστε απόλυτα στον σύντροφό σας. Πολύ καλό αυτό, γιατί ο έρωτας και η σωματική επαφή θα σας αποφορτίσουν από όλη την κούραση αυτής της περιόδου.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς σήμερα θέλετε να ακούσετε λόγια αγάπης. Είσαστε έτοιμοι να πείτε κι εσείς πολλά, δεν θα έχετε όριο. .Η ημέρα προβλέπεται γεμάτη υποσχέσεις. Το θέμα είναι πως ίσως να είναι υπερβολικά αυτά που θα πείτε, ίσως να μην τα εννοείτε. Όλα βέβαια είναι μέσα στο ερωτικό παιχνίδι, αλλά οι υπερβολές μπορεί να βλάψουν τη σχέση σας μακροπρόθεσμα. Καλύτερα να προσγειωθείτε και να δείτε τα ερωτικά σας θέματα με ψυχραιμία.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το τρίγωνο του Ερμή από τον Τοξότη και του Ουρανού από την 21ο του ζωδίου σας, έχετε την ευκαιρία να πάτε τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-11-2017

Κριός Ρεαλιστικά, αλλά πολύ δυναμικά μπαίνετε σήμερα στο ερωτικό παιχνίδι, με το τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη....

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-10-2017

Κριός Είστε και ερωτικοί και δυναμικοί αυτή της τιγμή. Αν όμως βγάλετε και ένα πιο ρομαντικό πρόσωπο, τότε θα καταφέρετε να κάνετε με...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-9-2017

Κριός Προσέξτε σήμερα κάπως τις υπερβολές, διότι προβλέπεται να είναι περισσότερες από όσο νομίζετε. Να κρατάτε ένα σταθερό προφίλ,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Κριός Προσπαθήστε να ξεχωρίσετε κάπως τα πράγματα, να μην βλέπετε τις καταστάσεις «στο πόδι». Πρέπει να είστε πολύ σίγουροι προτού να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-8-2017

Κριός Είναι μία καλή στιγμή για να αποφασίσετε να κάνετε μία ειλικρινή συζήτηση με πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν. Μην κρύψετε...