Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 1-7, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 1-7, 2017
<p>Κριός Ωροσκόπιο

♥ Αίσθημα ότι είστε ένα με τον κόσμο και πάλι

Μετά από αίσθηση ανέκφραστη και ενδοσκοπική τους τελευταίους μήνες, θα είστε σε θέση να λάμψετε και να δουλέψετε ξανά.

☹ Ο καθένας θέλει ένα κομμάτι από εσάς

Η δημοτικότητα έρχεται σε τιμή. Είστε σε ζήτηση από την οικογένεια, τους εραστές, τους προϊσταμένους και τους συναδέλφους σας, αφήνοντάς σας σε υπερφόρτωση.

Ταύρος Ωροσκόπιο

♥ Σταματήστε να σκέφτεστε και να πιστεύετε στον εαυτό σας

Μετά από μια περίοδο ανασφάλειας και αυτο-αντανάκλασης, θα σταματήσετε τελικά να περιπλανήστε και να ανακτήσετε τη γοητεία και την εμπιστοσύνη σας από την Τετάρτη.

☹ Moody blues

Μπορεί να βουτήξετε σε μια ατελείωτη πιο μελαγχολική μουσική τη Δευτέρα. Προσπαθήστε να μην αφήσετε τους θύτες του κόσμου να σας απογοητεύσουν.

Δίδυμοι Ωροσκόπιο

♥ Κοινωνική άνοδος

Εάν είχατε παρεξηγήσεις με φίλους τις τελευταίες εβδομάδες, θα είστε σε θέση να ξεκαθαρίσετε τις μάχες και να επιστρέψετε στη διασκέδαση και την επιδεξιότητα τώρα. Η Πέμπτη είναι μια εξαιρετική βραδιά για να ξεφύγετε.

☹ Τα χρήματα πάνε «γύρω»

Μπορεί να έχετε έναν σκληρό χρόνο να έρθετε με τα μετρητά για να εξαπλωθεί μεταξύ των κοινωνικών εκδηλώσεων, τα παιδιά, τους λάτρεις, και την εξόφληση των χρεών. Ανταπολαύστε την επιθυμία να καλύψετε τον εαυτό σας με το χτύπημα της πιστωτικής κάρτας.

Καρκίνος Ωροσκόπιο

♥ Ισορροπία εργασίας / ζωής

Εάν η σταδιοδρομία σας είναι στάσιμη για αρκετές εβδομάδες, θα είστε σε πυρκαγιά ξεκινώντας την Τετάρτη. Επισημάνετε την Πέμπτη για να περάσετε χρόνο με φίλους και ρομαντικούς συνεργάτες και επικεντρωθείτε στις επαφές εργασίας την Παρασκευή.

☹ Είναι δύσκολο να ορίσετε προτεραιότητες

Θέλετε όλα αυτά από την άποψη της αγάπης, της οικογένειας και της σταδιοδρομίας. Πρέπει να καταλάβετε τι είναι πιο σημαντικό για εσάς.

Λέων Ωροσκόπιο

♥ Δεν είστε χαμένοι στο δάσος

Αφού περιπλανηθείτε μέσα σε ένα δάσος αμφιβολίας και μετατόπισης, θα δείτε μια εκκαθάριση σε ευρύτερους ορίζοντες τώρα που θα σας εμπνεύσει και θα σας κάνει να αισθανθείτε μαζί με τον κόσμο.

☹ Εργαζόμενοι ανώνυμοι

Ενδεχομένως να έχετε δραπετεύσει στην εργασία για να αναζητήσετε την τάξη και τον έλεγχο. Μπορεί να χρειαστεί να αναζητήσετε συμβουλές για να αντιμετωπίσετε αυτές τις υποκείμενες συναισθηματικές συνθήκες.

Παρθένος Ωροσκόπιο

♥ Επαναφέρουμε την οικονομική ψυχραιμία

Μπορεί να ανησυχείτε για επενδύσεις τις τελευταίες εβδομάδες. Ξεκινώντας από την Τετάρτη, η πίστη σας στη δική σας επιχειρηματική διάνοια θα σας δει να κάνετε τις σωστές επιλογές για το νομισματικό μέλλον σας.

☹ Μη φιλική φωτιά

Οι φίλοι μπορεί να κουραστούν να πιάνονται στα σκαλοπάτια του εαυτού σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε προϋπολογισμό χρόνου και €€€ για κοινωνικοποίηση, και κρατήστε τους φίλους σας από το προσωπικό σας δράμα.

Ζυγός Ωροσκόπιο

♥ Επανασύνδεση και αισθάνεστε τόσο καλά

Απευθυνθείτε στην αρχή της Τετάρτης για να αναζωπυρώσετε τη φωτιά. Η Πέμπτη είναι μια ιδιαίτερα ευοίωνη μέρα για να μιλήσετε.

☹ Δεν υπάρχει ενέργεια για εργασία

Το προσωπικό άγχος σχετικά με την αγάπη και την οικογένεια θα μπορούσε να σας αφήσει και ανίκανους να αντιμετωπίσετε τις επαγγελματικές απαιτήσεις τη Δευτέρα.

Σκορπιός Ωροσκόπιο

♥ Τέλος, το επεξεργαζόμαστε

Μπορεί να αισθανθήκατε συγκλονισμένοι από τις δουλειές τις τελευταίες εβδομάδες. Από την Τετάρτη, θα είστε σε θέση να εφαρμόσετε ένα αποτελεσματικό σχέδιο για την αντιμετώπιση όλων των καθηκόντων σας.

☹ Χαλαρή γη, χαλαρή γλώσσα

Η συσσώρευση των δουλειών μπορεί να σας αφήσει να αισθάνεστε ανήσυχοι. Σιγουρευτείτε ότι δεν παίρνετε το άγχος σας σε όσους είναι γύρω σας μέσω λεκτικής κατάχρησης.

Τοξότη Ωροσκόπιο

♥ Ρομαντική επανασύνδεση

Οι σκέψεις σας μπορεί να έχουν περάσει πρόσφατα στην αγάπη. Έχετε μέχρι την Τετάρτη να φτάσετε σε κάποιον για μια δεύτερη ευκαιρία. Μετά από αυτό, είναι όλα σχετικά με το εδώ και τώρα, με άφθονες ευκαιρίες για σύζευξη. Η Πέμπτη είναι νύχτα 5 ωρών.

☹ Εξάντληση πόρων

Η εκτόξευση πολλών χρημάτων στους εραστές, τα παιδιά και τις κοινωνικές εκδηλώσεις μπορεί να σας αφήσει να αισθάνεστε ανήσυχοι για τα μακροπρόθεσμα οικονομικά αυτή την εβδομάδα.

Αιγόκερως Ωροσκόπιο

♥ Εστίαση πίσω στο φλερτ

Οι σκέψεις σας μπορεί να ήταν στο σπίτι και την οικογένειά σας για αρκετούς μήνες, αλλά τώρα είναι καιρός να επικεντρωθούμε σε ειδύλλιο και αφοσίωση. Αν και μόνος, η Παρασκευή είναι ένας εξαιρετικός χρόνος για να αναζητήσεις την αδελφή ψυχή, προγραμμάτισε ένα ραντεβού.

☹ Παζλ

Εάν περιμένετε τον εραστή σας να ταιριάζει με θαυμασμό στα όνειρα της οικογένειας και της σταδιοδρομίας, σκεφτείτε ξανά. Είναι το δικό τους πρόσωπο και αξίζουν να είναι μέρος της συζήτησης για ένα κοινό μέλλον.

Υδροχόος Ωροσκόπιο

♥ Από φίλο σε εραστή

Τελικά θα σταματήσετε να αισθάνεστε τόσο δεμένοι με τη γλώσσα και να είστε σε θέση να εκφράσετε τα αληθινά σας συναισθήματα - ειδικά στην αγάπη - από την Τετάρτη. Αν έχετε συντρίψει κάποιον στον κοινωνικό σας κύκλο, ενημερώστε τον την Πέμπτη.

☹ Χαμηλή ενέργεια

Θα είστε ο Jeb Bush στο στάδιο της συζήτησης της ζωής τη Δευτέρα. Τα υπάρχοντα ζητήματα θα σας αφήσουν να εξαντληθείτε και να μην μπορείτε να επικοινωνήσετε αποτελεσματικά.

Ιχθύς Ωροσκόπιο

♥ Προσθέτοντας την έμπνευση για να μιλήσει για εργασία

Έχετε δουλέψει πολύ σκληρά, αλλά οι πληρωμές μπορεί να έχουν καθυστερήσει. Τα πράγματα πρέπει να ξεκαθαριστούν από την Τετάρτη. Περάστε χρόνο με ανθρώπους που σας παρακινούν να ενισχύσετε την παραγωγικότητά σας.

☹ Μακριά από το ρομαντισμό

Η αγάπη μπορεί να πάρει θέση στο πίσω κάθισμα τώρα, αφού τίποτα δεν συμβαίνει εκεί αλλά μόνο τα δικά σας δάκρυα. Αυτός είναι ο χρόνος σας για να αφοσιωθείτε στην καριέρα, οπότε προσπαθήστε να βρείτε κάποιον που μπορεί να σας υποστηρίξει στο ταξίδι της ζωής σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 29 – Ιούνιος 4, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 29 – Ιούνιος 4, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 29 – Ιούνιος 4, 2017

Κριός Ωροσκόπιο ♥ Θέση λωτού Μπορείτε να βρείτε έμπνευση στις πιο πλούσιες πηγές που θα σας γεμίσουν με μια αίσθηση δέους, ομορφιάς και...

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 22-28, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 22-28, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 22-28, 2017

Κριός Ωροσκόπιο ♥ Απλωθείτε Αυτή είναι μια εξαιρετική εβδομάδα για να αναζητήσετε παλιούς φίλους για συνομιλία, να κάνετε ειρήνη με τα...

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 15-21, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 15-21, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 15-21, 2017

Κριός Ωροσκόπιο ♥ Γυρίστε το φως σας Η δύναμη της προσωπικότητάς σας είναι πιο ισχυρή από τη συντηρητική κοινωνία με πουκάμισα που...

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 8-14, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 8-14, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάιος 8-14, 2017

Κριός Ωροσκόπιο ♥ Άνοιξη σε πλήρη άνθιση Η σκληρή δουλειά σας εξοικονομεί, ανακουφίζοντας τις οικονομικές σας ανησυχίες, καθώς και σας...

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάρτιος 20-26, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάρτιος 20-26, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Μάρτιος 20-26, 2017

Κριός Ωροσκόπιο ♥ Μεθυστική προσωπικότητα Η γοητεία σας επηρεάζει τη χαρούμενη προσωπικότητα σας και θα είναι ισχυρότερη αυτό το...

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Φεβρουάριος 27 έως Μάρτιος 5, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Φεβρουάριος 27 έως Μάρτιος 5, 2017

Αγάπες & Μίση Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο: Φεβρουάριος 27 έως Μάρτιος 5, 2017

Κριός Ωροσκόπιο (Μάρτιος 21 - 19 Απρίλιος) ♥Διεύρυνε τους ορίζοντες Προσπαθήστε να απελευθερωθείτε από το ρομαντικό δράμα αυτή την...